Én az egyetlen értelmes politikai vitázóval beszélgettem mert láttam értelmét, de az ilyen jellegű emberek miatt megy el végleg a kedvem.. és persze nektek ez win win mert azon vagytok hogy elkussoltassatok vagy szétrugjatok mindenkit aki nem az ellenzéki utálkozás, ítélkezés szerint táncol...tibi18 írta:Jöttél egyet bohócozni, majd bemondod, hogy továbbra is CSÖNDBEN figyelsz. Kicsit olyan ez mikor kiserik leírja, hogy kilép a politika topicból, vagy nem szól a témához, aztán két oldalon keresztül írogatja ugyanazt.Whiteheart írta: Akkora bohócok vagytok ebben a témában![]()
Na mindegy továbbra is csak csöndben figyelem a reménykedéseiteket![]()
Ha a bohócozás megy, fejsd ki, hogy te miben látod másként, ha nem megy, akkor meg végre mindenkinek világos lesz, hogy ki az igazi bohóc.![]()
Szeretik rásütni az ellenzékiekre, vagyis úgy fogalmazok, hogy a nem fideszesekre, hogy hergelők, agresszívak.. tökéletesen bemutatod, hogy mi a valóság.
De oké, világos, igazad van teljesen értelmetlen volt bármit is írnom meg erről veletek itt beszélni, kialakítottátok a kis szektátokat, egymást szítjátok és örömködtök milyen sokan vagytok egyetértésben aztán választáskor megint le vagytok döbbenve a rettenetes valóságtól, hogy még mindig ti vagytok a kisebbség
De amúgy tökre bírom az arcotokat meg tök jó társaság csak ne mosott volna agyul a nyugati média