Politika
- ___Samy___
Re: Politika
Erik, mindig elmondod, hogy erdemes hatralepni, hogy osszekepet lassunk, tobb helyrol informalodjunk, ne higgyunk el mindent mindenkinek. Sot, gyakorlatilag mindenkivel szemben ez az elvarasod.
Viszont azt valahogy nem veszem eszre, hogy te magad is ugyanezt tenned. Valahigy mindig a Mi Hazank mondatait szajkozod egyfolytaban. Ami igazabol nem problema, csak ne akard magad beallitani kulonbnek, mint mondjuk minket, atlag usereket.
Viszont azt valahogy nem veszem eszre, hogy te magad is ugyanezt tenned. Valahigy mindig a Mi Hazank mondatait szajkozod egyfolytaban. Ami igazabol nem problema, csak ne akard magad beallitani kulonbnek, mint mondjuk minket, atlag usereket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mi Hazanknak biztos volt ra megoldasa.Ha tegyük fel igazad is lenne, ezek az információk hogy jutottak volna el az orvosokhoz, miközben 0/24ben megszakadtak és naponta több ember halálát kellet végignézniük hogy kb megfulladnak? Mi alapján kellett volna szükséghelyzetben azokat mondaniuk amiket te számonkérsz rajtuk. Azt mondták amit tudtak.
Teljesen kicsavart a gondolatmeneted.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
KuruzslóKulja András
Tanulmányok:
2018 - 2024 - Sebész-szakorvosjelölt - Jahn Ferenc Dél-pes Kórház, Péterfy Sándor Utcai Kórház,
Gosegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet
2019 - 2021 - Egészségügyi Menedzser MSc - Semmelweis Egyetem – (a COVID ellátás mia az államvizsgát halasztoam)
2019 - EIT Health Summer School - Leveraging e-health workforce by advanced skills - IESE Business School, Barcelona
2016 - 2018 - Pszichiáter Rezidens - Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika
2016 - Általános Orvosi diploma megszerzése - Semmelweis Egyetem
Szakmai tapasztalat:
2024-től Vezető Kommunikációs Szakértő – JACARDI - Joint Acon on Cardiovascular diseases and Diabetes,
European Union Health Programme
2023 -2024 Egészségügyi kommunikációs szakértő - Semmelweis Egyetem EMK - Adatvezérelt egészség divízió
2022 – Egyetemi oktató és tantárgy alapító – Semmelweis Egyetem - Egészség- és Tudománykommunikáció tantárgy
2021 - Szakmai vezető - Joint Acon on implementaon of digitally enabled integrated person-centered care
2020 - COVID Osztályos betegellátási és folyamatmenedzsment protokoll felelős- Jahn Ferenc Dél-pes
Kórház COVID Intermedier Részleg
Nyelvtudás:
Angol: B2 nyelvvizsga (szakmai munkám során használt nyelv). Német: B2 nyelvvizsga (több éve nem
használtam)
Ukrán és orosz: tökéletesen értem és alapszinten beszélem
Van nem egy ismerősöm, aki Semmelweisen végzett orvosit, már ha azon végigmész valahogy és nem őrülsz bele már 342szer többet ért a dologhoz, mint kiserik vagy én.
Kb belepusztulnak az emberek mentálisan, olyan nehéz szak ez és olyan embereknek is, akik átlaghoz képest nem viccelek zseni kategória és olyan munkabírása van, hogy nem hiszed el, kb ha 30 óra lenne egy nap talán akkor maradt volna neki érdemi szabadideje.
Persze biztos jönnek onnan is ki idióták, de egy olyan akarat kell már az alapszakot is végigcsinálni, és hivatástudat, mint kevés szakmához.
Senki nem mondja, hogy ő valami kivételes tehetségű orvos vagy egy zseni, de kuruzslónak nevezni valakit, mert az általános orvosok által, világszervezetek által is elfogadott dolgokat mondja és erősíti meg mindenféle konteó helyett...Miért kellett kategórikusan tagadni, igen Kuljának is, hogy a vírus akár mesterséges eredetű is lehet és, hogy az igazán veszélyes bakteriális felül-fertőzéseket antibiotikummal kell/lehet kezelni?
Ha tegyük fel igazad is lenne, ezek az információk hogy jutottak volna el az orvosokhoz, miközben 0/24ben megszakadtak és naponta több ember halálát kellet végignézniük hogy kb megfulladnak? Mi alapján kellett volna szükséghelyzetben azokat mondaniuk amiket te számonkérsz rajtuk. Azt mondták amit tudtak.
Teljesen kicsavart a gondolatmeneted.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es mi a valasz?Trumpnak akart imponálni, vagy mert ez az igazság?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vajon miért mondott Cukros ilyet: "Hihetetlen nyomást gyakoroltak ránk, hogy vegyünk le olyan dolgokat, amelyek valójában igazak voltak. Gyakorlatilag nyomást gyakoroltak ránk, és azt mondták, hogy minden olyan tartalmat, ami azt állítja, hogy az oltásoknak lehetnek mellékhatásai, le kell venni. Én pedig azt mondtam, hogy ezt nem fogjuk megtenni... Aztán ezek az állami szervek és kormányzati ágazatok gyakorlatilag elkezdtek nyomozni és támadni a cégünket. Brutális volt." Trumpnak akart imponálni, vagy mert ez az igazság?
Vagy vajon miért nem az ANTSZ intézte a teszteléseket, inkább jobban bízott a magyar állam és a magyar nép egy tetőfedő cégben?
Miért kellett kategórikusan tagadni, igen Kuljának is, hogy a vírus akár mesterséges eredetű is lehet és, hogy az igazán veszélyes bakteriális felül-fertőzéseket antibiotikummal kell/lehet kezelni? Egyébként nagyon szép, hogy Kuljánál kikéritek a kuruzsló meghatározást, de Rusvai lódoktornál, aki a szakmájában (állatorvos) sokkal, de sokkal többet tett le az asztalra, ért el, mint a TV doki, aki inkább szakvizsga helyett médiaszemélyiség lett, majd politikus.
Vajon miért nem reagál Leyen asszony korrupciójára senki, mikor ott 35 milliárd euró, mai árfolyamon 14.299.845.000.000 Ft-ról van szó? Olyan, mint ha meg sem történt volna.
A lényeg, hogy érdemes egyet hátralépni, megvizsgálni több oldalról ugyan azt és nem elhinni mindent, az első bemondásra. Na jó étvágyat mindenkinek!
Vagy vajon miért nem az ANTSZ intézte a teszteléseket, inkább jobban bízott a magyar állam és a magyar nép egy tetőfedő cégben?
Miért kellett kategórikusan tagadni, igen Kuljának is, hogy a vírus akár mesterséges eredetű is lehet és, hogy az igazán veszélyes bakteriális felül-fertőzéseket antibiotikummal kell/lehet kezelni? Egyébként nagyon szép, hogy Kuljánál kikéritek a kuruzsló meghatározást, de Rusvai lódoktornál, aki a szakmájában (állatorvos) sokkal, de sokkal többet tett le az asztalra, ért el, mint a TV doki, aki inkább szakvizsga helyett médiaszemélyiség lett, majd politikus.
Vajon miért nem reagál Leyen asszony korrupciójára senki, mikor ott 35 milliárd euró, mai árfolyamon 14.299.845.000.000 Ft-ról van szó? Olyan, mint ha meg sem történt volna.
A lényeg, hogy érdemes egyet hátralépni, megvizsgálni több oldalról ugyan azt és nem elhinni mindent, az első bemondásra. Na jó étvágyat mindenkinek!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arra probalok rajonni (de minek?) hogy mit akarsz ezzel az egesszel mondani? Mert a peldaiddal nem tudom mit akarsz alatamasztani.kiserik írta:Egyrészt: hmm? Írtam ilyet? Elég könnyen megy az általánosítás. Sok idős ember maradt magára. Ez egy tény. Ahogy az is tény, hogy sokan fertőződtek meg a lezárások alatt is. Például vittek az idős néninek, aki bezárkózott, ennivalót. Ő meg 2 hét múlva meghalt. Mert hát köhögött, köhögött, de erre nincs orvosság. Mikor meg már nem jött ki, akkor késő volt. Lehet, hogy neked ez nem ismerős, de nekem itt vidéken elég gyakori elmék.Realista24 írta:
Igen, mert (video)telefonon keresztul is fertozott.
Meg az is, hogy hány idős szó szerint rettegett a Covidtól. Anyósom egyenesen elkülönítőt csinált az élelmiszernek, alig evett valamit, ki se mert mozdulni és mikor megjelent az oltás, azonnal rohant, hogy végre megmentik az életét.
Sok idos ember volt elotte es azota is egyedul. Sok meghal mert kihul, ehen hal, de meg olyan is sajnos, akit hetetnte latogatnak, mert egyedul el es napkozben/almaban eri valami, es nem tud segitseget hivni.
A kulturank egesz erre vonatkozo resze botranyos sajnos, es egyre csak szarabb lesz.
Egyebkent, ha mar feltetted ezt kerdest:
akkor feltetelezem tudod a valaszt, mert maskulonben ez kapufa, mert en nem tudom.Vajon hány idős ember rettegett folyamatosan otthon, egyedül?
Azt viszont tudom, hogy a csaladban (es kornyezetemben) levo idosekre oda volt figyelve, tiltasok ide vagy oda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szegény kiserik mióta várta, hogy újból előkerüljön a covid téma.

Egyrészt: hmm? Írtam ilyet? Elég könnyen megy az általánosítás. Sok idős ember maradt magára. Ez egy tény. Ahogy az is tény, hogy sokan fertőződtek meg a lezárások alatt is. Például vittek az idős néninek, aki bezárkózott, ennivalót. Ő meg 2 hét múlva meghalt. Mert hát köhögött, köhögött, de erre nincs orvosság. Mikor meg már nem jött ki, akkor késő volt. Lehet, hogy neked ez nem ismerős, de nekem itt vidéken elég gyakori elmék.Realista24 írta:Igen, mert (video)telefonon keresztul is fertozott.Az volt a fő tanács, hogy maradj otthon, zárkózz be, ne beszélj senkivel, mert ha elkapod, meghalsz. Vajon hány idős ember rettegett folyamatosan otthon, egyedül? Épp testben, épp lélek és fordítva.
Meg az is, hogy hány idős szó szerint rettegett a Covidtól. Anyósom egyenesen elkülönítőt csinált az élelmiszernek, alig evett valamit, ki se mert mozdulni és mikor megjelent az oltás, azonnal rohant, hogy végre megmentik az életét.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, mert (video)telefonon keresztul is fertozott.Az volt a fő tanács, hogy maradj otthon, zárkózz be, ne beszélj senkivel, mert ha elkapod, meghalsz. Vajon hány idős ember rettegett folyamatosan otthon, egyedül? Épp testben, épp lélek és fordítva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A fidesz kormányt nem kell megvédeni, főleg nem a Coviddal kapcsolatban. Az elején a csapból is az folyt, hogy ennyien meg annyian haltak meg, külföldön hullazsák hegyeket mutogattak meg vegyvédelmi ruhás embereket mindenhol. Az volt a fő tanács, hogy maradj otthon, zárkózz be, ne beszélj senkivel, mert ha elkapod, meghalsz. Vajon hány idős ember rettegett folyamatosan otthon, egyedül? Épp testben, épp lélek és fordítva.BlancoMark írta: Bazzeg, ez a nap is eljott, hogy meg kell vedenem a Fideszt es a kormanyt.![]()
Emlekeim szerint pont, hogy nem panikkeltes zajlott a Covid idejen, hanem minden orszag koztuk Magyarorszag is probalta elhesegetni a helyzet sulyossagat. Ez allt erdekeben hiszen tragikusan szar statisztikakkal es egeszsegugyi helyzettel rendelkeztunk. A Covid kemenyen ravilagitott az eü ellatorendszer hianyossagaira.
Aztan egyebkent mi magyarok is amint a helyzet megengedte azonnal nyitottunk es viszonylag gyorsan vege lett a korlatozasoknak, sok helyen tovabb huztak a dolgot.
Igen, tudom, szakmailag magyarázható a lezárások indokoltsága. De ez is egy WHO-s erőltetés volt és utólag kiderült, hogy hiba is. Ott a svéd modell és már a németek is beszélnek róla: https://www.bild.de/politik/inland/schu ... 2d914ca46b Ott valahogy nem alusisakos konteósok ezek az emberek.
Persze, mikor már a fürkészek és portyázók összeszedték az összes pénzt, ami csak lehetett, akkor feloldották a korlátozásokat, mert lassan összeszarta magát az amúgy is hasmenéses gazdaságunk.
Halfi, csak egy kérdés: az influenzára van gyógymód?Halfkey írta:Ó, akkor a legjobbakról lemaradtál. A tldr hogy magyar kutatók már a legelején kifejlesztették a gyógymódot (gyógymódot egy vírusratomi_b írta: Kuruzslóig olvastam![]()
) csak el lettek nyomva a deep state által, Putin meg eltüntette a covidot (tippre ez képletesen értve mint fő téma, de ki tudja kiseriknél).
Egyébként milyen érdekes hozzáállás megint: magyar kutató (és ő is pont Szegedről...) egy csoporttal pár hónap alatt (kb 1 év) kifejlesztenek egy vakcinát ami simán engedélyt kap, adják boldog boldogtalannak, az új ""golyóálló mellény Covid ellen""-t, úgy, hogy gyakorlatilag ki sem próbálták, meg sem vizsgálták a hatását, mellékhatását és hazudtak róla elég sok mindenben, például a kiürülésével kapcsolatban https://www.huber.embl.de/msmb/extras/c ... ort_en.pdf
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250 ... int-737405
Már megintt mi financírozzúk a háborútt!! A kocsog magyarok nem akarjak abbahagyni az orosz gaz vasarlasat ezzel ok tartjak fenn az oroszok beveteleit bezzeg a nyugat mar reg levalt...
Kepmutatas, hanyadek. Felrobbantjak az eszaki aramlatot majd megveszik dragabban kerulouton lng formajaban ugyanazt a gazt... arjamatek...
Na az ilyenek miatt vagyok szkeptikus es cinikus a nyugattal szemben.
Már megintt mi financírozzúk a háborútt!! A kocsog magyarok nem akarjak abbahagyni az orosz gaz vasarlasat ezzel ok tartjak fenn az oroszok beveteleit bezzeg a nyugat mar reg levalt...
Kepmutatas, hanyadek. Felrobbantjak az eszaki aramlatot majd megveszik dragabban kerulouton lng formajaban ugyanazt a gazt... arjamatek...
Na az ilyenek miatt vagyok szkeptikus es cinikus a nyugattal szemben.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Milyen veletlen, hogy az osszes fasiszta szekta csak a Covidot, a WHO-t es a vakcikanat tudja meg 2025-ben is szajkozni, mikozben azota lejtore kerult az europai gazdasag, mar 3 eve haboru van az EU hataran es meg Trump is katonai megszallassal fenyeget egy EU tagallamot. Veletlen sem ugyanabbol a kottabol jatszik az osszes...swfan írta: Kiserik minden egyes konteós megnyilvánulásánál nyugtázom, hogy az ilyen Mi Hazánk, Afd, stb féléket jobb, ha minél inkább távol tartják a hatalomtól a civilizált világban
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kiserik minden egyes konteós megnyilvánulásánál nyugtázom, hogy az ilyen Mi Hazánk, Afd, stb féléket jobb, ha minél inkább távol tartják a hatalomtól a civilizált világban
Ó, akkor a legjobbakról lemaradtál. A tldr hogy magyar kutatók már a legelején kifejlesztették a gyógymódot (gyógymódot egy vírusratomi_b írta: Kuruzslóig olvastam![]()

- BlancoMark
Bazzeg, ez a nap is eljott, hogy meg kell vedenem a Fideszt es a kormanyt.
Emlekeim szerint pont, hogy nem panikkeltes zajlott a Covid idejen, hanem minden orszag koztuk Magyarorszag is probalta elhesegetni a helyzet sulyossagat. Ez allt erdekeben hiszen tragikusan szar statisztikakkal es egeszsegugyi helyzettel rendelkeztunk. A Covid kemenyen ravilagitott az eü ellatorendszer hianyossagaira.
Aztan egyebkent mi magyarok is amint a helyzet megengedte azonnal nyitottunk es viszonylag gyorsan vege lett a korlatozasoknak, sok helyen tovabb huztak a dolgot.

A dontesek kozott pedig ott szerepel, hogy ok inkabb elloptak rengeteg milliard forintot ahelyett, hogy abbol megfelelo eszkozoket vasaroltak volna az egeszsegugyben peldaul az orvosoknak, hogy gyogyithassanak, vagy a betegeknek es nem betegeknek, hogy nagyobb legyen az eselyuk. Hiany volt minden szarbol, ami az ellopot penzeken is mult.Realista24 írta:Nem, mert a lopas allando,, ahogy az egeszsegugy katasztrofalis helyzete is evtizedek ota. A dontesekrol volt szo, amiket hoztak covid alatt.zsuninnyo írta:
Es a Covid helyzetenek kezelesehez nem kellett penz, nem azert omlott ossze minden, mert ki van vereztetve, es tovabb fejtek. De tudom, jo erzes volt belekotni.
A covid csak egy ujabb forras volt, hogy tobbet tudjanak lopni.
De folytasd batran a paraszt stilust, es akkor csodalkozol, hogy ugyanolyan valaszt kapsz, mint amilyet a kolleganak adtal.
Az oktatasban szinten magara hagytak mindenkit, az ellopot penzbol lereagalhattak volna az oktatas infrastrukturajanak es eszkozeinek hianyanak egy jo reszet, de egyszerubb volt ellopni, majd lofaszt sem tenni -> sikerult teljesen befesziteni a tanarokat, diakokat es a szuloket egyarant.
Penzzel lehetett volna segiteni a tarsadalom feszultsegen is, hiszen rengetegen nem kerestek penz, sok vallalkozas csodbe ment, mert be kellett zarniuk. Csak a lelegeztetogepes 300 milliardos mutyis szarbol - ami egy dontes volt - mennyi embernek lehetett volna segiteni.
Ezek pedig mindg dontesek miatt voltak, amit ok hoztak a covid alatt. Az, hogy na bezarjuk az iskolakat, vagy kijarasi tilalmat vezetunk be, az csak a dontesek egy nagyon kicsi resze. Az apro dolgokon mult rengeteg minden, amitol befeszult, ideges a tarsadalom (a magas stressz hozzajarul a megbetegedesekhez is), es sajnos sokan meghaltak.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Kuruzslóig olvastam

Abban egyetértünk, hogy OV fix főfasz volt. Mindent megtettek, amit a WHO előírt, mert felismerték, hogy az egész csak a pénzről szól. Viszont mellettük a komplett média, a Rusvai meg Kulja féle kuruzslók, mind gyönyörűen beletették a maximumot, hogy a helyzet kialakuljon és fennmaradjon, míg Putyin le nem verte a Covidot.ferni írta: Összeomlott teljesen a magyar egészségügy.
Olyan terhelést kaptak az amúgy is roskadozó kórházak, hogy teljes letérdelés volt és ez több ezer magyar ember életébe került és ezek az életek a Fidesz kezén száradnak.
Szóval OV fix főfasz volt pluszban a kialakult helyzetben is csak a zsebüket tömték...
Ezen felül te konteózhatsz a coviddal, de a fentieket az se változtatja meg.
Illene elgondolkodni az Uraknak, akik konteóznak itt napra főre, hogy mi miért is történt. 2020-ban már Káslerék kidolgozták a Covid elleni működő gyógyszeres kezelést. Ezzel az eljárással sikeresen gyógyították a betegeket a kidolgozói, magasabb szinten viszont el lett tüntetve az egész. 22-ben beszántották az egészségügyi minisztériumot Káslerrel együtt. 2020 tavaszán csinált az ATV egy riportot az egyik kidolgozó öccsével, a szintén orvos, bár kutatóorvos, Letohával. Soha nem jelent meg.
Az első pár hónap után megvan a gyógymód (nem csak itthon, máshol is a világban), a múltban előforduló vírusos megbetegedések alapján, heparin származékok, plusz a bakteriális felülfertőzésekre antibiotikum, erre előírják, hogy ha Covidos vagy, akkor 10 napig maradj otthon. 10 nap alatt a Covid elpusztul, a bakteriális felülfertőzés, például tüdőgyulladás, meg olyan mértékben elhatalmasodik, hogy megfulladsz. Azt utána a gyulladt tüdőbe tuszkodták a műanyag csövet, hogy majd attól meggyógyul a beteg, ami kicsi százalékban sikerült is, de akkor meg elvitte szegényt egy vérrög...
Magyarul ami történt világszinten: hisztéria-, félelemkeltés és annak fenntartása, minden ami ezt megkérdőjelezi, annak az elhallgatása, emberéleteket nem kímélve minden a profit maximalizálás érdekében. Arról már ne is beszéljünk, hogy a mRNS vakcinákról mennyi mindent hazudtak kánonban (mennyire érdekes, hogy a kormány mindenben hazudik, de ebben, ebben csakis az igazat mondták és senki nem kételkedik benne, csak az alusisakos konteósok). Itthon kicsiben, máshol nagyban.
Csak egy kérdés, Magyar Péterék megemlítették a kis videójukban, vagy azóta valahol, hogy von der Leyen 35 milliárd eurós korrupciógyanús Pfizer vakcina beszerzési ügye hogy áll? Vagy az nem a mi pénzünk? Az nem érdekel minket?
Érdemes lenne felébredni, kinyitni a szemünket, nem pedig benyalni mindent ilyen állatorvosoknak meg TV dokiknak. Azt bakker, ilyet kell olvasni 2025-ben (és most bocsi Raulito), hogy a svédek játszottak a lakosság életével

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd Nika kisegit, de en ugy emlekszem, hogy azok nem mehettek orvoshoz, akiknek valami felsoleguti panaszuk volt, es eselyes volt, hogy Covidosak.De gondolom azért tehették meg, mert hozott valaki egy rendeletet, nem? Vagy ha nem, akkor csak szimplán engedte a fenntartó
Amikor en elmentem, konkretan ordibalt velem az orvos, hogy mi az hogy odamegyek, miert nem hivtam fel oket (hivtam, csak senki nem vette fel orakig), es most lehet, hogy megolom azt az embert, aki a varoban van, mert megfertozom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema