Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

RealMadridFanatic

Re: Politika

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. január 27., hétfő 21:18

tldr: ha kulturalt osszeszedett kritikat fogalmazok meg mp fele ugyanugy mocsoks pedofideszes vagyok mintha frocsogok... nem eri meg
Akkor miert szolsz hozza? Igy legfeljebb hergelsz embereket, aminek semmi ertelme.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 21:08

Deutsch Tamás mai produkciója :lol:
Be kellett ugrania egy fideszes helyett vezetni egy ülést, egész végig ez ment mint itt :lol:

Azt vagy 10+ éve EP képviselő

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 27., hétfő 20:59

Természetesen a kritikákra nulla darab reakció van, na de a személyeskedés az megy
ebben az esetben igazad van

ha magyar peter csinalja: "iszonyat jol csinalja hogy elbol visszatamad nem is foglalkozik a propagandaval" "mert csak igy lehet legyozni ezt a rendszert" stb

nem ertek ezekkel egyet.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 27., hétfő 20:56

nem szoktam amugy azert hisztizni mert szidjatok orbant, kozszereplo el kell turnie (ahogy mpnek is, szerintem egyebkent mindketten ra is szolgaltak) egy reszevel egyet is ertek. a bajom ott kezdodik hogy nem csak orbant hanem a ra szavazo embereket is egy vegtelenul lenezo gyulolkodo lealacsonyito stilusban kezelitek, mintha nem is ember lenne csak valami kokorszaki vegleny. ha visszamentek par honapot, volt egy ket probalkozasom, hogy pontokba szedve leirjam mi a bajom mp-vel, es ugyanaz a leugatos beleszallos csoportosan lehulyezos lerohanas volt a reakcio sok ember reszerol (tisztelet a kivetelnek ferni pl eleg kulturaltan csinalja bar szerintem neha idegesitoen elfogult/naiv de legalabb nem kurvaanyazik ha valaki maskepp godnolkodik.) nem ertem ezek utan mert erne meg hosszabb idot tolteni egy ertelmes hozzazszolas megirasaval, ha ugyanaz a reakcio ra mint a mai 2 perc alatt idegallapotban bebofogott dologra

tldr: ha kulturalt osszeszedett kritikat fogalmazok meg mp fele ugyanugy mocsoks pedofideszes vagyok mintha frocsogok... nem eri meg

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 27., hétfő 15:30

ferni írta: Az egészségügyi államtitkár feljelentést tesz Magyarék járványkezeléssel kapcsolatos kritikái miatt

Egészen ijesztő mennyire gerinctelen féreg az összes.

Természetesen a kritikákra nulla darab reakció van, na de a személyeskedés az megy.
gondolom, lepkefingot se ér az ilyen okfejtés számokkal alátámasztva
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 14:37

ferni írta:
Pl egy tegnapi dolog:
Egészen szürreális

Szuverenitás ugye
Kiderült eladta Lázár tavaly a "második fél évben" a részesedését, szóval ez azt jelenti őket ismerve, hogy november-decemberben, mikor le volt már zsírozva a projekt és már sokszorosát érte a hely, mint amennyiért vette.... :lol: :kalapos:
https://www.facebook.com/share/p/15jmk5pnFn/

Itt bármit meg lehet csinálni kajak.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2025. január 27., hétfő 13:59

Realista24 írta: Nem veszitek figyelembe az egyént. Az hogy nincs igaza, az már más kérdés.
Rossz libsi vagy :lol: :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 27., hétfő 11:14

Szerinte meg MP, egyszerű ez.
Pont mint a Real vs Barca fikazasok.
Vardrid vs Uefalona.

Nem veszitek figyelembe az egyént. Az hogy nincs igaza, az már más kérdés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 27., hétfő 10:38

Realista24 írta:
ferni írta:

Az a baj, hogy OV ennél még durvább stílust érdemelne, fel se lehet sorolni már a bűneit, annyi mindent ártott már a magyar embereknek.

Míg jelenleg a másik résztvevő egy EP képviselő orvos, aki összességében inkább adott az országnak a hivatásával és nem elvett.

Szavakkal nem lehet már jellemezni azt a köpedelmet amit narancsék nap mint nap van pofájuk meghúzni.

Tegnap is egy egészségügyi államtitkár 0 darab választ adott a kritikákra és ment a személyeskedés.

Ha a magyar kormányban lévő emberek validálják ezt a viselkedési stílust, sőt még ők mennek egyre mélyebbre, akkor mit várunk?

Persze lehetne felülemelkedni ezen, jogos a kritikád, de hát napról napról húzzák ki a gyufát, mindig van valami.

Pl egy tegnapi dolog:
Egészen szürreális

Szuverenitás ugye
En megertem es van igazsag abban, amit irsz. Csak azt irom, hogy amig az egyik oldal ugyanolyan stilusban nyilvanul meg, mokas, ha ezt szamon akarja kerni a masik oldalon es kikeri maganak.
Orbánék mondjuk rászolgáltak arra a stílusra bőven

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 27., hétfő 10:26

ferni írta:
Vicces ezt olvasni, mert pont ugyanolyan stilusban nyilvanul meg MP-rol, ahogy ti OV-rol.
Mind a ket oldal legalja stilusban nyilatkozik a masikrol.
Az a baj, hogy OV ennél még durvább stílust érdemelne, fel se lehet sorolni már a bűneit, annyi mindent ártott már a magyar embereknek.

Míg jelenleg a másik résztvevő egy EP képviselő orvos, aki összességében inkább adott az országnak a hivatásával és nem elvett.

Szavakkal nem lehet már jellemezni azt a köpedelmet amit narancsék nap mint nap van pofájuk meghúzni.

Tegnap is egy egészségügyi államtitkár 0 darab választ adott a kritikákra és ment a személyeskedés.

Ha a magyar kormányban lévő emberek validálják ezt a viselkedési stílust, sőt még ők mennek egyre mélyebbre, akkor mit várunk?

Persze lehetne felülemelkedni ezen, jogos a kritikád, de hát napról napról húzzák ki a gyufát, mindig van valami.

Pl egy tegnapi dolog:
Egészen szürreális

Szuverenitás ugye
En megertem es van igazsag abban, amit irsz. Csak azt irom, hogy amig az egyik oldal ugyanolyan stilusban nyilvanul meg, mokas, ha ezt szamon akarja kerni a masik oldalon es kikeri maganak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 10:22

Vicces ezt olvasni, mert pont ugyanolyan stilusban nyilvanul meg MP-rol, ahogy ti OV-rol.

Pl egy tegnapi dolog:
Egészen szürreális

Szuverenitás ugye

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 27., hétfő 10:22

Realista24 írta:
ferni írta:
Szóval elég durva hangnemre sikeredett a kommented, nem is értem miért kellett ez
A stílus az egy dolog, és ebben igazad van.
De ebben az esetben szerintem maga a kritika sem indokolt. Vagyis én nehezen tudok azonosulni azzal, hogy valakit azért kritizálnak, próbálnak meg hitelteleníteni, mert mint orvos nem száll bele a kolegáiba vagy a szakemberekbe, akikkel naponta együtt dolgozik, főleg mikor hajszálon múlnak a dolgok (nem is fogalmaz meg politikai véleményt), majd mint polgár, magával a rendszerrel, kormányzás módjával már elégedetlen, ezért elkezd politizálni. A kettő szerintem megfér egymás mellett, egyáltalán nem hitelteleníti az adott polgárt az ilyen viselkedés más szakmában sem, és főleg nem érdemli meg, hogy ezért lepatkányozzák.
Összefoglalva: van az orvos, aki felelősséggel tartozik a betegei iránt, ezért szakmai véleményt formál meg, szakmájához megfelelően viselkedik, áll hozzá akár a kormány által kinevezett szakemberekhez, és van a polgár, aki látja a hiányosságokat, a rendszer hibáit, ezért megpróbál beleavatkozni a közügyekbe, legitimen, politikai párton keresztül.

Ami Dr. Kulja Andrást illeti, anno még a VR-os interjúját láttam, mikor még benne voltunk a Covidban, erről is volt szó a podcastben szinte végig. Végig mint orvos fogalmazott meg véleményt, elmondta a tapasztalatait, negatívakat és pozitívakat egyaránt. Egyetlen politikailag motivált dolgot sem vettem ki a mondandójából, pont ezért tetszett az egész.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 27., hétfő 9:51

ferni írta:
Szóval elég durva hangnemre sikeredett a kommented, nem is értem miért kellett ez
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. január 27., hétfő 9:46

Nem véletlen van tiltólistán nálam, más témakörökben is teljesen eltérő húron pendül, erőm meg nincs ezekre még reagálni sem. Lényegtelen milyen okból.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 9:37

1madridista írta:
suttogo propagandista
ez meg mindig a kedvenc szakkifejezesem :lol: :lol:

Szerintem meg tok jogos a mostani kritika is... aki par evvel ezelott nyilvanosan a fideszt nyalta es kilogo barna nyelvvel magyarazta hogy minden rendben (az akkori propaganda egyik arca volt, dijat is kapott erte :mrgreen:) es most habzo szajjal ugat hogy mindenszar annak hogy higgyek?

helyezkedo patkanyok futnak a sullyedo(?) hajorol.
Na ha jogos a kritika és helyezkedő patkánynak hívsz egy olyan embert, aki a épp a fidesz mihaszna 10 éves semmittevése miatt minden erőn felül teljesítve sok-sok tízzer egészségügyis társával együtt 0-24ben próbáltak életeket menteni egy rendkívül elhanyagolt és leépített rendszerben, ahol minden volt csak optimális körülmények nem...

Akkor kérlek oszd meg és fejtsd ki hol nyalta a Fideszt ennyire erősen, hogy szaros lett a nyelve.
Hozz példákat hol volt ő a Fidesz propaganda arca, nem, az egy darab kép Müller Cecíliával az nem számít annak, illetve nem ezért kapott díjat, hanem mert életeket mentett mint megannyi ember, mert ezek az emberek tényleg szó szerint megszakadtak anno.
es most habzo szajjal ugat hogy mindenszar
Habzó szájjal?
Ez?
Hallgasd már végig, tudom fura neked az értelmesen elmondott gondolatok, de megint ezt képes voltál leírni, hogy ez habzó szájjal ugatás...

Szóval elég durva hangnemre sikeredett a kommented, nem is értem miért kellett ez, de ezek után az a minimum, hogy kifejted ezt, köszönöm.

Én nem találtam ilyen nyilatkozatot tőle, hogy de jó minden, Orbán a fasza gyerek, minden tiptop a kórházakban, ahhoz meg hogy valakit kijelentve hogy a propaganda arca legyen elég sok kormányt védő megnyilatkozás szükséges, szóval fix te tudsz egy rakat ilyet küldeni.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 27., hétfő 9:16

1madridista írta: aki par evvel ezelott nyilvanosan a fideszt nyalta es kilogo barna nyelvvel magyarazta hogy minden rendben (az akkori propaganda egyik arca volt, dijat is kapott erte ) es most habzo szajjal ugat hogy mindenszar annak hogy higgyek?
Tudom, hogy ma már ezt egyre nehezebb elhinni, elképzelni, de egyesek még gondolkodhatnak úgy, főleg egy komoly válság közepén, hogy akkor és ott csupán a szakmai oldalait nézik a dolgoknak, és megpróbálják a politikát kizárni a hivatásukból, amennyire csak lehet. Márcsak a betegek miatt is. A linkelt évekkel ezelőtti posztban is a szakemberek munkáját dícséri, a kormány döntéseire ki sem tér, talán nem véletlenül. Kulja akkor a frontvonalban volt, ha csak szimplán a saját és betegei érdekeit nézte, akkor is az volt a logikus viselkedés, hogy a kormány alá tartozó szakemberekhez is pozitívan áll hozzá (már csak a források miatt is). Ezzel párhuzamosan lehetett már akkor kormánykritikus véleménye, amely a rendszerre, mint egészre volt érvényes, amelyet kizárólag az orvosok, szakemberek tartottak életben (ha a kormányon múlt volna, szerintem még rosszabbak lettek volna a számok), csak nem jött vele elő nyilvánosan. Az is lehet, hogy maga a járvány döbbentette rá, nagyon nem jó irányba mennek a dolgok, és ezért lépett a politikába, lett aktívabb a közéletben, mint állampolgár, és nem mint orvos.
Itt messze nem arról van szó, mintha Bayer vagy más politikai szolga lenne hirtelen Tiszás.
Nehogy már abba álljunk bele, hogy egy orvos kiáll a kolegái, az állam szakemberei mellett egy járványban, de ugyanakkor ne lehetne rendszerrel, kormánnyal kapcsolatos kritikája. Ez egy rendkívül beszűkült látásmód lenne. Ne gondoljuk azt, hogy mindenki, aki az állami szférában dolgozik, az kormánypárti. Max nem vállaják politikai véleményüket, mert ez a hatalom már nem egyszer bizonyította, hogy ezt nem viseli jól, és utánuk nyúl.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 27., hétfő 8:57

halamadrid írta:
Hont azért azzal kapcsolatban sem felejtett el savat köpni, hogy Kulja másfél éve még Jesse-nek öltözött Müller Cecília társaságában.
https://www.facebook.com/photo?fbid=120 ... 5589161533

Imádom, hogy magától megszerveződik a suttogó megafon, és ilyen aljas cinizmus, valamint a Tisza minden lépésére való ugrás mellett is képes magát kormányellenesnek, vagy legalább kritikusnak beállítani. Érdekes, hogy nála, Ceglédinél és Dopeman Laci bácsinál valamiért konszolidálódik a rendszer az utóbbi évek során. Esetleg csak az MP-posztok hozzák a legtöbb elérést, innen a nagy lelkesedés.
suttogo propagandista
ez meg mindig a kedvenc szakkifejezesem :lol: :lol:

Szerintem meg tok jogos a mostani kritika is... aki par evvel ezelott nyilvanosan a fideszt nyalta es kilogo barna nyelvvel magyarazta hogy minden rendben (az akkori propaganda egyik arca volt, dijat is kapott erte :mrgreen:) es most habzo szajjal ugat hogy mindenszar annak hogy higgyek?

helyezkedo patkanyok futnak a sullyedo(?) hajorol.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 27., hétfő 8:19

kajak az a repulorajt a tolvaj fidesznel hogy kifizetik a kamatot az allampapirokra es bovitik a palettat az arfigyelon? :lol: :lol: :lol: :lol:

meg mindig nem latjak a fideszesek hogy ez mennyire cink mar?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 27., hétfő 6:30

nekem az egeszben viszont az tetszik, hogy porgetik a politikat rendesen.

volt egy olyan felelem az emberekben, hogy a 24 juniusi ep valasztas utani masfel evben mi lesz, hogy sikerul majd fenntartani 25-ben is az erdeklodest es a hypeot a tisza korul, hogy 26-ban gozerovel lehessen nekimenni a valasztasoknak.

ahhoz kepest csak az elmult fel evben volt itt minden.

gyermekvedelmi cirkusz, menczer, bese atya, szajer comeback, ep-ben orban osztas es a hires kezfogas, bombariadozas, vogel evelin fele hangfelvik, bindzsisztan, rogan szankcios listara kerulese, post covid ertekelesek, korhazbejarasok, idokozi valasztasok es meg lehetne sorolni biztosan tovabb.

aztan ezekkel szepen foglalkozott a partizan, puzserek, jolvanezigy, csatt, stb-stb, szepen porgott a politika, egyaltalan nem csendesult le, az ev vege fele meg automatikusan beindul megjobban, ha jon a kampany.

ez csak jo a tiszanak, mert az egyik legnagyobb kihivas szamukra a hatalmas erdeklodes fenntartasa.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 0:03

Az egészségügyi államtitkár feljelentést tesz Magyarék járványkezeléssel kapcsolatos kritikái miatt

Egészen ijesztő mennyire gerinctelen féreg az összes.

Természetesen a kritikákra nulla darab reakció van, na de a személyeskedés az megy.

Vissza: