Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 29., szerda 23:06

Whiteheart írta:
swfan írta:

Remélem 26 áprilisában itt fogsz toporzékolni, hogy szivárványzászlós migránshordák szállják majd meg Magyarországot, miután bukott a vezéretek
🙂 Sajnálom ha csalódnod kell hogy nem így lesz. Egyelőre én vagyok itthon és szeretem az országomat. További jó sopánkodást
Aki nem OV seggét nyalja az nem szereti a hazáját? :hmmm:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 29., szerda 23:06

Whiteheart írta:
swfan írta:

Remélem 26 áprilisában itt fogsz toporzékolni, hogy szivárványzászlós migránshordák szállják majd meg Magyarországot, miután bukott a vezéretek
🙂 Sajnálom ha csalódnod kell hogy nem így lesz. Egyelőre én vagyok itthon és szeretem az országomat. További jó sopánkodást
Mindenesetre a nagy mellény már meg van a megfelelő párthoz, reméljük a többi tulajdonságodban nem hasonlítasz rájuk.

Mindig csodálattal nézem, ha valaki úgy tart ki egy politikai erő mellett, mintha a házastársa vagy a kedvenc focicsapata lenne.

Nem késő, sosem késő beismerni, hogy hiba volt odahúzni az x-et.

Képmutatás, korrupció PDF formátumban.
Hala Madrid y nada más 🤍

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. január 29., szerda 23:05

Whiteheart írta:
swfan írta:

Én is itthon vagyok, szeretem a hazámat, csak undorodom a kormánytól. Gyurcsány Feri feleennyiért lámpavason lógott volna, Orbánnak meg tapsolsz… ki érti ezt?
:goat:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 29., szerda 23:02

Ebből a 2 kommentből is remekül kiolvasható az átlag fidesz szavazó értelmi szintje. Csapj hozzá egy 1madridistát, aztán kezded látni az összefüggéseket

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 29., szerda 22:59

swfan írta:
Whiteheart írta: Akkora bohócok vagytok ebben a témában :lol:

Na mindegy továbbra is csak csöndben figyelem a reménykedéseiteket :coffee:
szuperliga.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 29., szerda 22:46

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 29., szerda 22:35

Szolasszabadsag partja egy free pasteline-ert visszavonjana a diakvizumokat. Cenzura megszuntetese, az. :)

Trump administration will cancel student visas of all 'hamas sympathizers on college campuses,’ the White House has said.

Guantanamo Bay-t atalakitjak migrans taborra. Kivancsi vagyok mit hasznalnak majd zyklon b helyett.

Trump to sign executive order to prepare Guantanamo Bay for 30K 'criminal illegal aliens'

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. január 29., szerda 22:18

Mi viszont izgatottan várjuk a kormány- és rendszerváltást. Ilyen szánalmas, mélyre süllyedt kormánya nem volt még ennek az országnak.
:goat:

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 29., szerda 22:11

Akkora bohócok vagytok ebben a témában :lol:

szuperliga.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 29., szerda 20:09

'shutterisland írta: amugy a mini dubairol nem igazan volt azt hiszem szo itt, de csak annyit, hogy az a cirkusz velhetoen elhuzodik a valasztasokig es hat az se fogja a fidesz eredmenyeit felfele huzni.
es hat bp-n amugy sem tul erosek.
nem veletlenul
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 29., szerda 19:16

eskuszom, hogy szimpatizaltam par mihazankos dologgal (szuletes szabalyozas melyszegenysegben eloknel vagy sziberiai berrabtartas szeru otletek nem elvetendo dolgok) de lassan a dk-ra is inkabb szavaznek. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 29., szerda 19:07

kiserik írta: Hagyjatok már ezzel a faszkodással. Mennyi olyat hallottunk, hogy valakit titokban neveztek be egy versenybe? Komolyan mondom tiszta vicc. Én nem csípem ezt a nagy szaporodási törekvést, bár megértem.

Egy teljesen ártatlan kezdeményezés, még nyerni is lehet vele egy kis pénzt, aztán ebbe is bele kell látni az aberrációt. Mondjam, hogy mindenki magából indul ki?

Igen, lehet, hogy jogilag nem túl szerencsés ez a titokban is lehet nevezni, de elég sok gyönyörű állapotos hölgy nem hiszi el, hogy olyan állapotban is lehet szép, sőt. Aztán, ha netán egy ilyen versenyen meg megválasztanák a győztesnek, akkor talán kicsit jól esne neki.

Mindegy. További jó nácizást!
Agymosott, nem tudok erre mást írni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 29., szerda 19:04

Hagyjatok már ezzel a faszkodással. Mennyi olyat hallottunk, hogy valakit titokban neveztek be egy versenybe? Komolyan mondom tiszta vicc. Én nem csípem ezt a nagy szaporodási törekvést, bár megértem.

Egy teljesen ártatlan kezdeményezés, még nyerni is lehet vele egy kis pénzt, aztán ebbe is bele kell látni az aberrációt. Mondjam, hogy mindenki magából indul ki?

Igen, lehet, hogy jogilag nem túl szerencsés ez a titokban is lehet nevezni, de elég sok gyönyörű állapotos hölgy nem hiszi el, hogy olyan állapotban is lehet szép, sőt. Aztán, ha netán egy ilyen versenyen meg megválasztanák a győztesnek, akkor talán kicsit jól esne neki.

Mindegy. További jó nácizást!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2025. január 29., szerda 18:55

kiserik írta: Nem tudom mi a baj például egy ilyen fotóval (netes kép a példa kedvéért)?
A képpel semmi, azzal van baj, ha mondjuk a rajta szereplő nő nem szeretné, ha Novák Előd, a kedves neje vagy a többi zsebnáci nézegetné, és ennek ellenére valaki beküldi róla. A képet hozzájárulás nélkül akár megcsinálni, akár bármilyen módon felhasználni (azaz például beküldeni egy kismama-szépségversenyre vagy aztán a verseny szervezői által bárhol bármilyen formában közzétenni) is jogsértő egyrészt személyiségi jogi szempontból, másrészt adatvédelmi szempontból.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 29., szerda 18:36

kiserik írta:
M1Ö írta:

Csak ezzel nem megcáfolod, hanem pont megerősited amit untouchable irt.
A megjelenést. De jó fejek, hogy azt azért egyeztetik, hogy ország világ elé kidobhatják-e a képeket. Ha nem, akkor majd csak köztük jár kézről kézre. Bár, ez is csak egy konteó. :kalapos:

Mondjuk -ez már madridista1-nek- én a múltkor is azt állitottam, hogy a Fidesz tehet a többi országban történt bombariadózásról is... :/ :lol:
Úgy látszik akkor mi egész más magyar nyelvet beszélünk. Nálam a "titokban készült" nem ugyan az, mint a "titokban is nyújtható be".

Tudod, az elsővel azt sugallja (sőt, utána ki is fejti), hogy itt valami aberrált emberek terhes (esetleg meztelen?) nőket akarnak kukkolni, míg a második arra utal, hogy valaki esetleg a felesége fotóját beküldve meglepi egy esetleges győzelemmel, mert szerinte szép és büszke rá.

Nem tudom mi a baj például egy ilyen fotóval (netes kép a példa kedvéért)?
Hogyan validalod hogy az valóban hozzátartozó?

A titokban beküldött kep, mivel nem tud róla az érintett, titokban is készülhetett. Ne legyél értetlen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 29., szerda 18:25

Valahol aranyos, hogy akik a keszpenz, a cegek, a mas gondolkodasu (es szarmazasu, haho) emberek, a tudomany mogott mindig a hatso szandekot, a megrontast, a rossz akaratot, a gonoszsagot es a hatalom megszerzeset latjak, ilyenkor vhogy atvedlenek egy "kedveskedni akarok a szivem valasztottjanak egy szepsegverseny nevezesevel" felfogasra.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 29., szerda 18:13

M1Ö írta:
kiserik írta: "Hozzátartozóról titokban is nyújtható be fénykép, díjazás esetén előzetesen egyezteti a zsűri a megjelenést az érintettel."
A megjelenést. De jó fejek, hogy azt azért egyeztetik, hogy ország világ elé kidobhatják-e a képeket. Ha nem, akkor majd csak köztük jár kézről kézre. Bár, ez is csak egy konteó. :kalapos:

Mondjuk -ez már madridista1-nek- én a múltkor is azt állitottam, hogy a Fidesz tehet a többi országban történt bombariadózásról is... :/ :lol:
Úgy látszik akkor mi egész más magyar nyelvet beszélünk. Nálam a "titokban készült" nem ugyan az, mint a "titokban is nyújtható be".

Tudod, az elsővel azt sugallja (sőt, utána ki is fejti), hogy itt valami aberrált emberek terhes (esetleg meztelen?) nőket akarnak kukkolni, míg a második arra utal, hogy valaki esetleg a felesége fotóját beküldve meglepi egy esetleges győzelemmel, mert szerinte szép és büszke rá.

Nem tudom mi a baj például egy ilyen fotóval (netes kép a példa kedvéért)?

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 29., szerda 17:24

Deutsch Tamás ismét a Fake Taxiban. (Somogyi)

https://youtu.be/33nBJC8kR7M?si=xdDAi7dvWAn84f1U
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. január 29., szerda 17:17

kiserik írta: "Hozzátartozóról titokban is nyújtható be fénykép, díjazás esetén előzetesen egyezteti a zsűri a megjelenést az érintettel."

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 29., szerda 16:56

untouchable írta: A Mi Hazánk és Novák Előd kismama-szépségversenyt hirdetett, amire titokban készült, az alany tudta nélkül beküldött fotókkal is lehet nevezni.

Elég fura fétise van az uraknak, de lelkük rajta. :)

Terhes nők kukkolását ilyen büszkén és transzparensen nem sokan merik felvállalni.

Amúgy a zsűriben egy abortusztúlélő is értékelni fogja a fotókat.

Monty Phython.
Érdemben nem hozzászólva ehhez a magasröptű elmélkedéshez, csak annyit jegyeznék meg, hogy maradjunk a valóságnál, még ha jobban is tetszik annak torzított verziója.

"Hozzátartozóról titokban is nyújtható be fénykép, díjazás esetén előzetesen egyezteti a zsűri a megjelenést az érintettel."

Vissza: