Na ha jogos a kritika és helyezkedő patkánynak hívsz egy olyan embert, aki a épp a fidesz mihaszna 10 éves semmittevése miatt minden erőn felül teljesítve sok-sok tízzer egészségügyis társával együtt 0-24ben próbáltak életeket menteni egy rendkívül elhanyagolt és leépített rendszerben, ahol minden volt csak optimális körülmények nem...1madridista írta:ez meg mindig a kedvenc szakkifejezesemsuttogo propagandista![]()
![]()
Szerintem meg tok jogos a mostani kritika is... aki par evvel ezelott nyilvanosan a fideszt nyalta es kilogo barna nyelvvel magyarazta hogy minden rendben (az akkori propaganda egyik arca volt, dijat is kapott erte) es most habzo szajjal ugat hogy mindenszar annak hogy higgyek?
helyezkedo patkanyok futnak a sullyedo(?) hajorol.
Akkor kérlek oszd meg és fejtsd ki hol nyalta a Fideszt ennyire erősen, hogy szaros lett a nyelve.
Hozz példákat hol volt ő a Fidesz propaganda arca, nem, az egy darab kép Müller Cecíliával az nem számít annak, illetve nem ezért kapott díjat, hanem mert életeket mentett mint megannyi ember, mert ezek az emberek tényleg szó szerint megszakadtak anno.
Habzó szájjal?es most habzo szajjal ugat hogy mindenszar
Ez?
Hallgasd már végig, tudom fura neked az értelmesen elmondott gondolatok, de megint ezt képes voltál leírni, hogy ez habzó szájjal ugatás...
Szóval elég durva hangnemre sikeredett a kommented, nem is értem miért kellett ez, de ezek után az a minimum, hogy kifejted ezt, köszönöm.
Én nem találtam ilyen nyilatkozatot tőle, hogy de jó minden, Orbán a fasza gyerek, minden tiptop a kórházakban, ahhoz meg hogy valakit kijelentve hogy a propaganda arca legyen elég sok kormányt védő megnyilatkozás szükséges, szóval fix te tudsz egy rakat ilyet küldeni.