Jahh közben már láttam én is, szépen néz ki.

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 27., hétfő 16:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 16:23
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 27., hétfő 16:10
Ja nincs vele probléma, ezért írtam hogy lebasszatok ha valami szart találok. Látod simán átvettem volna a megrendelésem ha véletlen nem látom élőben egy másik boltban.BlancoMark írta: ferni meg segitseget is csodalatos erzekenyseggel ad![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 27., hétfő 15:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 15:54
https://www.decathlon.hu/p/mp/winmau/da ... 8d5f2e3dedHát de Decathlonban is van sima Blade 6 meg Triple Core is, mit számít hogy honnan veszem?
Vagy a másikra a Mythic Griffinre gondolsz? Szar márka?
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 27., hétfő 15:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 15:36
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 27., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 15:08
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 27., hétfő 15:06
Winmau Blade 6 Triple Core, egy nyil sem pattant meg ki belole, kiveve ha vki eltalalta a szamokat.Realista24 írta:Target Tor, kb dupla annyi, de nagyon dicserik. De majd a madridom dartsosa megmondja a tutit.filatáska írta: Na még nem jött meg a tábla, de közben sikerült egy másik boltban élőben is megnézni. Lehet kicsit benéztem, kemény, fa hatású anyagú.
https://www.decathlon.hu/p/dartstabla-a ... R-p-145106
Összetétel:
Fémszerkezet: 5.0% Acél, 95.0% Rizs szalma
Sisal anyag az az igazi puhább? Van picit drágábban olyan, akkor kicserélném a rendelést. Vagy attól is van jobb?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 27., hétfő 14:56
Target Tor, kb dupla annyi, de nagyon dicserik. De majd a madridom dartsosa megmondja a tutit.filatáska írta: Na még nem jött meg a tábla, de közben sikerült egy másik boltban élőben is megnézni. Lehet kicsit benéztem, kemény, fa hatású anyagú.
https://www.decathlon.hu/p/dartstabla-a ... R-p-145106
Összetétel:
Fémszerkezet: 5.0% Acél, 95.0% Rizs szalma
Sisal anyag az az igazi puhább? Van picit drágábban olyan, akkor kicserélném a rendelést. Vagy attól is van jobb?
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 27., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 27., hétfő 10:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 27., hétfő 10:11
+1. Vagy akár egy vastag parafát is vehetsz.Realista24 írta:Hungarocel, vagy valami ilyesmi szigeteloanyag, vastag filc.filatáska írta: Mivel itt a fórumon népszerű a darts, rákérdezek. Vettem egy táblát meg nyilakat + 1 falvédő karikát, kb 10 cm a tábla körül.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.![]()
Tudtok ajánlani valamit, hogy milyen anyagból csináljam? Fa gondolom gyorsan kiveszi a nyilak élét, vagy? Esetleg olyan anyagból mint a tábla? Bár az gondolom nem olcsó. Amazonon van 1-2 jó, de ilyen 100+ €, annyit nem akarok.
A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 27., hétfő 9:52
Hungarocel, vagy valami ilyesmi szigeteloanyag, vastag filc.filatáska írta: Mivel itt a fórumon népszerű a darts, rákérdezek. Vettem egy táblát meg nyilakat + 1 falvédő karikát, kb 10 cm a tábla körül.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.![]()
Tudtok ajánlani valamit, hogy milyen anyagból csináljam? Fa gondolom gyorsan kiveszi a nyilak élét, vagy? Esetleg olyan anyagból mint a tábla? Bár az gondolom nem olcsó. Amazonon van 1-2 jó, de ilyen 100+ €, annyit nem akarok.
A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 27., hétfő 9:50
HozzászólásSzerző: Petr » 2025. január 27., hétfő 9:39
Remy írta: Aki jart mar Balin. Hogy oldottatok meg a kozlekedest jobbra balra? Neztem es sok helyen irjak, hogy brutal okadek a kozlekedes, igy eleg necces berelni barmit is. Viszont ugye a tavolsagok nem gyalogturara vannak tervezve.
Volt valakinek bevalt dolog? Sajat sofor berles adott napra programokkal, stb.
Ha van konkret nev, elerhetoseg, sajat tapasztalat utan, azt szivesem meghallgatom.
Van mar 2 elerhetosegem, de nezem tovabb.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 27., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 26., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 26., vasárnap 17:02
En nem ezt tapasztalom.nmate írta: Threadsen szerintem a felhasználók nagy része AI, live teszt meg adatgyűjtés az emberi válaszokból Zuckéknak.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem