Vagy viniciushehetheoriginal írta: de nem mindenki céronaldo

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 31., péntek 18:02
Vagy viniciushehetheoriginal írta: de nem mindenki céronaldo
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 31., péntek 17:28
hellóELSiete írta:Here we go van.Realista24 írta: Neymar egy lepesre van a Santostol.
Az a hir jarja, hogy felajanlottak a Barcanak, akik sajnos nemet mondtak.![]()
Hihetetlen, hogy mennyi pénzzel megszegte magát a semmiért, most meg szépen tovább áll. Az egész világ megőrült.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. január 31., péntek 12:02
Megszokott kérdés 50 milliós igazolasoknal újabban : ez kicsoda??gutihaz14 írta: Galeno has said goodbye to FC Porto and will join Al Ahli (KSA) for about 50M€
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 31., péntek 8:30
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 30., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 29., szerda 6:48
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 28., kedd 8:50
Al Hilal officially announces Neymar's contract termination by mutual consent.ELSiete írta:Here we go van.Realista24 írta: Neymar egy lepesre van a Santostol.
Hihetetlen, hogy mennyi pénzzel megszegte magát a semmiért, most meg szépen tovább áll. Az egész világ megőrült.
Neymar Jr back to Santos, story confirmed and HERE WE GO!
Al Hilal have terminated Ney’s contract with immediate effect as the Brazilian will now travel for medical and sign in as new Santos player.
Back to Santos, back to Vila Belmiro.
Ney volta pra casa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 28., kedd 7:28
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 28., kedd 7:22
Here we go van.Realista24 írta: Neymar egy lepesre van a Santostol.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 27., hétfő 22:00
Ezek a nevek amugy_Bushido_ írta:Ez egy rohadt jo üzlet a Fenernek es Mourinhonak! De igy sincs aki gólt lőjjön CR mellett, Mané kuka... Akkor remélem es sztem CR is igy van vele, hogy vesznek valami értelmes támadót𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Fenerbahçe agree deal to sign Anderson Talisca from Al Nassr
Talisca will be in Istanbul in the next hours for medical and contract signing, deal will be valid until June ‘26
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 27., hétfő 21:23
Ahogy a kommentátor mondta is párszor, ez nem CRéknek szól, hanem általános dolog.Pad'em írta:A kapust be kell tenni előre, úgyis nagy cselgép._Bushido_ írta:
Ez egy rohadt jo üzlet a Fenernek es Mourinhonak! De igy sincs aki gólt lőjjön CR mellett, Mané kuka... Akkor remélem es sztem CR is igy van vele, hogy vesznek valami értelmes támadót
Meglepődtem hogy ilyen kevesen nézik amúgy CRt, azt hittem mindig teltház előtt boldogítja az arabokat de tegnapi meccsükön kb üres volt a stadion.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 27., hétfő 20:33
A kapust be kell tenni előre, úgyis nagy cselgép._Bushido_ írta:Ez egy rohadt jo üzlet a Fenernek es Mourinhonak! De igy sincs aki gólt lőjjön CR mellett, Mané kuka... Akkor remélem es sztem CR is igy van vele, hogy vesznek valami értelmes támadót𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Fenerbahçe agree deal to sign Anderson Talisca from Al Nassr
Talisca will be in Istanbul in the next hours for medical and contract signing, deal will be valid until June ‘26
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 27., hétfő 20:18
Ez egy rohadt jo üzlet a Fenernek es Mourinhonak! De igy sincs aki gólt lőjjön CR mellett, Mané kuka... Akkor remélem es sztem CR is igy van vele, hogy vesznek valami értelmes támadót𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Fenerbahçe agree deal to sign Anderson Talisca from Al Nassr
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 27., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 22., szerda 16:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 22., szerda 16:08
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 20., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 18., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 18., szombat 21:46
Sztem full leszarja.ziro4vr írta:1000 gól meg a 26os vb. Szerintem minden este megnézi a 22est a lionel mennybe megy editiont és pofozza magát hogy neked is megy chris.géza írta: CR le se szarja hanyadikok a tabellan, amikor meglovi az 1000. goljat, masnap visszavonul.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem