zsuninnyo írta:
Halfkey írta:
Harmadik példa, egyszerűen lehalt a junior IT-s toborzás. Beszéltem cégekkel és vezetőkkel miért - a piaci okok mellett azt mondja mind, hogy azt a grunt workot lenyomják AI-al ami régen csuti meló volt.
Es mindig jol dolgozik?
A másik két példáról tudok jobban beszélni e tekintetben, hiszen az a saját munkám. Amikor nem dolgozik jól, megmondom neki mi a szar benne és kijavítja. Rajtam múlik, ilyen egyszerű. Egy-két olyan beszélgetés van amit feladtam mert nem jutok oda ahova szeretnék, de ez inkább a market research példánál amikor nincs rendes adat sehol.
A másik kérdésre, a videóink kb 3-5 percesek. A munkafázis scriptelésnél az, hogy megmondom chatgptnek mik a fő pontok és takeawayek amit szeretnék a videóban elmondani (a struktúránkat meg a stílusunkat az eleje óta ismeri, ott betanítottam), ő legenerálja, én meg részenként megadom a videós stábnak milyen animációt, fotót, videót szeretnék hogy menjen mellette.
Ami már csak opcionális mert amúgy fel is lehetne utána személyesen venni ha úgy akarja az ember: másik kolléga legenerálja az AI avatarunkkal ahogy felmondja, aztán videós összevágja script szerint a kért képi világot, a generált videót és hangot. Utóbbit nyilván felolvashatnád te is, csak nekünk a folyamatos piaci változás miatt kellett olyan megoldás amin ha változtatni kell valamit, akkor nem kell újra stúdióba vonulni mindenkinek, hanem csak újra kell generálni meg vágni pár részt.
Nem hazudjuk azt hogy "élő" ember olvassa, direkt bevállaljuk hogy ai avataros elearning, de amúgy vakteszteken nem vette észre senki hogy nem ember olvassa (én igen, mert látom/hallom hogy nem így beszélek, meg felismerem a mozdulatokat. ha tudja valaki hogy figyelje ezt, észreveszi).