Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
p.csabi1

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. január 30., csütörtök 8:53

Hát nekem ez az új rendszer nagyon nem jött be.
Sok csapat olyan mintha felhígult volna a mezőny.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 30., csütörtök 8:14

Pad'em írta: Persze úgyis mi kapjuk őket, nem kérdés.
Uncsi mar nagyon, az elmult 3 BL szezonban 6 meccset nyomtunk ellenuk, eleg lesz mar.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. január 30., csütörtök 8:01

Pad'em írta:
RealRaúl77 írta:

Mit sorsolnak még egyszer? Nekem minden agrajz úgy tűnik, hogy fullosan megvan végig az út.
Hát hogy az első 8 hova kerül. Azt nem vágom hogy ezt miért nem lehetett lebonyolítani egy füst alatt :lol:
Mert "sorsolnak", nem pedig sorsolnak.
Lényeg, hogy minél nagyobb meccsek legyenek.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 30., csütörtök 8:01

Az a baj, hogy az elmúlt évek sormintája nem nekünk kedvez a City ellen idén, úgyhogy én most ezt a feladatot átadnám a Bayernnek. Valaki más is kiverheti most már őket, 4 eve csak mi tudjuk. Celtic kiváló lesz most nekünk.

Persze úgyis mi kapjuk őket, nem kérdés.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 30., csütörtök 7:51

Ivan sem orult a citynek tegnap, de a studioba elhangzott az amivel csak egyeterteni tudok hogy ezek a meccsek 2 het mulva lesznek es szinte biztos hogy jobb most a cityvel jatszani mint majd mondjuk majusban mire elkapjak a fonalat.
Most sebezhetoek, csak kar hogy mi is. :mrgreen:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. január 30., csütörtök 7:44

R. Carlos írta:
RaúlCF írta: akkor most elvileg vagy Real-City, BM-Celtic vagy Real-Celtic, BM-City lesz a playoffunk. mindegy mi lesz. nyertünk már bl-t hazai Sheriff elleni zakó után is meg végigvertük az összes bajnokot is.

Eredményektől függetlenül szerintem nem adott túl sokat ez az új rendszer. Túl sok a csapat benne továbbra is.
Hogyan dőlt el, hogy mi a Cityt vagy Celticet kaphatjuk csak? Nem vagyok jártas az új rendszerben. Teljesen kizárt, hogy más ellenfelet kapjunk akkor?
Adott, hogy a 11-12. helyezettek játszanak a 21-22-vel.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 30., csütörtök 7:35

RaúlCF írta: akkor most elvileg vagy Real-City, BM-Celtic vagy Real-Celtic, BM-City lesz a playoffunk. mindegy mi lesz. nyertünk már bl-t hazai Sheriff elleni zakó után is meg végigvertük az összes bajnokot is.

Eredményektől függetlenül szerintem nem adott túl sokat ez az új rendszer. Túl sok a csapat benne továbbra is.
Hogyan dőlt el, hogy mi a Cityt vagy Celticet kaphatjuk csak? Nem vagyok jártas az új rendszerben. Teljesen kizárt, hogy más ellenfelet kapjunk akkor?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 30., csütörtök 7:29

RealRaúl77 írta:
ferni írta: Champions League knockout phase

Knockout phase play-off draw: 31 January

Knockout phase play-offs: 11/12 & 18/19 February

Round of 16, quarter-final, semi-final draws: 21 February

Round of 16: 4/5 & 11/12 March
Quarter-finals: 8/9 & 15/16 April
Semi-finals: 29/30 April & 6/7 May
Final: 31 May (Munich)
Mit sorsolnak még egyszer? Nekem minden agrajz úgy tűnik, hogy fullosan megvan végig az út.
Hát hogy az első 8 hova kerül. Azt nem vágom hogy ezt miért nem lehetett lebonyolítani egy füst alatt :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 30., csütörtök 7:29

Barca: Monaco(i),Youngboys(o),Bayern(o),Zvezda(i),Brest(o),Dortmund(i),Benfica(i),Atalanta(o),

Pool: Milan(i),Bologna(o),Lipcse(i),Leverkusen(o),Real M.(o),Girona(i),Lille(o),PSV(i).

Real: Stuttgart(o),Lille(i),Dortmund(o),Milan(o),Pool(i),Atalanta(i),Salzburg(o),Brest(i).

Összevetve az ellenfeleket nem érzem megugorhatatlan feladatnak a top8at ( nagyjából 17-18 pontot illet volna bezsebelni, akkor 5-6 helyen végeztünk volna ~), ezt szimplán elcsesztük. Az hogy a tabella élén végző csapatoknak könnyebb ág juthat szintén logikus, egyfajta reward a helyezésükért. Az hogy gólarányokat kellett nézegetni szerintem szintén nézőpont kérdése, ha úgyis higult a mezőny akkor a nagycsapatok elvileg simán bedarálhatják a kicsiket, ha szoros az állás akkor lehet teperni a 80+ percben és nem csak lecsorgatni a meccset.

A régi nekem is jobban bejött, de nincs különösebb gond ezzel a formátummal sem.Szerintem.

Kár hogy a Brugge 1-1nél két nagy helyzetet is kihagyott, ott lehetett érezni hogy behúzza a city.
Jól látom hogy a pool/barca még a psg-t is megkaphatja?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 30., csütörtök 6:42

en sem vagyok oda annyira az uj formatumert, de szerintem az ugymond korrekt "dijazas" az elso 8-nak, hogy nekik 2 meccsel lazabb lesz a szezon.
illetve azert eleg izgalmas kis utolso kor volt, percenkent valtozott a szitu.

a kisebb csapatokat valoban jobban a felszin felett tartja, de azert a play off kor utan mar nem lesznek slovanok, bruggek, brestek, le lesz nagyjabol selejtezve a "felesleg", ha meg igen, akkor akkor azert az valamilyen szinten csak megerdemelt, anno is odakeveredtek apoelek, shaktarok, celticek stb a 16-ba.

nekem inkabb az a problemam, hogy nem igazsagos, hogy ugy alakul ki egy tabella, hogy mindenki osszevissza randomra jatszik 8 meccset.
a regi 4 fos csoportokban mindenki jatszott mindenkivel oda-vissza, az ott kialakulo sorrend jobban tukrozte az adott 4 csapat teljesitmenyet egymashoz kepest.

a regi rendszer osszessegeben jobb volt, de erdekes volt ez is es legalabb nem zugtunk ki egybol. :mrgreen:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 30., csütörtök 6:34

ferni írta: Champions League knockout phase

Amúgy én meg nyáron vártam ezt a formátumot, de csalódtam benne. Tényleg csak tovább higult a rendszer tőle. És nevetséges volt, hogy 8 csapat, vagy mennyi 1-2 ponton belül, és gólkülönbségeket kellett sgamilgabi, hogy most 14. Vagy 8. Nem tetszik. Csak több a meccs, és több a presztízs nélküli csapat . És a vicc, hogy egy viszonylag szar őszi teljesítménnyel is majdnem legjobb 8 lett a vége.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 30., csütörtök 5:53

ferni írta: Na itt egy nagyon jó kép

Ugye mindenki párosával van, 1+2, 3+4 stb-
Pénteken lesz sorsolás és ott dől el, hogy a párokból melyik csapat melyik ágra kerül, 50-50%, hogy itt a képen a baloldalira vagy a jobboldalira.

Amúgy az legalább biztos, hogy a visszavágónk hazai pályán lesz most.
https://x.com/championsleague/status/18 ... sxT-_X3liw
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 29., szerda 23:48

akkor most elvileg vagy Real-City, BM-Celtic vagy Real-Celtic, BM-City lesz a playoffunk. mindegy mi lesz. nyertünk már bl-t hazai Sheriff elleni zakó után is meg végigvertük az összes bajnokot is.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 29., szerda 23:44

Champions League knockout phase

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 29., szerda 23:43

Ezt az ocska unalmas bl himnuszt is lecserélhetnék valami kurva izgalmasra.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 29., szerda 23:38

Remy írta:
Ancelotti: "We don't like playing against Manchester City."
Eldőlt. Legfixebb, hogy ők jönnek. Ki se kell sorsolni.

Marmus gólokat várom is.
Ez most a jinx része Remy, teszed amit tudsz a csapatért vagy miért? :kalapos:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 29., szerda 23:38

Na itt egy nagyon jó kép

Ugye mindenki párosával van, 1+2, 3+4 stb-
Pénteken lesz sorsolás és ott dől el, hogy a párokból melyik csapat melyik ágra kerül, 50-50%, hogy itt a képen a baloldalira vagy a jobboldalira.

Amúgy az legalább biztos, hogy a visszavágónk hazai pályán lesz most.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. január 29., szerda 23:42-kor.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 29., szerda 23:37

flori írta: Barsze fixen elődöntőig gyalogol így, teljesen madár ellenfeleket kapnak majd az ágra.

Kár ezért, játszhatunk két meccset, és még az ág is nehéz lesz. Mondjuk talán nem kellett volna kiszopni a hulla gyenge milantól. :mrgreen: Ez van, klasszikus mindenkit meg kell verni. :lol:

Ja és ugye playoff előtt 3 nappal madridi derbi. :lol:
Tavaly is fix döntősök voltak mi meg kiestünk a 8 között a nagy city ellen. Nem nagyon tud meghatni kiket kaphatunk. Megoldottuk már a legnehezebb ágakat is nem evyszer. Ha kiesünk idő előtt lehet a ligára koncentrálni. Úgyis a bajnoki címvédésért ment a sírás amíg bl-eket nyertünk zsinórban :D

Bl tavasz ilyenkor ami marad harag. Nemkellenek a hoki meccsek celtic meg ilyenek ellen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 29., szerda 23:36

Ancelotti: "We don't like playing against Manchester City."
Eldőlt. Legfixebb, hogy ők jönnek. Ki se kell sorsolni.

Marmus gólokat várom is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 29., szerda 23:32

Babinho írta: Rohadtul nem érdekelt sem a meccs, sem a tabella, vicc hogy a tabellát bújod, miközben megy a meccs, mert hogy kit érdekel egy brest elleni meccs a blben? Közben szurkolsz meg matekolsz másodvonalas csapatok góljaiért...

Ehhez képest a régi bl is ezerszer jobb volt.
Na én innentől maxira a szuperliga vonaton ülök, hát kell ez a bohóckodás már nekem, hagyjál már. Majd elődöntőbe talán lesz egy rangadó is már? A legjobb 8 kiüli a következő kört, mert 9-24-ig játszanak,...Bajnokok ligája...ahha...szégyen. nézzük már meg milyen csapatok mennek most tovább. Húzzák lefele a színvonalat, a vilag legjobbjai csak elfaradnak ezek ellen. A csúcsfocitól lesz teljesítmény, nem ezektől a favágóktól. Rangadók kellenek, nem zágráb meg a többi. Rossz végignézni. Remélem a cityt kapjuk, mert a Celticet meg sem nézem komolyan, kapja be az uefa.

Rtlplusz elofizut most mondtam le, a tavaszi árából veszek 10 kinder tojást a gyereknek, magamnak meg öt sört, aztán mindenki boldog. Vagy 10 sör, 5 kinder...majd meglátjuk.
Hahaha :lol:

Ezért a gyönyörű összefoglalóért megérte megnézni a meccset és feljönni az oldalra. :D

Azért remélem nem Benczézed el a dolgot és a gyereknek lesz 10 kinder tojás. :kalapos:

Vissza: