Valószínű emiatt vagy néző, szurkoló.pátkán írta: na amint nagyobb a tet, meg is latszik megjobban a jatekunkon..
ebben a tovizben ki lat valamit az edzon kivul? serdulo lanyok lehozzak ezt a szintet amit beallo jatek cimszoval muvel...
Kézilabda
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kézilabda
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az a baj, hogy itt nagy a szakadék, a gyengék gyengék, pláne akikkel mi játszottunk, a jók meg sokkal jobbak mint mi.
Kettő között vagyunk.
Dánok ellen valóban jól játszottunk.
Ilyen csapatok ellen a 8 közé jutás elvárható volt, talán ez volt a célkitűzés is.
Nem bravúr, kötelezők megnyerése, aztán indulás haza.
Kettő között vagyunk.
Dánok ellen valóban jól játszottunk.
Ilyen csapatok ellen a 8 közé jutás elvárható volt, talán ez volt a célkitűzés is.
Nem bravúr, kötelezők megnyerése, aztán indulás haza.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Szerintem a dánok ellen kimondottan jól játszottunk és valamelyest esélyünk is lett volna a győzelemre. De ez már azért más szint látszik. Én úgy gondolom már ez is szép teljesítmény a lányoktól, hogy ide eljutottunk
- csababarca
Kötelezőket hoztuk, kivéve Japán ellen, aztán a két olyan csapat, akik ellen bravúr kellene már megvernek.
Ez a realitás szerintem.
Ez a realitás szerintem.
na amint nagyobb a tet, meg is latszik megjobban a jatekunkon..
ebben a tovizben ki lat valamit az edzon kivul? serdulo lanyok lehozzak ezt a szintet amit beallo jatek cimszoval muvel...
joabulicsak
hat nem csak az edzo szerintem..Jim írta:inkább edzőt kéne váltani...pátkán írta: gyertek haza lanyok, ennyit tudtok![]()
de holnaptol johetnek a mar kezilabdazni tudo csapatok is, kivancsi leszek.
joabulicsak
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
inkább edzőt kéne váltani...pátkán írta: gyertek haza lanyok, ennyit tudtok![]()
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ahogy nemrég a Fradi, úgy most a Veszprém is OTTHON kap ki 1 góllal és esik ki. 
Tipikus magyar...
Ott vannak a döntő / final4 kapujában, erre bukják.
Szeged meg sajnos brutális sorsolást kapott. Előbb psg, majd Barca. Sajnos utóbbi esetén a - 4ről csak +1et sikerült csinálni. A 3 gólos hátrányból 2 megmaradt.
Így sajnos újra csak az ETO-ban bizhatunk....
Tipikus magyar...
Ott vannak a döntő / final4 kapujában, erre bukják.
Szeged meg sajnos brutális sorsolást kapott. Előbb psg, majd Barca. Sajnos utóbbi esetén a - 4ről csak +1et sikerült csinálni. A 3 gólos hátrányból 2 megmaradt.
Így sajnos újra csak az ETO-ban bizhatunk....
Az a baj,hogy ebbe is a mi pénzünk megy bele keményen aztán eredmény még 0.
Ez a Veszprém projekt is megbukott már nem most.
Ez a Veszprém projekt is megbukott már nem most.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- csababarca
Igazi balfékek sajnos.
Fordított helyzetben 10 másodperccel az órán a németek kijöttek volna faultolni legalább egyet.
Ez van.
Fordított helyzetben 10 másodperccel az órán a németek kijöttek volna faultolni legalább egyet.
Ez van.
Hatalmas leolvadás volt sajnos.nzooli93 írta: Ez a Veszprém sose fog Blt nyerni
26-22 volt a Veszprémnek, 27-28 lett a vége
Utolsó 10 percben 1 gólt sikerült dobni
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a Veszprém sose fog Blt nyerni
Egészen felháborító mennyire elfújják a Veszprémnek a Magyar Kupa döntőt.
3-4 góllal ment végig átlagosan a Szeged majd megjöttek a bírók.
3-4 góllal ment végig átlagosan a Szeged majd megjöttek a bírók.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Es ferni mindenhez is (jobban) ert. Ezt ne feledd.Ide járok egy ideje, szóval Carlonál is tudom, hogy mindig az edző a hibás a szurkolók szemében, meg a vak, meg az alkalmatlan, de a tegnapi meccs, nem Cheman ment el. Szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
Értem, akkor te igazából azt kéred számon, hogy a végjátékra miért nem plusz 8-al mentünk bele, a +3 helyett. Ez valahol érthető lehet, csak azzal nem számol, hogy ellenfél is van a pályán, hazai pályán, olyan szurkolótáborral, aki mindent bevet, például palackokat dobál a pályára a végjátékban, nem mellesleg a két válogatott nemzetközi tapasztalat szinten sincs azonos pozícióban, rutinban vagy bármiben. Önmagában csoda volt a +3 is, amit Chema taktikájával ért el a csapat.ferni írta: Kétszer csináltuk meg ugyanazt.
Korábban adtuk le telibe emberelonybol a 3 gólt, mert 7v5özni kellett.
Utána is megszívtuk még.
Majd mikor pár perc van hátra megint lehozzuk a kapust miközben az idővel kéne játszani +3ban.
Sehol nem írtam, hogy itt is végig emberelőny volt a legvégén.
Ezt 5 perccel a vége előtt ekkora előnnyel meg akkor még tényleges emberelőnnyel bizony Chema nagyon is elmeccselte.
Ragaszkodott egy olyan dologhoz ami már a meccsen besült vagy 4szer, 5ször és bakker +3ban is azért is megcsinálja a meccs végén megint.
Teljes agyfasz.
Szita is a padon lett felejtve a végén, teljesen érthetetlen módon.
Nagyon benézte ezt a meccset, ilyen bírói támogatással ezt röhögve le tudta volna menedzselni oldalról, helyette csinálta a baromságokat végig és mikor kellett volna meg a fiúk is belehibáztak.
Kettő együtt meg már nem fért bele.
De egy 50%os védés stat után vígan végigbambulta Chema az első félidő végét is, ahol 9/9et nyelt be Bartucz utána...
És nem Bartuczot szidon, egy csoda volt ma, de hát botrány amiket művelt ma Chema.
Az 55. percre 3 gólos előnnyel menni egy ilyen meccsen, nincs olyan edző, aki ne írta volna alá bármikor.
A kapuslehozást nem írom le újra, mert te ugyanazt leírtad megint, pedig ott van a videó, hogy nem így volt.
Szita és Bodó 4/3-ban volt a meccsen, a végjáték előtt. Bodó volt a pályán az utolsó 5 Szita, meg ült. Bodó 5/3-an végzett. Nem látom hibának. Az volt a hiba, amit végül is te is számon kérsz, hogy Bodó miért lőtte el, helyzet nélkül 6-5 ellen a végén, amiből gólt kaptunk. Valóban labdát kellett volna járatni, valóban ölni kellett az időt, ahogy Bánhidinek is illett volna belőnie 5-5 ellen a tiszta ziccert és akkor megvan.
Ide járok egy ideje, szóval Carlonál is tudom, hogy mindig az edző a hibás a szurkolók szemében, meg a vak, meg az alkalmatlan, de a tegnapi meccs, nem Cheman ment el. Szerintem.
Kétszer csináltuk meg ugyanazt.
Utána is megszívtuk még.
Majd mikor pár perc van hátra megint lehozzuk a kapust miközben az idővel kéne játszani +3ban.
Ezt 5 perccel a vége előtt ekkora előnnyel meg akkor még tényleges emberelőnnyel bizony Chema nagyon is elmeccselte.
Ragaszkodott egy olyan dologhoz ami már a meccsen besült vagy 4szer, 5ször és bakker +3ban is azért is megcsinálja a meccs végén megint.
Teljes agyfasz.
Nagyon benézte ezt a meccset, ilyen bírói támogatással ezt röhögve le tudta volna menedzselni oldalról, helyette csinálta a baromságokat végig és mikor kellett volna meg a fiúk is belehibáztak.
De egy 50%os védés stat után vígan végigbambulta Chema az első félidő végét is, ahol 9/9et nyelt be Bartucz utána...
És nem Bartuczot szidon, egy csoda volt ma, de hát botrány amiket művelt ma Chema.
Utána is megszívtuk még.
Teljes agyfasz.
- tibi18
ferni nagy szakértő vagy, de nézd vissza az utolsó 5 percet. Lehet csak a meccs utáni hév beszélt belőled, de elég sok hülyeség jött így össze ebben a pár mondatban.ferni írta: Most küldeném el edzőbát, ez nagyon csúnyán elment rajta.
A srácok csodálatosak voltak, le a kalappal előttük, de én ennyire amatőr meccsmenedzselést rég láttam a kispadról.
Leadjuk a 3 gólos előnyt emberelőnyben, mert kell az ureskapu, a 7v5, majd 4-5 perccel a vége előtt megyünk hárommal és megint lehozzuk a kapust.![]()
![]()
![]()
Felfoghatatlan hiba meg időt is későn kérte rendszeresen.
Plusz a bírók is velünk voltak, semmire nem kaptunk 2 percet, erre sikeresen összehozunk egy pirosat meg belecsapunk 1:40nel a vége előtt az ellen arcába, amikre fixen büntetniük kellett.
Bartucz előtt meg le a kalappal, egy csoda volt, de pl őt se kapták le mikor kellett volna egy kis pihi az első félidő végén
Az emberelőnyünk 1 támadásig tartott az utolsó 5 percben, mert a következő horvát támadásnál kiállították Pedrot, illetve gólt kaptunk a támadásból.
A támadást 5-5 ellen kezdtük meg, de bejött a kapus helyett Imre, így 6-5 ellen mentünk. Bodó egy teljesen indokolatlan szituációban, emberelőnyben elvállalt egy szar átlövést, amiből kaptunk egy üres kapus gólt.
A következő támadásban Imre padon, Bartucz a kapuban. 5-5 ellen támadunk, Bánhidi belevágja a kapusba a labdát. A horvárok lehozták a kapust, 6-5 ellen kaptunk egy gólt.
A következő támadásra mindkét csapat kiegészült, viszont passzívig játszottunk, nem tudtuk góllal befejezni a támadást. Az ellenakcióból jött a 2 perc Siposnak, illetve 7 méteres, amit belőttek. X van a meccsen, de emberhátrányban vagyunk.
A támadást elkezdjük üres kapuval, 6-6 ellen vagyunk a pályán, de pár passz után lejön a szélső és Bartucz a kapuban van. Passzív, szar lövés és belemenés.
Emberhátrányban középen Ilic visszarendeződés szar, folyamatosan hátrál, ahelyett, hogy faultolta volna a középen érkező lövőt.
A többi már történelem. Nem értek egyet az 7-5 elleni támadójátékkal, mert látszik, hogy az Olimpia óta - ahol ez még újdonság volt részünkről - már készültek rá a csapatok. Viszont ez a meccs nem Cheman ment el. A korábbi meccsekért, vagy a formaidőzítésért előbb kapnám elő, mint ezért a meccsért. Bár ez én vagyok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezért sem nézek már kézilabdát, ugyanaz mindenhol, zsoldosok klubbszinten, válogatott szinten meg a fejbengyurisag a végén.
Nem illik.
55:00nál 30-26 volt ide és 1:33 emberelőnyünk volt még'shutterisland írta: 4 volt kozte kb 5 perccel a vege elott, ki is lottem a streamet.
wtf.![]()