Elég fura fétise van az uraknak, de lelkük rajta.

Terhes nők kukkolását ilyen büszkén és transzparensen nem sokan merik felvállalni.
Amúgy a zsűriben egy abortusztúlélő is értékelni fogja a fotókat.
Monty Phython.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 29., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. január 29., szerda 13:49
De még ha igaz lenne. Akkor sem szavaznék a Fideszre mondjuk, de akkor elgondolkodnék, hogy igen, itt gond lehet, ha MP lesz. De rohadtul nem igaz. Nem vagyok teljesen képben a külföldi politikával, de más környező országoktól nem hallom, hogy ezért mennyire félni kellene, hogy náluk már minden 2. ember migráns és minden 2. nő férfi, férfi pedig nő. Miben nyilvánul meg ez, hogy a BrüsszelitákBlancoMark írta: Veled is sikerult elhitetni, hogy a politika az identitasok harcarol szol elsosorban
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 29., szerda 13:41
Ha valóban ez alapján döntesz, ki kerüljön hatalomba, akkor annyira mélyen vagy a nyúlüregben, hogy valóban feleslegessé válik a vita. Woke, woke, woke, ezt a szót két éve még nem is ismerte egy fideszes semWhiteheart írta: woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 29., szerda 13:38
Te milyen woke-ot látsz MP körül?Whiteheart írta:Lehet. Lehet nemM1Ö írta:
Az nem lehet, hogy ti, "nyugodt" (látszik a hozzászólásodból milyen nyugodt vagy) Fidesz szavazók nyugtatjátok magatok az idézett szöveggel?![]()
![]()
Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon...
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 29., szerda 13:35
Veled is sikerult elhitetni, hogy a politika az identitasok harcarol szol elsosorban, addig sem figyelsz az osszeomlo es korrupt allamapparatusra.Whiteheart írta:Lehet. Lehet nemM1Ö írta:
Az nem lehet, hogy ti, "nyugodt" (látszik a hozzászólásodból milyen nyugodt vagy) Fidesz szavazók nyugtatjátok magatok az idézett szöveggel?![]()
![]()
Én elvagyok, és ha lesz jobb választás akkor váltok. A jelenlegi felhozatalotok nem kell. Idegre és bosszúra épül, és az abnormális (nyugaton már kiválóan megbukott) woke utópisztikus furaság egy nagyon pokol szagú kezdeményezés és szöges ellentétben áll az élet természetes rendjétől. Ha találtok valakit aki így kimer állni az agyhalott EU propagandája ellen, akkor nagyon erősen átgondolom a politikai hovatartozásomat, de jelenleg dedó az ami megy az ellenzéki oldalon...
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 29., szerda 13:32
Lehet. Lehet nemM1Ö írta:Whiteheart írta:Mindig ezzel nyugtatjátok magatokat.Az nem lehet, hogy ti, "nyugodt" (látszik a hozzászólásodból milyen nyugodt vagy) Fidesz szavazók nyugtatjátok magatok az idézett szöveggel?Whiteheart írta: Tartsatok ki a "kiábrándult fideszesek" is visszajönnek Orbánhoz mert nem kell a zsákba macska erőfitogtató erőlködése se Petinek, se a megmondó ember Torockainak, akik megmondják az egyértelműt amit amúgy is megtett volna a fidesz de ők azzal vagánykodnak hogy előbb mondták
Minden marad így még 10 évig kb![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 29., szerda 13:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. január 29., szerda 13:22
Whiteheart írta:Mindig ezzel nyugtatjátok magatokat.
Az nem lehet, hogy ti, "nyugodt" (látszik a hozzászólásodból milyen nyugodt vagy) Fidesz szavazók nyugtatjátok magatok az idézett szöveggel?Whiteheart írta: Tartsatok ki a "kiábrándult fideszesek" is visszajönnek Orbánhoz mert nem kell a zsákba macska erőfitogtató erőlködése se Petinek, se a megmondó ember Torockainak, akik megmondják az egyértelműt amit amúgy is megtett volna a fidesz de ők azzal vagánykodnak hogy előbb mondták
Minden marad így még 10 évig kb
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 29., szerda 13:14
Vagy már akkora nála a kognitív disszonancia, hogy inkább vallást csinál a politikából, és a vita elől is elzárkózik.Whiteheart írta: Mert a nyugodt fideszes nem szólal meg mert felesleges veletek vitatkozni.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 29., szerda 13:10
Mindig ezzel nyugtatjátok magatokat.halamadrid írta:Szerintem a vártnál nagyobb a Fidesz-MH átvándorlás, különben nem tudon értelmezi az egészet.'shutterisland írta: dk-t en se tudom hova tenni.
az 50 alatti korosztalyban kizartnak tartom, hogy a rokoni, barati szalokon (pl apa, anya vagy a szomszed stb dk-s szinekben kepviselo azt szivessegbol oda huzunk) kivuli, meggyozodesbol odaszavazo reteg egyaltalan merheto lenne szazalekban.
50+ korosztalyban okes, hogy van meg valami taboruk, de ott meg magasabb az elhalalozas igy termeszetesen is csokkenni kellene a tamogatottsaguknak.
szerintem ok nem lesznek tenyezok, nekem a mihazank bassza a csoromet inkabb.
rendszeresen jol merik oket, 5-10 koze, turotorta is jo eredmenyt hozott a tolnai idokozin, toroczkai is ki fogja hajtani a belet a kampanyban, az ostoba retegbol (es az o szavazatuk is egyet er) rengetegen odahuznak majd a tisza helyett, remelem nem ezen fog mulni.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 29., szerda 12:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 29., szerda 11:32
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 20:32
Igen, diszkréten erre akartam utalni.'shutterisland írta: vagy az van, hogy a "kiabrandult fideszes" valoban letezik es inkabb az alusisak alatt lelt megnyugvast, vagy pedig kiserik jol mozgosit a forumon.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 28., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 28., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 19:36
Szerintem a vártnál nagyobb a Fidesz-MH átvándorlás, különben nem tudon értelmezi az egészet.'shutterisland írta: dk-t en se tudom hova tenni.
az 50 alatti korosztalyban kizartnak tartom, hogy a rokoni, barati szalokon (pl apa, anya vagy a szomszed stb dk-s szinekben kepviselo azt szivessegbol oda huzunk) kivuli, meggyozodesbol odaszavazo reteg egyaltalan merheto lenne szazalekban.
50+ korosztalyban okes, hogy van meg valami taboruk, de ott meg magasabb az elhalalozas igy termeszetesen is csokkenni kellene a tamogatottsaguknak.
szerintem ok nem lesznek tenyezok, nekem a mihazank bassza a csoromet inkabb.
rendszeresen jol merik oket, 5-10 koze, turotorta is jo eredmenyt hozott a tolnai idokozin, toroczkai is ki fogja hajtani a belet a kampanyban, az ostoba retegbol (es az o szavazatuk is egyet er) rengetegen odahuznak majd a tisza helyett, remelem nem ezen fog mulni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 28., kedd 18:59
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 17:49
Az nem az IDEA?swfan írta: Republikon DK közeli
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 28., kedd 17:26
DK, hogy az anyamban lehet 8%?halamadrid írta: Republikon:
TISZA-EPP: 39% (+2)
Fidesz/KDNP: 32% (+1)
DK: 8% (+1)
Mi Hazánk: 7% (-1)
MKKP: 5%
Momentum: 3% (-1)
Jobbik: 2%
MSZP: 2% (-1)
LMP: 1%
Párbeszéd: 1%
+/- vs. 28 November - 5 December 2024
Fieldwork: 14-22 January 2025
Sample size: 1,000
-
Vannak itt érdekességek, de a trend tovább folytatódik.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem