Whiteheart írta:Szerintem nagyon is jelen van az ellenzék körében is az a bizonyos politikai elnyomás meg lenézés amivel vádoljátok a fideszt... ugyanaz megy oda-vissza, csak attól függ milyen körben vagy. Bár gondolom elég nyíltak vagytok ebből a szempontból hogy a madridom-on nem éppen van üdvözölve bárki, aki nem az ellenzéket képviseli, legyen az sportszakmai vagy politikai hozzászólás. Eltűritek mert nem festene jó képet rólatok ha kizárnátok bizonyos tagokat az ideológiai hovatartozásuk miatt, viszont kirekesztitek, kifigurázzátok, kiutáljátok azokat akik nem ti szerintetek szavaznak, és kár ezért... A széthúzás nem ott kezdődik hogy van egy kormány párt, hanem hogy van egy ellenzék aki lázítja a népet, szétválassza a munkatársakat, szomszédokat, családokat, szurkolókat, és kelti a gyűlöletet köztük. Egyesek (a többség) a kormánypárttal szimpatizál, és nem kér abból amit az ellenzék művel. És van szabadságunk így dönteni még akkor is ha nektek nem tetszik. Azt is szeretném hozzátenni, hogy a fideszes szavazókat, újságírókat többségében én sem kedvelem, mert túlságosan hozzák az ellenzéki károgók szintjét... de szerintem ez a magyar színvonal, ezek vagyunk mi. (na, megidéztetek)
Senki nem tudja, hogy milyen lenne egy esetleges Tisza győzelemnél az országgal. Azt viszont tudjuk, hogy mi történt a Fidesz alatt az elmúlt 15 évben. Az eddigi "ellenzékből" én se kérek, mind inkompetens, a legtöbb megélhetési politkus. Viszont MP 1 év alatt többet tett a magyar politikáért, mint a szégyen "baloldal" az elmúlt 15 évben. Mindegyik Orbánozik, de összességében elvannak, meg is vannak fizetve érte. Bemennek a parlamentbe aludni, röhögcsélni, mobilozni, aztán néha 1-1 felszólalásban Orbánoznak egyet és kb ennyi. Senki nem tett semmit. Magyar Péter legalább tesz vmit az egészért, jön-megy csinálja, és rengeteg fidesz szavazó szemét felnyitotta már, nem mindenki reménytelen. Viszont ahogy én 2010-ben esélyt adtam a szavazatommal a fityesznek (bár ne tettem volna), így a Tisza is megérdemli ezt imo. A politika mindenhol átszövi az emberek napi életét. Itt most nem csak arról van szó, hogy mennyit keres az ember, nyilván az egyik legfontosabb szempont az ember életében, de egymillió dolog van, ami lehetne sokkal jobb, reggelig lehetne sorolni hogy mik ezek. Egészségügy, közlekedés, különböző fejlesztések, ingatlan/albérlet árak stb. És erről senki más nem tehet, csak a kormánypárt. Vannak külső tényezők is, mindig is voltak és lesznek is, de nevetséges, hogy a 16 évvel ezelőtti miniszterelnökre mutogatnak még mindig. Az van, hogy az átlagos-szegény emberek érdekei semmibe vannak nézve, a lényeg, hogy ők tovább gazdagodjanak. Fel nem tudom fogni, hogy lehet ezeknek tapsolni, az élet bármelyik területén is. Ilyenkor mindig felteszemnek magamnak a költői kérdést, ti melyik országban éltek? Netán kómában? És mondom mindezt úgy, hogy budapesti vagyok, rengeteg dolgot kéne itt is rendbe tenni, milyen lehet vidéken, a kis falvakban? Videókban szoktam látni és elszomorító, hogy egyáltalán ugyanerről az országról beszélünk.