untouchable írta:
Amúgy van itt bárki a nem fideszre szavazók között, aki úgy érzi, hogy bevándorláspárti és woke lenne?
Nem, kiserik, nem. A Mi Hazánk most nem számít!
Körbe is értünk, álmos vagyok, lefekszem. Jó éjt.
Fideszes szavazó logikával értve itt mindenki bevándorláspárti. Érdemes lenne tisztázni, mit értünk alatta
Komolyra fordítva a szót, a gazdasági bevándorlással önmagában nincs probléma. Ha valaki Afrikából ide akar jönni tanulni, dolgozni, hogy ne a legnagyobb szegénységben töltse el az életét, az jöjjön nyugodtan.
De ennek az egésznek szabályozott keretek között kell történnie, ellenőrzéssel, stb. Figyelembe véve azt is, hogy az adott országnak egyáltalán szüksége van-e rájuk, mint munkaerőre
Ez nagyjából az, amit a Fidesz mutat magáról, hogy mit csinál - bár közben érdekes, embercsempészeket engednek szabadon, és nem érdekli őket az sem, hogy az ázsiai vendégmunkások károsak jelenleg a magyar munkaaerőpiacra. És akkor a letelepedési kötvényről nem beszéltünk.
A woke kapcsán meg annyit, hogy én személy szerint igennel szavaznék az azonos nemű párok házasságára és örökbefogadására is, de semmi ilyet nem akar az EU ránk erőltetni. Ahogy bevándorlókat sem. Megint csak Lengyelországot tudom felhozni példának. Lengyelországban is hatalmon volt egy Fidesz-szerű párt, a PiS. A lengyelek szerencsére hozzánk képest időben kapcsoltak, és leváltották őket, így nem tudták kiépíteni azt ott, mint itt Orbánék. Pedig ott is patásördögöt csináltak Donald Tuskból, hogy ha majd nyer, akkor bevándorló- meg szivárványország lesznek. Hát azóta sem lett egyik sem.