Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Sierra

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 30., csütörtök 11:52

Whiteheart írta:azon vagytok hogy elkussoltassatok vagy szétrugjatok mindenkit
Mondja ezt egy fideszes :lol: :lol: :lol: edes istenem de nagy sotetseg van a fejedben, de a legszebb hogy te elhiszed magadrol hogy mennyire okos vagy es jol megmondtad itt a lipsikeciknek ugye? Legnagyobb kepmutatok vagytok, amikor buzerans meg pedofil csontvazak hullanak ki a szekrenybol hetrol hetre. A bemenekitett kulfoldi bunozokrol nem is beszelve. Es mindezt annal a partnal ahol fullosan nyomjak a xeno meg homofobiat, meg allitolag nagy keresztenyek. :D na meg nyilvan minden Gyurcsany meg Soros hibaja 15 ev kormanyzas utan. :)

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 30., csütörtök 11:41

Realista24 írta:
Whiteheart írta:

Én az egyetlen értelmes politikai vitázóval beszélgettem mert láttam értelmét, de az ilyen jellegű emberek miatt megy el végleg a kedvem.. és persze nektek ez win win mert azon vagytok hogy elkussoltassatok vagy szétrugjatok mindenkit aki nem az ellenzéki utálkozás, ítélkezés szerint táncol...

De oké, világos, igazad van teljesen értelmetlen volt bármit is írnom meg erről veletek itt beszélni, kialakítottátok a kis szektátokat, egymást szítjátok és örömködtök milyen sokan vagytok egyetértésben aztán választáskor megint le vagytok döbbenve a rettenetes valóságtól, hogy még mindig ti vagytok a kisebbség 🤷🏻‍♂️

De amúgy tökre bírom az arcotokat meg tök jó társaság csak ne mosott volna agyul a nyugati média
Ne igyal gyogyszerre, partpolitikatol mentesen adom ezt a tanacsot. Warn meg repult a bohocozasert.
A warnt elfogadom, és ígérem nem nézek vissza erre a topikra csak ha megidéztek. (Fáradt is voltam meg nem örültem hogy LV, Tchou, Mendy kezdett és hogy nem tudtunk még 2 gólt lőni hogy elkerüljük a cityt)...

De mindenkinek vannak alapelvei, értékei ami alapján választ és mindenki a másik oldalt látja gonosznak meg ördögnek és mindenben a legrosszabbat látja benne, de a nap végén sorstársak vagyunk, ugyanabban az országban lakunk és együtt szenvedünk vagy együtt gazdagodunk, szal én csak azt mondom hogy győzzön a mindenki számára jobb párt! Én boldog vagyok jelenleg, ha szerintetek boldogabb lesz az ország egy kormányváltással akkor jó munkát hozzá, én nem fogok rizikózni az ellenzékkel. Peace ✌🏻
szuperliga.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 30., csütörtök 11:19

Whiteheart írta:
tibi18 írta:

Jöttél egyet bohócozni, majd bemondod, hogy továbbra is CSÖNDBEN figyelsz. Kicsit olyan ez mikor kiserik leírja, hogy kilép a politika topicból, vagy nem szól a témához, aztán két oldalon keresztül írogatja ugyanazt.

Ha a bohócozás megy, fejsd ki, hogy te miben látod másként, ha nem megy, akkor meg végre mindenkinek világos lesz, hogy ki az igazi bohóc. :-*

Szeretik rásütni az ellenzékiekre, vagyis úgy fogalmazok, hogy a nem fideszesekre, hogy hergelők, agresszívak.. tökéletesen bemutatod, hogy mi a valóság.
Én az egyetlen értelmes politikai vitázóval beszélgettem mert láttam értelmét, de az ilyen jellegű emberek miatt megy el végleg a kedvem.. és persze nektek ez win win mert azon vagytok hogy elkussoltassatok vagy szétrugjatok mindenkit aki nem az ellenzéki utálkozás, ítélkezés szerint táncol...

