Szépen a Tiszával majd rendberakja az országot Toroczkai

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 28., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 28., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 19:36
Szerintem a vártnál nagyobb a Fidesz-MH átvándorlás, különben nem tudon értelmezi az egészet.'shutterisland írta: dk-t en se tudom hova tenni.
az 50 alatti korosztalyban kizartnak tartom, hogy a rokoni, barati szalokon (pl apa, anya vagy a szomszed stb dk-s szinekben kepviselo azt szivessegbol oda huzunk) kivuli, meggyozodesbol odaszavazo reteg egyaltalan merheto lenne szazalekban.
50+ korosztalyban okes, hogy van meg valami taboruk, de ott meg magasabb az elhalalozas igy termeszetesen is csokkenni kellene a tamogatottsaguknak.
szerintem ok nem lesznek tenyezok, nekem a mihazank bassza a csoromet inkabb.
rendszeresen jol merik oket, 5-10 koze, turotorta is jo eredmenyt hozott a tolnai idokozin, toroczkai is ki fogja hajtani a belet a kampanyban, az ostoba retegbol (es az o szavazatuk is egyet er) rengetegen odahuznak majd a tisza helyett, remelem nem ezen fog mulni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 28., kedd 18:59
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 17:49
Az nem az IDEA?swfan írta: Republikon DK közeli
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 28., kedd 17:26
DK, hogy az anyamban lehet 8%?halamadrid írta: Republikon:
TISZA-EPP: 39% (+2)
Fidesz/KDNP: 32% (+1)
DK: 8% (+1)
Mi Hazánk: 7% (-1)
MKKP: 5%
Momentum: 3% (-1)
Jobbik: 2%
MSZP: 2% (-1)
LMP: 1%
Párbeszéd: 1%
+/- vs. 28 November - 5 December 2024
Fieldwork: 14-22 January 2025
Sample size: 1,000
-
Vannak itt érdekességek, de a trend tovább folytatódik.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 17:23
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 28., kedd 17:14
Az a baj hogy mar nincsenek fact checkerek akik ellenorizzek ezeket a kosza hireketnuevo_ericco írta: Azért valaki ismét megkérdezhetné Orbán Viktort a szankciókról most, hogy pár napja Trump is kiírta Twitterre, az orosz gazdaság összeomlóban.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 28., kedd 16:07
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 28., kedd 15:54
Anno, egyik haveromnak 5G blokkoló orgonit kristályt vett az anyja. Nálam eddig ez a csúcs.BLevi96 írta: Ki emlékszik azokra az emberekre akik szerint:
-a maszk miatt nem kapnak levegőt, megfulladnak
-a maszk miatt penészes lesz a tüdőd mert, mert nem távozik a pára a leheletből
-a távolságrartással akarják szétdarabolni a társadalmat és az emberi kapcsolatokat
-kézfogás helyett az öklözéssel pedig az agressziót segítik
-mindezek korlátozzák az alapvető jogaikat
-az oltástól meghalsz mert maga a vírus van benne
A durvábbakat mint hogy, az oltással akarnak minket be chipezni, már bele se megyek. Kár hogy ezeket annó nem screenshotoltam le..
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 28., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 28., kedd 14:06
A sajtónak, mint a negyedik hatalmi ágnak tk. ez a dolga, felvenni az ellenzéki pozíciót a mindenkori hatalommal szemben, csak így tudja ellátni a feladatát és minél több információhoz hozzájutni. A kattintásvadászat pedig sajnos létező probléma, erre is vevők az emberek, ebben is van a piac.BlancoMark írta: de ez világszerte látható jelenség volt, hogy mindenhol az ellenzéki sajtó ostorozta a helyi kormányokat a COVID-os cikkekkel/hibákkal.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 28., kedd 14:02
Már korábban egyszer mondtam, hogy nem is vagyok Erik___Samy___ írta: Akkor meg szerintem te nem is Erik vagy, hanem a Toroczkai![]()
Tudod, a sokszor, az sehol nem jelenti azt, hogy mindig. Mint mondtam, alapból érdekel a téma, és így elég hamar meg lehet találni a kapcsolatot. Mint aki rendszeresen utazik MÁV-val, az is hamar rátalált a Tiszára. Kinek mi a fontosRealista24 írta:https://mihazank.hu/polgari-engedetlens ... -a-hazank/kiserik írta:
Tudod mi az érdekes? Hogy sokszor azután nézek Mi hazánkos forrást, hogy Ti azt mondjátok, hogy ez megint a Mi hazánk mondatai. És ezt most tök komolyan mondom.
Itt a Covid téma. Ami külföldön már nyilvánvaló, beszélnek róla az emberek, kutatják/bizonyítják a szakemberek, az itthon konteó.
De említhetnénk a migráció kérdését, vagy a nekem a munkám miatt is fontos vízgazdálkodási konteókat. Hogy úgy mondjam, jobban érdekel az, hogy sivatagosodunk, és tudnánk mit tenni ellene, mint hogy késik 10 percet a MÁV, vagy nem. És most akkor élnék is a lehetőséggel és reklámoznám a Zöld Gerilla Mozgalmat
Továbbra is őrületes mennyiségű víz folyik ki Magyarországról, így a Mi Hazánk csatlakozik a Zöld Gerilla Mozgalom polgári engedetlenségi akciójához, és országszerte kezdeményezzük a vízkivezető zsilipek lezárását, ezzel ott tartva a vizet, ahol az a magyar termőföldekbe tud jutni.
Biztos veletlen![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 28., kedd 13:57
Persze, de ez világszerte látható jelenség volt, hogy mindenhol az ellenzéki sajtó ostorozta a helyi kormányokat a COVID-os cikkekkel/hibákkal. Egyrészt volt egy ideológiai motiváció, másrészt remekül hozta a kattintásokat a téma.
Ha lett volna normális és transzparens tájékoztatás a kormány részéről, akkor lehet nem lett volna ennyi ilyen cikk sem.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 28., kedd 13:52
Ők sem gondolják komolyan, szándékosan erősre fogalmazott politikai gumicsont, hogy aztán legyen mit többek közt a madridom.hu fórumára hozni.BlancoMark írta: A Mi Hazánk gyakran hangoztatja a COVID-diktatúra fogalmát
Ha lett volna normális és transzparens tájékoztatás a kormány részéről, akkor lehet nem lett volna ennyi ilyen cikk sem.Abban egyetértek, hogy helyenként főleg az ellenzéki sajtó túltolta a halálesetes cikkeket, nem kellett volna ezekkel ilyen direktbe bombázni a társadalmat és pszichozisban tartani.
Globalista média is ír róla, ahogy látomkiserik írta:Zöld Gerilla Mozgalmat
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 28., kedd 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 28., kedd 13:46
https://mihazank.hu/polgari-engedetlens ... -a-hazank/kiserik írta:Tudod mi az érdekes? Hogy sokszor azután nézek Mi hazánkos forrást, hogy Ti azt mondjátok, hogy ez megint a Mi hazánk mondatai. És ezt most tök komolyan mondom.___Samy___ írta: Erik, mindig elmondod, hogy erdemes hatralepni, hogy osszekepet lassunk, tobb helyrol informalodjunk, ne higgyunk el mindent mindenkinek. Sot, gyakorlatilag mindenkivel szemben ez az elvarasod.
Viszont azt valahogy nem veszem eszre, hogy te magad is ugyanezt tenned. Valahigy mindig a Mi Hazank mondatait szajkozod egyfolytaban. Ami igazabol nem problema, csak ne akard magad beallitani kulonbnek, mint mondjuk minket, atlag usereket.
Itt a Covid téma. Ami külföldön már nyilvánvaló, beszélnek róla az emberek, kutatják/bizonyítják a szakemberek, az itthon konteó.
De említhetnénk a migráció kérdését, vagy a nekem a munkám miatt is fontos vízgazdálkodási konteókat. Hogy úgy mondjam, jobban érdekel az, hogy sivatagosodunk, és tudnánk mit tenni ellene, mint hogy késik 10 percet a MÁV, vagy nem. És most akkor élnék is a lehetőséggel és reklámoznám a Zöld Gerilla Mozgalmat
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 28., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 28., kedd 13:43
Tudod mi az érdekes? Hogy sokszor azután nézek Mi hazánkos forrást, hogy Ti azt mondjátok, hogy ez megint a Mi hazánk mondatai. És ezt most tök komolyan mondom.___Samy___ írta: Erik, mindig elmondod, hogy erdemes hatralepni, hogy osszekepet lassunk, tobb helyrol informalodjunk, ne higgyunk el mindent mindenkinek. Sot, gyakorlatilag mindenkivel szemben ez az elvarasod.
Viszont azt valahogy nem veszem eszre, hogy te magad is ugyanezt tenned. Valahigy mindig a Mi Hazank mondatait szajkozod egyfolytaban. Ami igazabol nem problema, csak ne akard magad beallitani kulonbnek, mint mondjuk minket, atlag usereket.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem