OFF
- BlancoMark
Re: OFF
ferni meg segitseget is csodalatos erzekenyseggel ad

Mission Samurai II
Gladiator 3
Amit mondanak még jónak olcsóbbak közt, de ezekről nincs sok személyes tapasztalatom.
Mindig is Winmau Blade volt nekem
Itt a Blade 6 oldala, ott van alul, hogy forgalmazza és szállítja a Novo Parts
Novo Parts = gamecenter.hu
https://gamecenter.hu/Darts-tabla-Winma ... egu-sisalb
Mythic meg nem tudom milyen, de mikor bevált márkák vannak picit többért felesleges ilyeneken agyalni.
Egy szint után már nagyon jó táblák vannak, csak ami alatta vannak azt kell elkerülni.
Gladiator 3
Amit mondanak még jónak olcsóbbak közt, de ezekről nincs sok személyes tapasztalatom.
Mindig is Winmau Blade volt nekem
https://www.decathlon.hu/p/mp/winmau/da ... 8d5f2e3dedHát de Decathlonban is van sima Blade 6 meg Triple Core is, mit számít hogy honnan veszem?
Vagy a másikra a Mythic Griffinre gondolsz? Szar márka?
Itt a Blade 6 oldala, ott van alul, hogy forgalmazza és szállítja a Novo Parts
Novo Parts = gamecenter.hu
https://gamecenter.hu/Darts-tabla-Winma ... egu-sisalb
Mythic meg nem tudom milyen, de mikor bevált márkák vannak picit többért felesleges ilyeneken agyalni.
Egy szint után már nagyon jó táblák vannak, csak ami alatta vannak azt kell elkerülni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. január 27., hétfő 15:59-kor.
Hát de Dacathlonban is van sima Blade 6 meg Triple Core is, mit számít hogy honnan veszem?
Ezt a Decathlon témát engedd el darts témában.
Illetve felesleges triple coret venni első táblának.
Dartsbarlang
Game center
Meg még van pár magyar dartsos oldal
Legbiztosabb megoldás egy sima Blade 6
Illetve felesleges triple coret venni első táblának.
Dartsbarlang
Game center
Meg még van pár magyar dartsos oldal
Legbiztosabb megoldás egy sima Blade 6
Leszűkítettem kettőre.
https://www.decathlon.hu/p/mp/no-brand/ ... 0fbfa0df21
https://www.decathlon.hu/p/mp/winmau/da ... 023b7c6039
Megéri ez a dupla árát az elsőnek?
Ezekben az tetszik, hogy nem "erezett" a felület és a "digitális" számozás.
https://www.decathlon.hu/p/mp/no-brand/ ... 0fbfa0df21
https://www.decathlon.hu/p/mp/winmau/da ... 023b7c6039
Megéri ez a dupla árát az elsőnek?
Ezekben az tetszik, hogy nem "erezett" a felület és a "digitális" számozás.
Ezt a Decathlonos förmedvényt meg ne vedd.
Pénzkidobás kb
Sima Winmau Blade 6 is egész jó áron van már.
Pénzkidobás kb
Sima Winmau Blade 6 is egész jó áron van már.
Winmau Blade 6 Triple Core, egy nyil sem pattant meg ki belole, kiveve ha vki eltalalta a szamokat.Realista24 írta:Target Tor, kb dupla annyi, de nagyon dicserik. De majd a madridom dartsosa megmondja a tutit.filatáska írta: Na még nem jött meg a tábla, de közben sikerült egy másik boltban élőben is megnézni. Lehet kicsit benéztem, kemény, fa hatású anyagú.
https://www.decathlon.hu/p/dartstabla-a ... R-p-145106
Összetétel:
Fémszerkezet: 5.0% Acél, 95.0% Rizs szalma
Sisal anyag az az igazi puhább? Van picit drágábban olyan, akkor kicserélném a rendelést. Vagy attól is van jobb?![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Target Tor, kb dupla annyi, de nagyon dicserik. De majd a madridom dartsosa megmondja a tutit.filatáska írta: Na még nem jött meg a tábla, de közben sikerült egy másik boltban élőben is megnézni. Lehet kicsit benéztem, kemény, fa hatású anyagú.
Összetétel:
Sisal anyag az az igazi puhább? Van picit drágábban olyan, akkor kicserélném a rendelést. Vagy attól is van jobb?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na még nem jött meg a tábla, de közben sikerült egy másik boltban élőben is megnézni. Lehet kicsit benéztem, kemény, fa hatású anyagú.
Összetétel:
Sisal anyag az az igazi puhább? Van picit drágábban olyan, akkor kicserélném a rendelést. Vagy attól is van jobb?
Összetétel:
Ja én is xpst vettem annó 5cm, meg a legolcsóbb 990/m2 műfüvet azzal bevontam, ráragasztottam, egy két helyen csavar.
Négyzet közepébe rajzoltam a táblát, kettévágtam vertikálisan, és kivágtam a tábla helyét, ha pro vagy akkor ezután vonod be a műfűvel, hogy ne látszódjon az illesztés.
Négyzet közepébe rajzoltam a táblát, kettévágtam vertikálisan, és kivágtam a tábla helyét, ha pro vagy akkor ezután vonod be a műfűvel, hogy ne látszódjon az illesztés.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
+1. Vagy akár egy vastag parafát is vehetsz.Realista24 írta:Hungarocel, vagy valami ilyesmi szigeteloanyag, vastag filc.filatáska írta: Mivel itt a fórumon népszerű a darts, rákérdezek. Vettem egy táblát meg nyilakat + 1 falvédő karikát, kb 10 cm a tábla körül.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.![]()
Tudtok ajánlani valamit, hogy milyen anyagból csináljam? Fa gondolom gyorsan kiveszi a nyilak élét, vagy? Esetleg olyan anyagból mint a tábla? Bár az gondolom nem olcsó. Amazonon van 1-2 jó, de ilyen 100+ €, annyit nem akarok.
A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hungarocel, vagy valami ilyesmi szigeteloanyag, vastag filc.filatáska írta: Mivel itt a fórumon népszerű a darts, rákérdezek. Vettem egy táblát meg nyilakat + 1 falvédő karikát, kb 10 cm a tábla körül.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.![]()
Tudtok ajánlani valamit, hogy milyen anyagból csináljam? Fa gondolom gyorsan kiveszi a nyilak élét, vagy? Esetleg olyan anyagból mint a tábla? Bár az gondolom nem olcsó. Amazonon van 1-2 jó, de ilyen 100+ €, annyit nem akarok.
A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mivel itt a fórumon népszerű a darts, rákérdezek. Vettem egy táblát meg nyilakat + 1 falvédő karikát, kb 10 cm a tábla körül.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.
A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.

A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.

Remy írta: Aki jart mar Balin. Hogy oldottatok meg a kozlekedest jobbra balra? Neztem es sok helyen irjak, hogy brutal okadek a kozlekedes, igy eleg necces berelni barmit is. Viszont ugye a tavolsagok nem gyalogturara vannak tervezve.
Volt valakinek bevalt dolog? Sajat sofor berles adott napra programokkal, stb.
Ha van konkret nev, elerhetoseg, sajat tapasztalat utan, azt szivesem meghallgatom.
Van mar 2 elerhetosegem, de nezem tovabb.
Nekem ismerosok akik voltak kint mind motort bereltek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aki jart mar Balin. Hogy oldottatok meg a kozlekedest jobbra balra? Neztem es sok helyen irjak, hogy brutal okadek a kozlekedes, igy eleg necces berelni barmit is. Viszont ugye a tavolsagok nem gyalogturara vannak tervezve.
Ha van konkret nev, elerhetoseg, sajat tapasztalat utan, azt szivesem meghallgatom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
Az a baj ezzel a sok jobb-bal oldali kozossegi mediaval, hogy a fiatalok ezeken nonek fel es aki fbn log sokat az inkabb jobb oldali lesz aki meg redditen az balos. El kene felejteni ezt a bal jobb oldali hulyeseget. Emberek vagyunk mindenkinek megvannak a hibai,hulyesegei,probelmai. Amig egy emberi leny fizikalig nem bantalmaz egy masikat vagy erzelmileg nem zsarolja a masikat az nalam rendben van. Most az hogy magaval ki mit tesz az mindenki sajat felelossege.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
En nem ezt tapasztalom.nmate írta: Threadsen szerintem a felhasználók nagy része AI, live teszt meg adatgyűjtés az emberi válaszokból Zuckéknak.
Ja YT-n en is kerulom a reelseket. De amugy meg ott van kb minden lenyeges dolog info ami erdekelheti az embert.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ezek a reelsek kiakasztanak a YT-on is.lestat írta: A leghasznosabb app amugy az a YouTube.
Nyilvan nem szo szerint social media de mivel hogy ott is vannak mar reelsek ilyen koztes allapotban van szerintem.
De jo neked Nika!
Sajnos nekem a melo miatt kell hasznalni.
Hát, jó vagy sem, ilyen detox jelleg.
Munkahely az viber csoport, fbon pár messze lakó ismerőssel dumálok. Talán 2 csoportban benne is vagyok, az egyik a gyerek ovis csopija.
Épp elég emberrel kontaktolok a melóban, a felesleges interakciók nem izgatnak. Volt egy régebbi fbom, 1900+ ismerőssel, de 98% nem is beszéltem. Töröltem.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
FB-on különböző focis és politikai oldalakat követek; instám még az ismerőseim és volt osztálytársaim miatt van (sokszor ott beszélünk); tiktok sosem volt; Redditem kb. 1 éve van, de sokszor gyűlölöm; a YouTube meg a reelsek nélkül kb. tényleg hibátlan lenne.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”