De oké, világos, igazad van teljesen értelmetlen volt bármit is írnom meg erről veletek itt beszélni, kialakítottátok a kis szektátokat, egymást szítjátok és örömködtök milyen sokan vagytok egyetértésben aztán választáskor megint le vagytok döbbenve a rettenetes valóságtól, hogy még mindig ti vagytok a kisebbség 🤷🏻‍♂️

De amúgy tökre bírom az arcotokat meg tök jó társaság csak ne mosott volna agyul a nyugati média
Ne igyal gyogyszerre, partpolitikatol mentesen adom ezt a tanacsot. Warn meg repult a bohocozasert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 30., csütörtök 11:11

untouchable írta: Amúgy van itt bárki a nem fideszre szavazók között, aki úgy érzi, hogy bevándorláspárti és woke lenne?

Nem, kiserik, nem. A Mi Hazánk most nem számít!

Körbe is értünk, álmos vagyok, lefekszem. Jó éjt.
Fideszes szavazó logikával értve itt mindenki bevándorláspárti. Érdemes lenne tisztázni, mit értünk alatta :lol:

Komolyra fordítva a szót, a gazdasági bevándorlással önmagában nincs probléma. Ha valaki Afrikából ide akar jönni tanulni, dolgozni, hogy ne a legnagyobb szegénységben töltse el az életét, az jöjjön nyugodtan.

De ennek az egésznek szabályozott keretek között kell történnie, ellenőrzéssel, stb. Figyelembe véve azt is, hogy az adott országnak egyáltalán szüksége van-e rájuk, mint munkaerőre

Ez nagyjából az, amit a Fidesz mutat magáról, hogy mit csinál - bár közben érdekes, embercsempészeket engednek szabadon, és nem érdekli őket az sem, hogy az ázsiai vendégmunkások károsak jelenleg a magyar munkaaerőpiacra. És akkor a letelepedési kötvényről nem beszéltünk.

A woke kapcsán meg annyit, hogy én személy szerint igennel szavaznék az azonos nemű párok házasságára és örökbefogadására is, de semmi ilyet nem akar az EU ránk erőltetni. Ahogy bevándorlókat sem. Megint csak Lengyelországot tudom felhozni példának. Lengyelországban is hatalmon volt egy Fidesz-szerű párt, a PiS. A lengyelek szerencsére hozzánk képest időben kapcsoltak, és leváltották őket, így nem tudták kiépíteni azt ott, mint itt Orbánék. Pedig ott is patásördögöt csináltak Donald Tuskból, hogy ha majd nyer, akkor bevándorló- meg szivárványország lesznek. Hát azóta sem lett egyik sem.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 30., csütörtök 0:38

tízezer milliárdokat loptak el narancsék, nem is próbálnak már a látszatra se figyelni
forint a béke segge alatt, semmit nem ér kb, élelmiszerárak az egekben, ingatlanárak szintén, oktatás nevetséges színvonalon, egészségügyről sztem beszélni se kell, tudja mindenki milyen, MÁV esik darabjaira, mert arra se költöttek semmit és ezek csak a tények

sorolhatnám még hosszan

ebből mi nem igaz?
ezekből miről tehet a nyugati média?
annyi pénz érkezett mindenhova, hogy mindenki erőteljesen fejlődött körülöttünk, csak nekünk nem sikerült :smile:

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 30., csütörtök 0:36

Amúgy van itt bárki a nem fideszre szavazók között, aki úgy érzi, hogy bevándorláspárti és woke lenne?

Nem, kiserik, nem. A Mi Hazánk most nem számít!

Körbe is értünk, álmos vagyok, lefekszem. Jó éjt.
Hala Madrid y nada más 🤍

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 30., csütörtök 0:35

'shutterisland írta: eskuszom, hogy szimpatizaltam par mihazankos dologgal (szuletes szabalyozas melyszegenysegben eloknel vagy sziberiai berrabtartas szeru otletek nem elvetendo dolgok) de lassan a dk-ra is inkabb szavaznek. :D
A születésszabályozás sajnos esélytelen egyes esetekben, nem véletlen India és Afrika népességrobbanása sem. Kínának pl. sikerült, de ott teljesen más néplélek uralkodik.

