Mondja ezt egy fideszesWhiteheart írta:azon vagytok hogy elkussoltassatok vagy szétrugjatok mindenkit

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 30., csütörtök 11:52
Mondja ezt egy fideszesWhiteheart írta:azon vagytok hogy elkussoltassatok vagy szétrugjatok mindenkit
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 30., csütörtök 11:41
A warnt elfogadom, és ígérem nem nézek vissza erre a topikra csak ha megidéztek. (Fáradt is voltam meg nem örültem hogy LV, Tchou, Mendy kezdett és hogy nem tudtunk még 2 gólt lőni hogy elkerüljük a cityt)...Realista24 írta:Ne igyal gyogyszerre, partpolitikatol mentesen adom ezt a tanacsot. Warn meg repult a bohocozasert.Whiteheart írta:
Én az egyetlen értelmes politikai vitázóval beszélgettem mert láttam értelmét, de az ilyen jellegű emberek miatt megy el végleg a kedvem.. és persze nektek ez win win mert azon vagytok hogy elkussoltassatok vagy szétrugjatok mindenkit aki nem az ellenzéki utálkozás, ítélkezés szerint táncol...
De oké, világos, igazad van teljesen értelmetlen volt bármit is írnom meg erről veletek itt beszélni, kialakítottátok a kis szektátokat, egymást szítjátok és örömködtök milyen sokan vagytok egyetértésben aztán választáskor megint le vagytok döbbenve a rettenetes valóságtól, hogy még mindig ti vagytok a kisebbség
De amúgy tökre bírom az arcotokat meg tök jó társaság csak ne mosott volna agyul a nyugati média
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 30., csütörtök 11:19
Ne igyal gyogyszerre, partpolitikatol mentesen adom ezt a tanacsot. Warn meg repult a bohocozasert.Whiteheart írta:Én az egyetlen értelmes politikai vitázóval beszélgettem mert láttam értelmét, de az ilyen jellegű emberek miatt megy el végleg a kedvem.. és persze nektek ez win win mert azon vagytok hogy elkussoltassatok vagy szétrugjatok mindenkit aki nem az ellenzéki utálkozás, ítélkezés szerint táncol...tibi18 írta:
Jöttél egyet bohócozni, majd bemondod, hogy továbbra is CSÖNDBEN figyelsz. Kicsit olyan ez mikor kiserik leírja, hogy kilép a politika topicból, vagy nem szól a témához, aztán két oldalon keresztül írogatja ugyanazt.
Ha a bohócozás megy, fejsd ki, hogy te miben látod másként, ha nem megy, akkor meg végre mindenkinek világos lesz, hogy ki az igazi bohóc.![]()
Szeretik rásütni az ellenzékiekre, vagyis úgy fogalmazok, hogy a nem fideszesekre, hogy hergelők, agresszívak.. tökéletesen bemutatod, hogy mi a valóság.
De oké, világos, igazad van teljesen értelmetlen volt bármit is írnom meg erről veletek itt beszélni, kialakítottátok a kis szektátokat, egymást szítjátok és örömködtök milyen sokan vagytok egyetértésben aztán választáskor megint le vagytok döbbenve a rettenetes valóságtól, hogy még mindig ti vagytok a kisebbség
De amúgy tökre bírom az arcotokat meg tök jó társaság csak ne mosott volna agyul a nyugati média
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 30., csütörtök 11:11
Fideszes szavazó logikával értve itt mindenki bevándorláspárti. Érdemes lenne tisztázni, mit értünk alattauntouchable írta: Amúgy van itt bárki a nem fideszre szavazók között, aki úgy érzi, hogy bevándorláspárti és woke lenne?
Nem, kiserik, nem. A Mi Hazánk most nem számít!
Körbe is értünk, álmos vagyok, lefekszem. Jó éjt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 30., csütörtök 0:38
tízezer milliárdokat loptak el narancsék, nem is próbálnak már a látszatra se figyelniDe amúgy tökre bírom az arcotokat meg tök jó társaság csak ne mosott volna agyul a nyugati média
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 30., csütörtök 0:36
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 30., csütörtök 0:35
A születésszabályozás sajnos esélytelen egyes esetekben, nem véletlen India és Afrika népességrobbanása sem. Kínának pl. sikerült, de ott teljesen más néplélek uralkodik.'shutterisland írta: eskuszom, hogy szimpatizaltam par mihazankos dologgal (szuletes szabalyozas melyszegenysegben eloknel vagy sziberiai berrabtartas szeru otletek nem elvetendo dolgok) de lassan a dk-ra is inkabb szavaznek.![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 30., csütörtök 0:31
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 30., csütörtök 0:26
Én az egyetlen értelmes politikai vitázóval beszélgettem mert láttam értelmét, de az ilyen jellegű emberek miatt megy el végleg a kedvem.. és persze nektek ez win win mert azon vagytok hogy elkussoltassatok vagy szétrugjatok mindenkit aki nem az ellenzéki utálkozás, ítélkezés szerint táncol...tibi18 írta:Jöttél egyet bohócozni, majd bemondod, hogy továbbra is CSÖNDBEN figyelsz. Kicsit olyan ez mikor kiserik leírja, hogy kilép a politika topicból, vagy nem szól a témához, aztán két oldalon keresztül írogatja ugyanazt.Whiteheart írta: Akkora bohócok vagytok ebben a témában![]()
Na mindegy továbbra is csak csöndben figyelem a reménykedéseiteket![]()
Ha a bohócozás megy, fejsd ki, hogy te miben látod másként, ha nem megy, akkor meg végre mindenkinek világos lesz, hogy ki az igazi bohóc.![]()
Szeretik rásütni az ellenzékiekre, vagyis úgy fogalmazok, hogy a nem fideszesekre, hogy hergelők, agresszívak.. tökéletesen bemutatod, hogy mi a valóság.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 30., csütörtök 0:18
Instant Megafon gyémántfokozat. (Persze, ha nem orosz bot.)tibi18 írta:Jöttél egyet bohócozni, majd bemondod, hogy továbbra is CSÖNDBEN figyelsz. Kicsit olyan ez mikor kiserik leírja, hogy kilép a politika topicból, vagy nem szól a témához, aztán két oldalon keresztül írogatja ugyanazt.Whiteheart írta: Akkora bohócok vagytok ebben a témában![]()
HozzászólásSzerző: balaton10 » 2025. január 30., csütörtök 0:16
En csak figyelem a forumot, de eskuszom hogy olyan szintre jutottam, muszaj megirnom.Whiteheart írta:A magyar érdekek és értékek nem változtak, a nyugati igen. És meggyengült. Fejben, gazdaságban és katonaságban is, és utálják Magyarországot mert mi kilógunk a sorból.. Ficot kilőtték, Trumpot megpróbálták, Orbánt is próbálják semlegesiteni mert nem őrült meg. Annyira egyértelmű hogy a woke világ és a normalitás világ csatája ez...untouchable írta:
Hiszen pontosan ugyanez igaz a fideszre is, csak helyettesítsd be a megfelelő neveket.
Nem tudják hova tartoznak, oroszok vagy Trumpék.
Arról nem is beszélve, hogy voltak ők már minden oldalon a szélsőbaltól a szélsőjobbig, éppen, ami hozta a szavazatokat.
Ugyanúgy szedett-vedett gárda, kizárólag seggnyalási alapon vannak a pártban és környékén, szinte egytől-egyig.
Mindenkit szívből gyűlölnek a világon, akik nem szorosan hozzájuk tartoznak, a legnagyobb bosszúállók valaha illetve a legnagyobb hópihék és gyakorlatilag “mindenki-fóbiások”.
Biden nem tudom, hogy jön ide, de ha valaki alkalmatlanabb az öreg Sleepy Joe-nál az Orbán Viktor.
Egyben egyetértünk: nem tudom hogyan fogjuk valaha is kiheverni Viktort és a bandáját.
(Joe párt meg úgy jön ide hogy ott is sikított az ellenzék Trump ellen és teljesen azon voltak h amerika woke legyen (igen megint ez a szó mert 4 betűnél többet nem pazarlok erre a rákfenére ideális esetben) és csupa olyan hülye Istenellenes cringe szabályokat hoztak be amik röhejessé tették az országot mintha egy első osztályos osztag megkapta volna az igazgatói irodát egy hétre és azt csinálhattak amit akartak)
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 30., csütörtök 0:14
Jöttél egyet bohócozni, majd bemondod, hogy továbbra is CSÖNDBEN figyelsz. Kicsit olyan ez mikor kiserik leírja, hogy kilép a politika topicból, vagy nem szól a témához, aztán két oldalon keresztül írogatja ugyanazt.Whiteheart írta: Akkora bohócok vagytok ebben a témában![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 30., csütörtök 0:13
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 30., csütörtök 0:09
Magyarországnak erős gazdasága, hadserege van?Whiteheart írta:A magyar érdekek és értékek nem változtak, a nyugati igen. És meggyengült. Fejben, gazdaságban és katonaságban is, és utálják Magyarországot mert mi kilógunk a sorból.. Ficot kilőtték, Trumpot megpróbálták, Orbánt is próbálják semlegesiteni mert nem őrült meg. Annyira egyértelmű hogy a woke világ és a normalitás világ csatája ez...untouchable írta:
Hiszen pontosan ugyanez igaz a fideszre is, csak helyettesítsd be a megfelelő neveket.
Arról nem is beszélve, hogy voltak ők már minden oldalon a szélsőbaltól a szélsőjobbig, éppen, ami hozta a szavazatokat.
Ugyanúgy szedett-vedett gárda, kizárólag seggnyalási alapon vannak a pártban és környékén, szinte egytől-egyig.
Mindenkit szívből gyűlölnek a világon, akik nem szorosan hozzájuk tartoznak, a legnagyobb bosszúállók valaha illetve a legnagyobb hópihék és gyakorlatilag “mindenki-fóbiások”.
Biden nem tudom, hogy jön ide, de ha valaki alkalmatlanabb az öreg Sleepy Joe-nál az Orbán Viktor.
Egyben egyetértünk: nem tudom hogyan fogjuk valaha is kiheverni Viktort és a bandáját.
(Joe párt meg úgy jön ide hogy ott is sikított az ellenzék Trump ellen és teljesen azon voltak h amerika woke legyen (igen megint ez a szó mert 4 betűnél többet nem pazarlok erre a rákfenére ideális esetben) és csupa olyan hülye Istenellenes cringe szabályokat hoztak be amik röhejessé tették az országot mintha egy első osztályos osztag megkapta volna az igazgatói irodát egy hétre és azt csinálhattak amit akartak)
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 30., csütörtök 0:00
Értékek? Érdekek?Whiteheart írta:A magyar érdekek és értékek nem változtak, a nyugati igen. És meggyengült. Fejben, gazdaságban és katonaságban is, és utálják Magyarországot mert mi kilógunk a sorból.. Ficot kilőtték, Trumpot megpróbálták, Orbánt is próbálják semlegesiteni mert nem őrült meg. Annyira egyértelmű hogy a woke világ és a normalitás világ csatája ez...untouchable írta:
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. január 29., szerda 23:58
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 29., szerda 23:49
A magyar érdekek és értékek nem változtak, a nyugati igen. És meggyengült. Fejben, gazdaságban és katonaságban is, és utálják Magyarországot mert mi kilógunk a sorból.. Ficot kilőtték, Trumpot megpróbálták, Orbánt is próbálják semlegesiteni mert nem őrült meg. Annyira egyértelmű hogy a woke világ és a normalitás világ csatája ez...untouchable írta:Hiszen pontosan ugyanez igaz a fideszre is, csak helyettesítsd be a megfelelő neveket.Whiteheart írta:
Hékó, ezt is én írtam kb. 1 oldallal ezelőtt:
"Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon..."
Nem házastársam a zorbán és nincs fideszes törzskönyvem, csak egyszerűen nem tudnak a magyarok egy biztonságosabb csapatot összeállítani s nem kell ez a szedett vetett gárda akik azt se tudják hova tartoznak csak az Orbán gyűlölet meg orbanofóbia meg minden ami fidesz találmány, akár jó akár szar, és csak a bosszú, a sértődöttség, a gyűlölet vezeti... Kb egy Biden kormánynak meg az impotens bandájának felel meg. Kösz, nem, mi nem tudnánk kiheverni egy ekkora pofára esést.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 29., szerda 23:30
Hiszen pontosan ugyanez igaz a fideszre is, csak helyettesítsd be a megfelelő neveket.Whiteheart írta:Hékó, ezt is én írtam kb. 1 oldallal ezelőtt:untouchable írta:
Mindenesetre a nagy mellény már meg van a megfelelő párthoz, reméljük a többi tulajdonságodban nem hasonlítasz rájuk.
Mindig csodálattal nézem, ha valaki úgy tart ki egy politikai erő mellett, mintha a házastársa vagy a kedvenc focicsapata lenne.
Nem késő, sosem késő beismerni, hogy hiba volt odahúzni az x-et.
Képmutatás, korrupció PDF formátumban.
"Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon..."
Nem házastársam a zorbán és nincs fideszes törzskönyvem, csak egyszerűen nem tudnak a magyarok egy biztonságosabb csapatot összeállítani s nem kell ez a szedett vetett gárda akik azt se tudják hova tartoznak csak az Orbán gyűlölet meg orbanofóbia meg minden ami fidesz találmány, akár jó akár szar, és csak a bosszú, a sértődöttség, a gyűlölet vezeti... Kb egy Biden kormánynak meg az impotens bandájának felel meg. Kösz, nem, mi nem tudnánk kiheverni egy ekkora pofára esést.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 29., szerda 23:27
Az a vicc hogy ami miatt lenézed az ellenzéket, extrán igaz a jelenlegi kormányra..Whiteheart írta:Hékó, ezt is én írtam kb. 1 oldallal ezelőtt:untouchable írta:
Mindenesetre a nagy mellény már meg van a megfelelő párthoz, reméljük a többi tulajdonságodban nem hasonlítasz rájuk.
Mindig csodálattal nézem, ha valaki úgy tart ki egy politikai erő mellett, mintha a házastársa vagy a kedvenc focicsapata lenne.
Nem késő, sosem késő beismerni, hogy hiba volt odahúzni az x-et.
Képmutatás, korrupció PDF formátumban.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 29., szerda 23:27
Mondjuk ez pont nem igy van, ha kicsit figyelmesebb lennel, es nem az ellenzek iranti gyuloleted vezerelne, ugye. Tobbszor is ki lett mar habgsulyozva, hogy vannak olyan dolgok, amiket meg akarnak tartani, pl hatarvedelem es a keritesek megtartasa.csak az Orbán gyűlölet meg orbanofóbia meg minden ami fidesz találmány, akár jó akár szar
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem