Minden rosszindulat nélkül, 4 kérdés:Whiteheart írta:Az itteniek "te 1bites" beszólásai vagy amikor "végtelenül ostoba vagy"-ot ír valaki az miért jobb, mint amikor azt mondom, hogy "bohóckodtok" itt? Vagy itt vannak mentelmi jogok? Csak kezdem azt hinni hogy ez a warn is csak ürügy volt a politikai nézetem megbüntetésére...Sierra írta: Jaj arra nem is reagaltam, hogy a szedett vedett tarsasagtol “felsz”. Mert a fidesznel nem az van ugye?Elen Menczer “kicsi” Tamassal
inkompetens partkatonak minden fontosabb poziban meg a kormanyon belul is. Azt se tudjak mit kene csinalni, Rogan Toni kiadja a feladatokat, mivel lehet heccelni a kozhangulatot, az o munkajuk eredmenyei meg senkit nem erdekel. Felveszik a sulyos forintmilliokat fizetes gyanant, aztan neha bemennek aludni meg telefonozni a parlamentbe. Nem baj, legyel ezekre buszke te 1bites!
Szerintem nagyon is jelen van az ellenzék körében is az a bizonyos politikai elnyomás meg lenézés amivel vádoljátok a fideszt... ugyanaz megy oda-vissza, csak attól függ milyen körben vagy. Bár gondolom elég nyíltak vagytok ebből a szempontból hogy a madridom-on nem éppen van üdvözölve bárki, aki nem az ellenzéket képviseli, legyen az sportszakmai vagy politikai hozzászólás. Eltűritek mert nem festene jó képet rólatok ha kizárnátok bizonyos tagokat az ideológiai hovatartozásuk miatt, viszont kirekesztitek, kifigurázzátok, kiutáljátok azokat akik nem ti szerintetek szavaznak, és kár ezért... A széthúzás nem ott kezdődik hogy van egy kormány párt, hanem hogy van egy ellenzék aki lázítja a népet, szétválassza a munkatársakat, szomszédokat, családokat, szurkolókat, és kelti a gyűlöletet köztük. Egyesek (a többség) a kormánypárttal szimpatizál, és nem kér abból amit az ellenzék művel. És van szabadságunk így dönteni még akkor is ha nektek nem tetszik. Azt is szeretném hozzátenni, hogy a fideszes szavazókat, újságírókat többségében én sem kedvelem, mert túlságosan hozzák az ellenzéki károgók szintjét... de szerintem ez a magyar színvonal, ezek vagyunk mi. (na, megidéztetek)
1. Te profitálsz a Fidesz gazdaságpolitikájából? (Pl. a jobban növekedtek a bevételeid, mint a bolti árak?)
2. Tudsz mondani egy konkrét példát arról, hogy a "poltikai elnyomás" hogyan nyilvánul meg a TISZA pártnál?
3. Mi az a konkrét dolog a TISZA párt eddigi ajánlatában, ami miatt azt gondolod, hogy ők egy "kevésbé biztonságosabb csapat Magyarországnak"
4. Ha az EU-nak az a baja, hogy "mi kilógunk a sorból", akkor Lengyelországot miért nem piszkálják? Azt a Lengyelországot, amelyik a legkeresztényebb az egész EU-ban, és gyakorlatilag semmiféle "woke" nincs ott