Mindig ezzel nyugtatjátok magatokat.halamadrid írta:Szerintem a vártnál nagyobb a Fidesz-MH átvándorlás, különben nem tudon értelmezi az egészet.'shutterisland írta: dk-t en se tudom hova tenni.
az 50 alatti korosztalyban kizartnak tartom, hogy a rokoni, barati szalokon (pl apa, anya vagy a szomszed stb dk-s szinekben kepviselo azt szivessegbol oda huzunk) kivuli, meggyozodesbol odaszavazo reteg egyaltalan merheto lenne szazalekban.
50+ korosztalyban okes, hogy van meg valami taboruk, de ott meg magasabb az elhalalozas igy termeszetesen is csokkenni kellene a tamogatottsaguknak.
szerintem ok nem lesznek tenyezok, nekem a mihazank bassza a csoromet inkabb.
rendszeresen jol merik oket, 5-10 koze, turotorta is jo eredmenyt hozott a tolnai idokozin, toroczkai is ki fogja hajtani a belet a kampanyban, az ostoba retegbol (es az o szavazatuk is egyet er) rengetegen odahuznak majd a tisza helyett, remelem nem ezen fog mulni.

Tartsatok ki a "kiábrándult fideszesek" is visszajönnek Orbánhoz mert nem kell a zsákba macska erőfitogtató erőlködése se Petinek, se a megmondó ember Torockainak, akik megmondják az egyértelműt amit amúgy is megtett volna a fidesz de ők azzal vagánykodnak hogy előbb mondták

Minden marad így még 10 évig kb