Whiteheart írta:
untouchable írta:
Mindenesetre a nagy mellény már meg van a megfelelő párthoz, reméljük a többi tulajdonságodban nem hasonlítasz rájuk.
Mindig csodálattal nézem, ha valaki úgy tart ki egy politikai erő mellett, mintha a házastársa vagy a kedvenc focicsapata lenne.
Nem késő, sosem késő beismerni, hogy hiba volt odahúzni az x-et.
Képmutatás, korrupció PDF formátumban.
Hékó, ezt is én írtam kb. 1 oldallal ezelőtt:
"
Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon..."
Nem házastársam a zorbán és nincs fideszes törzskönyvem, csak egyszerűen nem tudnak a magyarok egy biztonságosabb csapatot összeállítani s nem kell ez a szedett vetett gárda akik azt se tudják hova tartoznak csak az Orbán gyűlölet meg orbanofóbia meg minden ami fidesz találmány, akár jó akár szar, és csak a bosszú, a sértődöttség, a gyűlölet vezeti... Kb egy Biden kormánynak meg az impotens bandájának felel meg. Kösz, nem, mi nem tudnánk kiheverni egy ekkora pofára esést.
Hiszen pontosan ugyanez igaz a fideszre is, csak helyettesítsd be a megfelelő neveket.
Nem tudják hova tartoznak, oroszok vagy Trumpék.
Arról nem is beszélve, hogy voltak ők már minden oldalon a szélsőbaltól a szélsőjobbig, éppen, ami hozta a szavazatokat.
Ugyanúgy szedett-vedett gárda, kizárólag seggnyalási alapon vannak a pártban és környékén, szinte egytől-egyig.
Mindenkit szívből gyűlölnek a világon, akik nem szorosan hozzájuk tartoznak, a legnagyobb bosszúállók valaha illetve a legnagyobb hópihék és gyakorlatilag “mindenki-fóbiások”.
Biden nem tudom, hogy jön ide, de ha valaki alkalmatlanabb az öreg Sleepy Joe-nál az Orbán Viktor.
Egyben egyetértünk: nem tudom hogyan fogjuk valaha is kiheverni Viktort és a bandáját.