Serie A

Foci a Real Madridon túl...
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 30., csütörtök 16:20

Realista24 írta: Morata megy a Galataba.
Elsőre nem értettem miért ide írod, teljesen kiesett hogy ez a szerencse süti megint lelépett az atmaból egy olasz csapatba, pedig idén még játszottunk is a milan ellen :lol:
Galatanal már lassan sok lesz a támadó

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 30., csütörtök 16:09

Morata megy a Galataba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 28., kedd 13:25

Na en meg azt hittem hirtelen, hogy az uj edzot tettek maris lapatra. A minap lattam egy videot, hogy ugy kellett lefogni, hogy ne menjen ossze a jatekosaval.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 28., kedd 13:00

gutihaz14 írta:
RaúlCF írta: de január 1 óta már Conceicao volt az edző.
ja akkor a szokasos hogy meg a milanhoz tartozik de mar nem foglalkoztatjak mint edzo?

azert kevertem oket mert mar lattam hirt hogy kitennek az uj edzot az eredmenyek miatt
Elvileg kifizettek a fentmarado osszeget, igy mar nem tartozik a Milanhoz, legalabbis ezt irtak az olasz lapok, mikor menesztettek.

Upgrade: Ugy kotottek meg a szerzodeset, hogy ha 6 honapon belul felmentik, akkor a szerzodese semmisse valik.
Ezt pont azert raktak bele, mert rengeteg klub igy jart a menesztesek utan, hogy meg fizethettek 1-2 evig a regi edzot is.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 28., kedd 12:12

RaúlCF írta: de január 1 óta már Conceicao volt az edző.
ja akkor a szokasos hogy meg a milanhoz tartozik de mar nem foglalkoztatjak mint edzo?

azert kevertem oket mert mar lattam hirt hogy kitennek az uj edzot az eredmenyek miatt
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 28., kedd 12:09

de január 1 óta már Conceicao volt az edző.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 28., kedd 12:00

🚨| Paulo Fonseca szerződést bont az AC Milannal, majd átveszi a Lyon irányítását. 🇵🇹🔵🔴

A várakozások szerint, a Roberto De Zerbi vezette Marseille elleni derbin mutatkozik be az OL kispadján.

nem sokaig volt milanoban
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 27., hétfő 19:15

aki volt már Róma meccsen: mennyire nehéz jegyet venni a hivatalos weboldalon keresztül?
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 26., vasárnap 16:18

mexes írta:
ferni írta: Reijndersen el kéne gondolkoznunk középpályára, lehet jobb ötlet lenne, mint Wirtz.
Szarkazmus? :hmmm:
Wirtzet nem tudom elképzelni eggyel hátrébb, Reijnderst meg még talán.
Jelenleg kérdés nélkül a német a jobb de nem látom a helyét

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. január 26., vasárnap 16:12

ferni írta: Reijndersen el kéne gondolkoznunk középpályára, lehet jobb ötlet lenne, mint Wirtz.
Szarkazmus? :hmmm:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 26., vasárnap 15:34

De nagyon úgy fest egy hátrébb játszó középpályásra van szükségünk, mint Ceba, de fene tudja ki lehet jó oda.
Nagyon jo jaktekos a holland, viszont tobbszor nyilatkozta, hogy nem szeretne eligazolni. A city megkereseset is csipobol visszadobta, pedig Kdb utodnak szantak. Egyebkent o abban a szerepkorben a legjobb, amiben Beli, szerintem kioltanak egymast, de barmi lehet. :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 26., vasárnap 14:34

Reijndersen el kéne gondolkoznunk középpályára, lehet jobb ötlet lenne, mint Wirtz.

De nagyon úgy fest egy hátrébb játszó középpályásra van szükségünk, mint Ceba, de fene tudja ki lehet jó oda.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 26., vasárnap 12:44

Nagyon bírom az ilyen tipik "focistamajom" védőket, mint ő. Állandóan jár a szája, csinálja a shitshowt, megy be az ellen bőre alá, de közben a játéka meg nem az az alattomos féreg, mint a laligás henteseké.

Kicsit ő is olyan, mint Maicon, neki is inkább tavaly kellett volna jönnie, nem véletlen nem játszott már a cityben sem 3-4 hete, amekkora a baj ott, ahhoz már kevés. Egy fiatalabb Walker erősítés lett volna szerintem is, nem kicsi, de valszeg ez a milan dolog a legjobb neki.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 26., vasárnap 11:48

Egy essien szerű, spontán walkernek az idény végéig örültem volna. De sajnos több nem igen lehetett volna ebben. Megette az idő már az embert. A prime eveiben szívesen láttam volna. Kedvelem. Sok sikert kivanok neki. A tempoja oda még elég lesz bőven.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 26., vasárnap 11:45

Halfkey írta: A 6 millió meg a mi büdzsénkben lepkefing. Nem azt mondom hogy le KELL igazolni, de korrekt próbálkozás lett volna. Ha bejön (mert a Nostradamusokon kívül azért nem garantálható hogy ha van valakinek pár szar meccse, akkor az embernek örökre vége) akkor zseni, ha nem akkor sincs semmi. Egy foci kaparós sorsjegy :D
Szerintem Madridban az az atigazolasi filozofia, hogy csak csucson levo jatekost es csucs elotti fiatalokat igazolunk. Nincsenek kaparos sorsjegyek es tesztelgetesek, aki odakerul Madridba edzesre annak tudnia kell hoznia a legmagasabb szintet amire kepes. Walkernel tobb tenyezo alapjan is ott a riziko, hogy mar nem kepes a legmagasabb szinten teljesiteni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 26., vasárnap 11:29

Szerintem Walker esetében a hangsúly a volt-on van.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 26., vasárnap 11:22

Mondjuk Cancelonal josolhato volt, hogy gondok lesznek. Kepessegekben atlagon feluli jatekos, de nem veletlen volt az, hogy ennyi top csapatban megbukott mar. Walker ellenben a citynek a motorja volt evekig, szelen is meg kozepen is. Valogatottban sem egy kutyauto volt.

Egyebkent engem tegnap nem gyozott meg Asencio sem a jobb oldalon. Tul darabos, tul lassu oda. Kozepen sokkal, de sokkal stabilabb es jobb. Valverdet meg egyszeruen nem szeretnem ott latni, kozeprol vetek hatravezenyelni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 26., vasárnap 10:44

Cancelonal ugyanez volt nagyjabol.
Nem hoztuk el, volt pár jó meccse, ment a Perezek hülyék mantra. Aztán most azt sem tudom hol van.

Ezzel nem azt akarom mondani hogy most is így lett volna, de teljes mértékben érthető és védhető a döntés. Ráadásul a 6.5m meg nekünk sem kevés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 26., vasárnap 10:13

A 6 millió meg a mi büdzsénkben lepkefing. Nem azt mondom hogy le KELL igazolni, de korrekt próbálkozás lett volna. Ha bejön (mert a Nostradamusokon kívül azért nem garantálható hogy ha van valakinek pár szar meccse, akkor az embernek örökre vége) akkor zseni, ha nem akkor sincs semmi. Egy foci kaparós sorsjegy :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 25., szombat 10:46

Samy, ezek nagyjabol valid dolgok, de Walker nulla, lefott és meg csak játékban sincs. Mellette a magánélete is romokban, ami fix kihat a mentális állapotára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: