Vinícius Junior - 7
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Vinícius Junior - 7
Szerintem neki es nekunk is jot tenne meg egy eltiltas

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jo kis rakos fekély lett az ember, sikeresen raragad a csapattarsakra is. Aztan gurulo labda zavarja kozben.
Jo kis onmegsemmisites szaga van, megerdemelnenk, hogy vmi szar gollal kikapjunk
Jo kis onmegsemmisites szaga van, megerdemelnenk, hogy vmi szar gollal kikapjunk
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Setalsz, aztán ki vagy akadva ha Ceballos mutogat neked.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
Hehe süti készítésnel nem keverted össze a lisztet valami egyébbel?hehetheoriginal írta: Kethavonta egy gol azert nem volna rossz ugye...![]()

- hehetheoriginal
- Galacticos
Vini: hehe, who?
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tedd mar bele magad valami jeges kádba. Amióta visszajöttel fullba nyomod a megmondó embert
Mi ez a mérhetetlen frusztráció?
Legjobb brazil évek óta. Neked ennek örülni kéne. Aldani a nevét

Mi ez a mérhetetlen frusztráció?
Legjobb brazil évek óta. Neked ennek örülni kéne. Aldani a nevét
- hehetheoriginal
Teljesen nulla az ember.
Kb elfelejtett focizni.
Kemeny.
Kb elfelejtett focizni.
Kemeny.
thereisonly1ronaldo
Aztán Cicit megcsapkdoja
De én is eladnám 300M-ért vagy 350-ért.

De én is eladnám 300M-ért vagy 350-ért.
- hehetheoriginal
jó látni, hogy 50-50 hogy eladnánk, nem adnánk arány.
fejben kuka az ember, es ennek a sporthoz semmi köze. egyszeruen buta. a vilag nem fog megvaltozni, plane nem tole/miatta.
a nagyobb problemam, hogy az elmult meccseken ahogy neztem, kis puhossa kezd valni, nő a feje, toka, puffadt arc.... lehet inkabb le kene dobni azt a 3-4 kilot es a szakmara koncentralni.
nagy igergetesek, meg kobe tetovalasok közben a tökéletes alkalom lett volna, hogy ha kibasztak vele az aranylabdánál, akkor megmutassa és rögtön megnyerje egy évre rá.
eddig lófasz ez a szezon, bappe ugy focizza körbe, hogy fél év előnyt adott, annyi kellett neki, mire elfelejtette párizst. csapaton belül beli is jobb, de most már ott tartunk, hogy ha a helyén játszik, akkor balról rodrigo is az elmult hónap alapjan. félidokre eltunik, minden megoldása szar, erre jön rá a plusz dolgok, es viselkedes, amik miatt el akarja adni a fele.
fejben kuka az ember, es ennek a sporthoz semmi köze. egyszeruen buta. a vilag nem fog megvaltozni, plane nem tole/miatta.
a nagyobb problemam, hogy az elmult meccseken ahogy neztem, kis puhossa kezd valni, nő a feje, toka, puffadt arc.... lehet inkabb le kene dobni azt a 3-4 kilot es a szakmara koncentralni.
nagy igergetesek, meg kobe tetovalasok közben a tökéletes alkalom lett volna, hogy ha kibasztak vele az aranylabdánál, akkor megmutassa és rögtön megnyerje egy évre rá.
eddig lófasz ez a szezon, bappe ugy focizza körbe, hogy fél év előnyt adott, annyi kellett neki, mire elfelejtette párizst. csapaton belül beli is jobb, de most már ott tartunk, hogy ha a helyén játszik, akkor balról rodrigo is az elmult hónap alapjan. félidokre eltunik, minden megoldása szar, erre jön rá a plusz dolgok, es viselkedes, amik miatt el akarja adni a fele.
thereisonly1ronaldo
Fogjak faragni ez nem kerdes, megint csapkodni fog meg a földet veri egész meccsen úgyhogy allandoan beleviszi 2-3emberbe akkor nem sok jót jósolok.
- nzooli93
Ma gondolom visszatér a kezdőbe, kíváncsi leszek elkezd e végre a játékra koncentrálni. Gyanítom az Espanyol szurkolók se fogják dédelgetni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem ez minden ilyen szintű sportban így van. A családból valaki eljut a sztárok közé akkor ott tapad a legtávolabbi rokon is hogy neki is essen valami. A fociban az átigalosáknál mindig ott a családi nyomás szerintem ezeknek a játékosoknak, dél-amerika, bevándorolt franciák, afrikaiak és még van pár. A major sportokban is nagyon megfigyelhető jelenség ez hogy ha valakinek bejön az élet az eltartja még a soha nem látott rokont is. Aztán persze van aki nem engedi magát lehúzni, vagy van akinek nem anyuci/apuci az ügynök. Ez utóbbi szerintem a legkárosabb egy focistára nézve.Pad'em írta:Olyanokat olvastam, hogy Vininek eszébe nem jutna a távozás, de a környezete presszionáljaRealista24 írta: 5 évre nettó 200 milliós fizuval várjak a szaudiak.
A klub nem akarja eladni, de ha Vini menne, akkor leülnek tárgyalni.Ott is ennyire pénzéhes anyuci meg az unokatesók vagy mi?
valoszinuleg egy 10 fos csalad osztozik 20 IQnPad'em írta:Olyanokat olvastam, hogy Vininek eszébe nem jutna a távozás, de a környezete presszionáljaRealista24 írta: 5 évre nettó 200 milliós fizuval várjak a szaudiak.
A klub nem akarja eladni, de ha Vini menne, akkor leülnek tárgyalni.Ott is ennyire pénzéhes anyuci meg az unokatesók vagy mi?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Katalánul beszélnek, szerintem ez alapozhatja meg a helyi kultúrát.RaúlCF írta: valami nagyon furcsa lehet a valenciai vízben. mindenki kettyent arrafele?
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Érzem, hogy Laporta hamarosan leigazolja.Kerlon írta:Neymarral éppen szerződést bontottakRealista24 írta: 5 évre nettó 200 milliós fizuval várjak a szaudiak.
A klub nem akarja eladni, de ha Vini menne, akkor leülnek tárgyalni.![]()

A Valencia szurkolókat meg inkább a LaLiga 2 zavarja ne Vini, tegnapelőtt is megkapták a hetihetest... ez a teljesítmény pont oda illik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
valami nagyon furcsa lehet a valenciai vízben. mindenki kettyent arrafele?
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
5perc hírnév