Kulja András
Tanulmányok:
2018 - 2024 - Sebész-szakorvosjelölt - Jahn Ferenc Dél-pes Kórház, Péterfy Sándor Utcai Kórház,
Gosegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet
2019 - 2021 - Egészségügyi Menedzser MSc - Semmelweis Egyetem – (a COVID ellátás mia az államvizsgát halasztoam)
2019 - EIT Health Summer School - Leveraging e-health workforce by advanced skills - IESE Business School, Barcelona
2016 - 2018 - Pszichiáter Rezidens - Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika
2016 - Általános Orvosi diploma megszerzése - Semmelweis Egyetem
Szakmai tapasztalat:
2024-től Vezető Kommunikációs Szakértő – JACARDI - Joint Acon on Cardiovascular diseases and Diabetes,
European Union Health Programme
2023 -2024 Egészségügyi kommunikációs szakértő - Semmelweis Egyetem EMK - Adatvezérelt egészség divízió
2022 – Egyetemi oktató és tantárgy alapító – Semmelweis Egyetem - Egészség- és Tudománykommunikáció tantárgy
2021 - Szakmai vezető - Joint Acon on implementaon of digitally enabled integrated person-centered care
2020 - COVID Osztályos betegellátási és folyamatmenedzsment protokoll felelős- Jahn Ferenc Dél-pes
Kórház COVID Intermedier Részleg
Nyelvtudás:
Angol: B2 nyelvvizsga (szakmai munkám során használt nyelv). Német: B2 nyelvvizsga (több éve nem
használtam)
Ukrán és orosz: tökéletesen értem és alapszinten beszélem
Kuruzsló
Van nem egy ismerősöm, aki Semmelweisen végzett orvosit, már ha azon végigmész valahogy és nem őrülsz bele már 342szer többet ért a dologhoz, mint kiserik vagy én.
Kb belepusztulnak az emberek mentálisan, olyan nehéz szak ez és olyan embereknek is, akik átlaghoz képest nem viccelek zseni kategória és olyan munkabírása van, hogy nem hiszed el, kb ha 30 óra lenne egy nap talán akkor maradt volna neki érdemi szabadideje.
Persze biztos jönnek onnan is ki idióták, de egy olyan akarat kell már az alapszakot is végigcsinálni, és hivatástudat, mint kevés szakmához.
Miért kellett kategórikusan tagadni, igen Kuljának is, hogy a vírus akár mesterséges eredetű is lehet és, hogy az igazán veszélyes bakteriális felül-fertőzéseket antibiotikummal kell/lehet kezelni?
Senki nem mondja, hogy ő valami kivételes tehetségű orvos vagy egy zseni, de kuruzslónak nevezni valakit, mert az általános orvosok által, világszervezetek által is elfogadott dolgokat mondja és erősíti meg mindenféle konteó helyett...
Ha tegyük fel igazad is lenne, ezek az információk hogy jutottak volna el az orvosokhoz, miközben 0/24ben megszakadtak és naponta több ember halálát kellet végignézniük hogy kb megfulladnak? Mi alapján kellett volna szükséghelyzetben azokat mondaniuk amiket te számonkérsz rajtuk. Azt mondták amit tudtak.
Teljesen kicsavart a gondolatmeneted.