Az a vicc hogy ami miatt lenézed az ellenzéket, extrán igaz a jelenlegi kormányra..Whiteheart írta:Hékó, ezt is én írtam kb. 1 oldallal ezelőtt:untouchable írta:
Mindenesetre a nagy mellény már meg van a megfelelő párthoz, reméljük a többi tulajdonságodban nem hasonlítasz rájuk.
Mindig csodálattal nézem, ha valaki úgy tart ki egy politikai erő mellett, mintha a házastársa vagy a kedvenc focicsapata lenne.
Nem késő, sosem késő beismerni, hogy hiba volt odahúzni az x-et.
Képmutatás, korrupció PDF formátumban.
"Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon..."
Nem házastársam a zorbán és nincs fideszes törzskönyvem, csak egyszerűen nem tudnak a magyarok egy biztonságosabb csapatot összeállítani s nem kell ez a szedett vetett gárda akik azt se tudják hova tartoznak csak az Orbán gyűlölet meg orbanofóbia meg minden ami fidesz találmány, akár jó akár szar, és csak a bosszú, a sértődöttség, a gyűlölet vezeti... Kb egy Biden kormánynak meg az impotens bandájának felel meg. Kösz, nem, mi nem tudnánk kiheverni egy ekkora pofára esést.
Bosszú, sértődöttség, gyűlölet: migránsok, ukrajna, melegek, Soros, Brüsszel, Biden, libsik, baloldal, Gyurcsány, Magyar Péter és mindig jön hozzá valami, mert ők soha nem hibásak semmiért.