Nem tudom, maradt-e más, mint embertelen mennyiségű pénz nyomása az oktatásba, hátha sikerül 500 év után végre felzárkózniuk. Bár ennek rengeteget egyéb, pozitív következménye lenne, de ennyi EU-s forrás után már alig tudok bízni valamiben, főleg nem abban, hogy valaki a hosszútávon legmegérősebb dologba fektessen rendhagyóan magas összeget. Meg talán amúgy is idealista vagyok.

Arról egyébként van valahol megbízható infó, hogy az elmúlt években hány magyar és hány magyar roma gyermek született?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2025. január 30., csütörtök 0:38-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 30., csütörtök 0:31

Hát pont ezaz, ki a tököm akar téged elkussoltatni. Szavazz a fideszre, ha neked jó. Soha senkit nem győztem meg az ellenkezőjéről, senkit nem kényszerítettem senkire. De főleg nem bohócoztalak, mert másként gondolsz valamit. Most is te írod, hogy én vagyok agymosott. Mondtam én neked ilyet, mert fideszes vagy?

Leszarom a nyugati médiát, meg a hazait is. Az alapján ítélek, amit a saját bőrömön tapasztalok. Nekem nem jó. Ennyi.

Whiteheart

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 30., csütörtök 0:26

tibi18 írta:
Whiteheart írta: Akkora bohócok vagytok ebben a témában :lol:

Na mindegy továbbra is csak csöndben figyelem a reménykedéseiteket :coffee:
Jöttél egyet bohócozni, majd bemondod, hogy továbbra is CSÖNDBEN figyelsz. Kicsit olyan ez mikor kiserik leírja, hogy kilép a politika topicból, vagy nem szól a témához, aztán két oldalon keresztül írogatja ugyanazt.

Ha a bohócozás megy, fejsd ki, hogy te miben látod másként, ha nem megy, akkor meg végre mindenkinek világos lesz, hogy ki az igazi bohóc. :-*

Szeretik rásütni az ellenzékiekre, vagyis úgy fogalmazok, hogy a nem fideszesekre, hogy hergelők, agresszívak.. tökéletesen bemutatod, hogy mi a valóság.

szuperliga.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 30., csütörtök 0:18

tibi18 írta:

Instant Megafon gyémántfokozat. (Persze, ha nem orosz bot.)
Hala Madrid y nada más 🤍

balaton10

HozzászólásSzerző: balaton10 » 2025. január 30., csütörtök 0:16

Whiteheart írta:
untouchable írta:

Hiszen pontosan ugyanez igaz a fideszre is, csak helyettesítsd be a megfelelő neveket. :D

Nem tudják hova tartoznak, oroszok vagy Trumpék.
Arról nem is beszélve, hogy voltak ők már minden oldalon a szélsőbaltól a szélsőjobbig, éppen, ami hozta a szavazatokat.

Ugyanúgy szedett-vedett gárda, kizárólag seggnyalási alapon vannak a pártban és környékén, szinte egytől-egyig.

Mindenkit szívből gyűlölnek a világon, akik nem szorosan hozzájuk tartoznak, a legnagyobb bosszúállók valaha illetve a legnagyobb hópihék és gyakorlatilag “mindenki-fóbiások”.

Biden nem tudom, hogy jön ide, de ha valaki alkalmatlanabb az öreg Sleepy Joe-nál az Orbán Viktor.

Egyben egyetértünk: nem tudom hogyan fogjuk valaha is kiheverni Viktort és a bandáját.
A magyar érdekek és értékek nem változtak, a nyugati igen. És meggyengült. Fejben, gazdaságban és katonaságban is, és utálják Magyarországot mert mi kilógunk a sorból.. Ficot kilőtték, Trumpot megpróbálták, Orbánt is próbálják semlegesiteni mert nem őrült meg. Annyira egyértelmű hogy a woke világ és a normalitás világ csatája ez...

(Joe párt meg úgy jön ide hogy ott is sikított az ellenzék Trump ellen és teljesen azon voltak h amerika woke legyen (igen megint ez a szó mert 4 betűnél többet nem pazarlok erre a rákfenére ideális esetben) és csupa olyan hülye Istenellenes cringe szabályokat hoztak be amik röhejessé tették az országot mintha egy első osztályos osztag megkapta volna az igazgatói irodát egy hétre és azt csinálhattak amit akartak)
En csak figyelem a forumot, de eskuszom hogy olyan szintre jutottam, muszaj megirnom.
Nagyon tevuton jarsz, es vegtelenul ostoba vagy.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 30., csütörtök 0:14

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 30., csütörtök 0:13

Leginkabb a magyar erdekek es ertekek valtoztak meg. Regen egy szetzilalt orszag szetzilalt tarsadalmanak az egyesules volt az erdeke es az erteke az osszefogas.
Ma mar nem vagyok magyar, mert nem szavazok a fideszre, es mint toled megtudhattam itthon sem vagyok. Ugyanez igaz meg masik 3-4 millio emberre, egy 9 millios orszagban.
Ugyanott szulettunk, ugyanazt a nyelvet beszeljuk, ugyanaz lenne a celunk. De te es ti eldontottetek, hogy velunk vagy ellenunk, normalitas es aberralt vilag. Ezek leteznek.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 30., csütörtök 0:09

Whiteheart írta:
untouchable írta:

Hiszen pontosan ugyanez igaz a fideszre is, csak helyettesítsd be a megfelelő neveket. :D

Arról nem is beszélve, hogy voltak ők már minden oldalon a szélsőbaltól a szélsőjobbig, éppen, ami hozta a szavazatokat.

Ugyanúgy szedett-vedett gárda, kizárólag seggnyalási alapon vannak a pártban és környékén, szinte egytől-egyig.

Mindenkit szívből gyűlölnek a világon, akik nem szorosan hozzájuk tartoznak, a legnagyobb bosszúállók valaha illetve a legnagyobb hópihék és gyakorlatilag “mindenki-fóbiások”.

Biden nem tudom, hogy jön ide, de ha valaki alkalmatlanabb az öreg Sleepy Joe-nál az Orbán Viktor.

Egyben egyetértünk: nem tudom hogyan fogjuk valaha is kiheverni Viktort és a bandáját.
A magyar érdekek és értékek nem változtak, a nyugati igen. És meggyengült. Fejben, gazdaságban és katonaságban is, és utálják Magyarországot mert mi kilógunk a sorból.. Ficot kilőtték, Trumpot megpróbálták, Orbánt is próbálják semlegesiteni mert nem őrült meg. Annyira egyértelmű hogy a woke világ és a normalitás világ csatája ez...

(Joe párt meg úgy jön ide hogy ott is sikított az ellenzék Trump ellen és teljesen azon voltak h amerika woke legyen (igen megint ez a szó mert 4 betűnél többet nem pazarlok erre a rákfenére ideális esetben) és csupa olyan hülye Istenellenes cringe szabályokat hoztak be amik röhejessé tették az országot mintha egy első osztályos osztag megkapta volna az igazgatói irodát egy hétre és azt csinálhattak amit akartak)
Magyarországnak erős gazdasága, hadserege van?
Szerintem a magyarokat nem utálják sehol, maximum a kormányt.
Orbán tényleg nem őrült meg, ő sajnos mindig is őrült volt.

Hol látsz te itthon releváns woke, istenellenes pártokat?
Orbánék szerinted valódi, jézusi keresztények? Rogán, Szájer, Deutsch, Menczer, Novák és Semjén neked olyan embereknek tűnnek, akik Krisztus útján járnak?
Hala Madrid y nada más 🤍

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 30., csütörtök 0:00

Whiteheart írta:
untouchable írta:

Értékek? Érdekek?
Ruszkik haza Orbánból, a legnagyobb orosz fan lett. Csak 1 példa.

Woke világ vs normális :lol: jézusom
Narancs látás lvl100

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. január 29., szerda 23:58

Woke vilag es normalitas vilaga, egyszeruen nem birom. :lol:

Az osszes kibaszott kleptokracia/autokrata rendszernek ez a jelmondata, csak hogy mindent is ellophassanak, es bazdmeg melytorkozzak bonyallal az emberek. Kajak kikeszulok. De persze ez a kibaszott NORMALITAS VILAGA, hogy eljel elnyomasba, kussba, ellenvelemeny nelkul.

Whiteheart

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 29., szerda 23:49

untouchable írta:
Whiteheart írta:

Hékó, ezt is én írtam kb. 1 oldallal ezelőtt:

"Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon..."

Nem házastársam a zorbán és nincs fideszes törzskönyvem, csak egyszerűen nem tudnak a magyarok egy biztonságosabb csapatot összeállítani s nem kell ez a szedett vetett gárda akik azt se tudják hova tartoznak csak az Orbán gyűlölet meg orbanofóbia meg minden ami fidesz találmány, akár jó akár szar, és csak a bosszú, a sértődöttség, a gyűlölet vezeti... Kb egy Biden kormánynak meg az impotens bandájának felel meg. Kösz, nem, mi nem tudnánk kiheverni egy ekkora pofára esést.

szuperliga.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 29., szerda 23:30

Whiteheart írta:
untouchable írta:

Mindenesetre a nagy mellény már meg van a megfelelő párthoz, reméljük a többi tulajdonságodban nem hasonlítasz rájuk.

Mindig csodálattal nézem, ha valaki úgy tart ki egy politikai erő mellett, mintha a házastársa vagy a kedvenc focicsapata lenne.

Nem késő, sosem késő beismerni, hogy hiba volt odahúzni az x-et.

Képmutatás, korrupció PDF formátumban.

"Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon..."

Nem házastársam a zorbán és nincs fideszes törzskönyvem, csak egyszerűen nem tudnak a magyarok egy biztonságosabb csapatot összeállítani s nem kell ez a szedett vetett gárda akik azt se tudják hova tartoznak csak az Orbán gyűlölet meg orbanofóbia meg minden ami fidesz találmány, akár jó akár szar, és csak a bosszú, a sértődöttség, a gyűlölet vezeti... Kb egy Biden kormánynak meg az impotens bandájának felel meg. Kösz, nem, mi nem tudnánk kiheverni egy ekkora pofára esést.

Hala Madrid y nada más 🤍

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 29., szerda 23:27

Whiteheart írta:
untouchable írta:

Mindenesetre a nagy mellény már meg van a megfelelő párthoz, reméljük a többi tulajdonságodban nem hasonlítasz rájuk.

Mindig csodálattal nézem, ha valaki úgy tart ki egy politikai erő mellett, mintha a házastársa vagy a kedvenc focicsapata lenne.

Nem késő, sosem késő beismerni, hogy hiba volt odahúzni az x-et.

Képmutatás, korrupció PDF formátumban.

Az a vicc hogy ami miatt lenézed az ellenzéket, extrán igaz a jelenlegi kormányra..

Bosszú, sértődöttség, gyűlölet: migránsok, ukrajna, melegek, Soros, Brüsszel, Biden, libsik, baloldal, Gyurcsány, Magyar Péter és mindig jön hozzá valami, mert ők soha nem hibásak semmiért.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 29., szerda 23:27

csak az Orbán gyűlölet meg orbanofóbia meg minden ami fidesz találmány, akár jó akár szar
Mondjuk ez pont nem igy van, ha kicsit figyelmesebb lennel, es nem az ellenzek iranti gyuloleted vezerelne, ugye. Tobbszor is ki lett mar habgsulyozva, hogy vannak olyan dolgok, amiket meg akarnak tartani, pl hatarvedelem es a keritesek megtartasa.

De egyebkent most kajak, aki nem fideszes, az egy hazaarulo, sorosugynok libsi? Csak Orbanek kepesek barmire is, senki mas? Azert ez eleg felelmetes gondoldkodas. Mondjuk a verfideszeseknel folymatosan ezt tapasztalom.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: