OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 28., kedd 19:57

Galacticos írta:
Dupla D írta:

Ebben az esetben tényleg más lehetőség nincs, mint kivárni az ügyfélszolgálatot. Én írtam nekik. Másnapra válaszoltak.
De amikor uzenetet p4obalom irni akkor azt irja hogy atmenetileg nem uzemel ha egyszer cska igen akkor meg az izenet irasahoz kellenem az adataideg egy booking id. Mi a booking id egy olyan ugyben ahol nincs visszaigazolasi szam?
A penzt a booking huzta le vagy a szolgaltato?
Menj bele a netbankba, ott latod a terhelest, a leirasban kell lennie egy azonositonak, hogy milyen jogcimen vontak le. Altalaban azzal mar be tudja azonositani a szolgalato.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 28., kedd 19:55

Dupla D írta:
Galacticos írta:
Epp ez a baj hogy csak a szallast latom a foglalsaim kozott, a repteri taxit azt nem. Es email sem jott rola de a penzt azt levonták.
Ebben az esetben tényleg más lehetőség nincs, mint kivárni az ügyfélszolgálatot. Én írtam nekik. Másnapra válaszoltak.
De amikor uzenetet p4obalom irni akkor azt irja hogy atmenetileg nem uzemel ha egyszer cska igen akkor meg az izenet irasahoz kellenem az adataideg egy booking id. Mi a booking id egy olyan ugyben ahol nincs visszaigazolasi szam?

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 28., kedd 19:52

Galacticos írta:
Dupla D írta: Ha bejelentkezve látod a fuvart, akkor nem
izgulnék. Nekem a múltbeli utak között ott van.
Epp ez a baj hogy csak a szallast latom a foglalsaim kozott, a repteri taxit azt nem. Es email sem jott rola de a penzt azt levonták.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 28., kedd 18:58

Dupla D írta: Ha bejelentkezve látod a fuvart, akkor nem

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 28., kedd 18:52

Galacticos írta: Segitseteek. :D
Januar 5.en foglaltam szallast rokonnak a bookingon isztambulba, egy ejszaka, ki is fizettem kartyaval latok a foglalasaim kozott, email megjott egybol.
Utana szinten a bookingon (nem a szallason keresztul) foglaltam repteri transzfert is csak oda a szallasra 12k, azonnal levontak. Errol viszont nem jott email, es a foglalasaim kozott sincs de a penztar jo 3 hete levontak. Adtam hozza jaratfigyelest is, mindent.
Probaltam irni az ugyfelszolgalatnak allandoan azt irja hogy probaljam kesobb, egyszer volt lehetosegem irni azt viszont csak ugy lehet hogy a foglalas booking idjet is beirom amit nem tudok. Hiaba hivom oket (sugoba van egy angol szam) ki se csorog.
Ne aggodjak es jonni fog smsbe a rendszam es ott lesz az auto, vagy mi tevo legyek valaki jart mar igy?
Ha bejelentkezve látod a fuvart, akkor nem
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 28., kedd 18:50

Segitseteek. :D
Januar 5.en foglaltam szallast rokonnak a bookingon isztambulba, egy ejszaka, ki is fizettem kartyaval latok a foglalasaim kozott, email megjott egybol.
Utana szinten a bookingon (nem a szallason keresztul) foglaltam repteri transzfert is csak oda a szallasra 12k, azonnal levontak. Errol viszont nem jott email, es a foglalasaim kozott sincs de a penztar jo 3 hete levontak. Adtam hozza jaratfigyelest is, mindent.
Probaltam irni az ugyfelszolgalatnak allandoan azt irja hogy probaljam kesobb, egyszer volt lehetosegem irni azt viszont csak ugy lehet hogy a foglalas booking idjet is beirom amit nem tudok. Hiaba hivom oket (sugoba van egy angol szam) ki se csorog.
Ne aggodjak es jonni fog smsbe a rendszam es ott lesz az auto, vagy mi tevo legyek valaki jart mar igy?

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 28., kedd 18:00

ikarus93 írta: Kina is kidobott a piacra egy AI-t. A neve Deepseek.

Akkor hivatalosan is elkezdodott az AI harc Kina es USA kozott. Sztem a kovetkezo 3-4 evben drasztikusan megfogja valtoztatni az eletunket az AI.

Mar most kb minden irodaba hasznaljak a ChatGPT.
Egyelore ezek a modellek csak egy jol tippelo statisztikai robotok, amik megtippelik, hogy adott inputra mi lehet a valasz. Ez a technologia mar nagyjabol 15 eve jelen van elesben, csak nem chatbot formajaban es nem egettek milliard dollarokat a feltanitasaval.

Egyelore az egesz csak a media altal van felfuttatva, a hatekonysagnovelese nem merheto a rengeteg hallucinacio miatt. Egy-egy specifikus feladatra feltanitott modellel egyebkent jol el lehet boldogulni, de azt hatalmas hibanak latom, hogy valami foldi istensegkent kezelik a keves technologiai ismerettel nem rendelkezok es minden hulyeseget megkerdeznek toluk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 28., kedd 16:59

Halfkey írta:
filatáska írta: Amúgy ha már benne vagyunk a témában, gondolom a nyilak sem mindegy milyenek. :mrgreen: Jöhetnek az ötletek.

Jahh közben már láttam én is, szépen néz ki. :mrgreen: :lol:
Őszintén pont ezt akartam írni. Lehet a táblán sznoboskodni, de majdnem mindegy, a felosztás szabvány, nekem a legfosabb táblákból se esett ki soha semmi.

Na a nyíl, azt meg kell találni a megfelelőt.
De a tablak kozott a tartossagban azert csak ereztel kulonbseget, nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 28., kedd 16:48

ikarus93 írta: Kina is kidobott a piacra egy AI-t. A neve Deepseek.

Akkor hivatalosan is elkezdodott az AI harc Kina es USA kozott. Sztem a kovetkezo 3-4 evben drasztikusan megfogja valtoztatni az eletunket az AI.

Engem az emberekre gyakorolt hatása jobban aggaszt. Nem tudják majd megkülönböztetni a hamis video/hang/kép anyagokat. Könnyebben manipulálhatóak lesznek és ami valós még azt is megkérdőjelezhetik. Az élet minden területén, politikai propagandán át a gyerekekig, akik még durvábban tudják zaklatni, kiközösiteni a társaikat.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 28., kedd 16:33

Kina is kidobott a piacra egy AI-t. A neve Deepseek.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 28., kedd 9:55

filatáska írta: Amúgy ha már benne vagyunk a témában, gondolom a nyilak sem mindegy milyenek. :mrgreen: Jöhetnek az ötletek.

Jahh közben már láttam én is, szépen néz ki. :mrgreen: :lol:
Őszintén pont ezt akartam írni. Lehet a táblán sznoboskodni, de majdnem mindegy, a felosztás szabvány, nekem a legfosabb táblákból se esett ki soha semmi.

Na a nyíl, azt meg kell találni a megfelelőt.

nokedli
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: nokedli » 2025. január 28., kedd 9:24

Én is pár hete vettem egy unicorn eclipse pro táblát a decathlonban. Hozzá 22g 10k huf-ért nyilat. Sztem az elején tök mindegy mivel nem találod el a táblát és így a tábla maga is időtálló :D ha tartósan rákapok és elkoptatom ezeket,ráérek akkor sok 10k-t ráverni. Addig úgysem tudom,hogy húsvétkor még a falon lesz-e vagy sem.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 28., kedd 0:09

Tökéletes választás kezdőnyílnak, Redragon ezen kategóriájú nyilai egyik legjobb opciók kezdésnek, mert az árukat tudják nagyon és sok opció is van.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 28., kedd 0:00

Na felbaszott a dolog, berendeltem egy Triple Coret. :lol:

Ferni köszi a tippet, Gamecenteren olcsóbban kijött.

Nyilat most valami alapot vettem, milliónyi van, szétsült már az agyam a nézegetésben.

https://gamecenter.hu/Dart-szett-RedDra ... olfram-23g

Ez volt jó árban, 20k+osat nem akartam most.

Köszi mindenkinek! :salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. január 27., hétfő 20:10

Jaja, inkább csak seniorok kellenek mindenhova. Bár szerintem inkább halottnak tűnik, mintsem hogy halott lenne a piac. Kell az ember azért még, csak nem olyan drágán, mint ahogy az elvárt munkavállalói oldalról.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. január 27., hétfő 19:45

Tavkozles szektor, menedzsment teren nem latom a nagy lehetosegeket. Nehany eve egy ugyes senior PM (vagy agilisben ennek megfeleloje) 1M netto korul gond nelkul tudott elhelyezkedni, azota erzesre kicsit elkezdtek racionalizalni (meetingen tizenpar resztvevo, abbol 10 nemitva, megszolitasra harit, hogy a felettese szabin van es nem tud allast foglalni...). A bentmarado hasznalhato emberek most romma vannak terhelve, de mivel meg nem terdeltek le, igy nincs tul sok nyitott pozicio. Amit meg latok, hogy bermunkaerot is bevonnak par multinal menedzsment feladatokra, nem tudom, hogy ennek konyvelesi okai vannak-e.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 27., hétfő 18:14

ikarus93 írta: Magyarorszagon mi a helyzet a munkapiaccal? Mennyire vannak lehetosegek valtani/feljebb lepni/tobbet keresni mint a jelenlegi munkavallalonal?

Kerdeznem elsosorban az irodaba dolgozokat mint IT,Marketing,Sales,Manageri munkakorben dolgozokat?
Halott. Senior alatt senki sem vesz fel embert, a berek konszolidalodtak, es nehezebben emelkednek mint regen.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 27., hétfő 16:58

Magyarorszagon mi a helyzet a munkapiaccal? Mennyire vannak lehetosegek valtani/feljebb lepni/tobbet keresni mint a jelenlegi munkavallalonal?

Kerdeznem elsosorban az irodaba dolgozokat mint IT,Marketing,Sales,Manageri munkakorben dolgozokat?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 16:39

Átlagsúly az 21-22-23 gramm.

Érdemes már az elején normális nyilat venni, ami minimum 90% wolframot tartalmaz, tehát ezeket a vastag réz nyilakat el kell kerülni.

Kezdésnek egyenes testű nyíl ajánlott, de a legjobb lenne ha el tudnál menni kipróbálni nyilakat egy boltba.

BPn van több ilyen is de nem tudom merre felé lenne jó neked.

Én pl egy Harrows Predatorral kezdtem, azt utána RVB 95 Gen 1, azt a végén egy 22 grammos Phil Taylor Power 9FIVE Gen 3 nyílnál kötöttem ki, mert egy versenyen ki tudtam próbálni és nagyon megtetszett.

De ez nagyon egyéni dolog kinek mi jön be

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 27., hétfő 16:33

MvG nyilakat vettem most, Voort és Beaton tollakat pluszban. :kalapos:

Unicorn tablat vettunk tesommal Karacsonykor.

Otthonra teljesen rendben lesz. Mondjuk en nem is leszek ott a kovi VBn, mint Ferni. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: