Politika
Re: Politika
Az egészségügyi államtitkár feljelentést tesz Magyarék járványkezeléssel kapcsolatos kritikái miatt
Egészen ijesztő mennyire gerinctelen féreg az összes.
Természetesen a kritikákra nulla darab reakció van, na de a személyeskedés az megy.
Egészen ijesztő mennyire gerinctelen féreg az összes.
Természetesen a kritikákra nulla darab reakció van, na de a személyeskedés az megy.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hont azért azzal kapcsolatban sem felejtett el savat köpni, hogy Kulja másfél éve még Jesse-nek öltözött Müller Cecília társaságában.ferni írta:Itt van Dr. Kulja András mondandójának egy része, elég erős amiket mond és lehet látni rajta mennyire kibaszottul fáj nekiKercsó írta: ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét
Kulja András legalább keményen beleállt O.V.-be, érdemes megnézni azt a részt...
a covidot úgy vázolni, mint győzelem és ebből politikai haszonszerzés okán szónokolni qrva nagy öngól. ezt a fidesz megint benézte
Borzasztó ami megy
https://www.facebook.com/photo?fbid=120 ... 5589161533
Imádom, hogy magától megszerveződik a suttogó megafon, és ilyen aljas cinizmus, valamint a Tisza minden lépésére való ugrás mellett is képes magát kormányellenesnek, vagy legalább kritikusnak beállítani. Érdekes, hogy nála, Ceglédinél és Dopeman Laci bácsinál valamiért konszolidálódik a rendszer az utóbbi évek során. Esetleg csak az MP-posztok hozzák a legtöbb elérést, innen a nagy lelkesedés.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Fáj hallgatni amiket és ahogy mondja, ez az orvosoknak is rettentő nehéz időszak volt. Erre Orban most előadja hogy sikerült,megcsinálták..MIT?! Világ viszonylatban az egyik legmagasabb volt a halálozási ráta! Kínai lélegeztető gépekre pedig feleslegesen dobtak ki milliárdokat amiket utána apróért adtak el, mert a tárolásuk is veszteséges volt!ferni írta:Itt van Dr. Kulja András mondandójának egy része, elég erős amiket mond és lehet látni rajta mennyire kibaszottul fáj nekiKercsó írta: ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét
Kulja András legalább keményen beleállt O.V.-be, érdemes megnézni azt a részt...
a covidot úgy vázolni, mint győzelem és ebből politikai haszonszerzés okán szónokolni qrva nagy öngól. ezt a fidesz megint benézte
Borzasztó ami megy
Gratulálok nekik!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ebből a Covid best ofból azért lejön, hogy Döbrögiék teljesen elszakadtak a valóságtól. Ember legyen a talpán aki végignézi, nekem nem sikerült. Tudathasadás.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kivesézték rendesen ezeket a témákat.csababarca írta: Nincs gyomrom megnézni.
Annyit mondjatok, hogy a lélegeztetőgép mutyit, maszkok, orvosi szerekkel történő seftelést legalább megemlíti-e Kakadu Peti? OV nyilván nem, az mindegy.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nincs gyomrom megnézni.
Annyit mondjatok, hogy a lélegeztetőgép mutyit, maszkok, orvosi szerekkel történő seftelést legalább megemlíti-e Kakadu Peti? OV nyilván nem, az mindegy.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kulja andrist amugy szepen epiti fel petyko, szerintem o 26 utan eros szerepet kaphat az uj vilagban.
na persze most arrol az utopikus vilagrol beszelek, ahol a fidesz leteszi a lantot.
na persze most arrol az utopikus vilagrol beszelek, ahol a fidesz leteszi a lantot.

Itt van Dr. Kulja András mondandójának egy része, elég erős amiket mond és lehet látni rajta mennyire kibaszottul fáj nekiKercsó írta: ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét
Borzasztó ami megy
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Washington tovabbi lepeseket tett a vilagbeke erdekeben
President Donald Trump has instructed the US military to release a hold imposed by former President Joe Biden on the supply of 2,000-pound bombs to Israel, a White House source told Reuters on Saturday.
Gazai Trump szalloda 3… 2…
President Donald Trump has instructed the US military to release a hold imposed by former President Joe Biden on the supply of 2,000-pound bombs to Israel, a White House source told Reuters on Saturday.
Gazai Trump szalloda 3… 2…
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét
#whatisyourexcuse
- h3x0r
A platform tulajdonosainak vannak politikai nézetei, vagy inkább pénzügyi érdekei. Ha a moderációt és az algoritmust is ehhez igazítják, mondhatni ők maguk válasszák meg, hogy milyen nézeteket valló felhasználókat szeretnének.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználói![]()
Remek példa erre a Twitter, ami egy erősen bal oldali platform volt. Nem egy olyan történetet olvastam, hogy Musk előtt ha egy transz személyt szándékosan rossz névmással szólítottál meg, ő jelentett és rövid idő után letiltott a twitter "hateful speech"-re hivatkozva. Ezzel szemben ha ma jelenti ugyanazért, néhány hét után kap egy értesítést, hogy nem történt semmilyen szabálytalanság. (NBC-n volt egy riport erről transz emberekkel, screenshotokkal alátámasztva)
Vagy Pride hónap alatt is lehet transz szervezetek posztjait népszerűsíteni vagy Musk 'What is a woman?' posztját eljuttatni 190 millió emberhez. (Ez egy másfél órás film volt)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Offban lehet válaszolni, de instagram meg fb nem agyrohasztó?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mondom, nincs mindenhol elég tapasztalatom, de én tényleg így látom. Kíváncsi lennék, a többiek mit gondolnak, ha már ennyire lepontoztak.halamadrid írta:Nincsenek egálban a különböző platformokon szerzett tapasztalataim, de eddigi karrierem során ezekre a megállapításokra jutottam.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
Reddit: döntően lipsi
Face és Insta: jobbos (a kommentszekciók alapján biztosan)
X: szélsőjobbos (legalábbis Musk térhódítása óta biztosan, elég benézni Orbán és MP kommentszekcióiba, mondjuk utóbbi csak egy replika-fiók)
YouTube: ez kb. annyira független, amennyire csak lehet, az adott videótól függ.
Tiktok: ezt nem tudom, nem támogatom az instant agyrohasztást.
Persze nem magát a platformot tekintve, hanem a felhasználók többségét.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Én szoktam redditezni, de nem tapasztaltam ilyet a nem politikai témájú subokon.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
De r/hungary-n, ami túlnyomóan politika, ott se nagyon van szó Trumpról, max arról, hogy amit az oroszokról mondott, az full az ellentéte annak, amit Viktorunk mond.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ami a Boys 4.évadába volt az most tiszta Amerika
Musk és Trump bármit csinál éljeneznek az emberek..
Várható is volt, most jobbra leng ki az inga, pár év és balra fog megint.

Várható is volt, most jobbra leng ki az inga, pár év és balra fog megint.
- halamadrid
Mindkét amerikai nagypárt elk*rvulását szomorúan követem, egyikkel sem tudok azonosulni, de ami a The Boys sorozat reddit csoportjában lement, miközben erős neorepublikénus és szőke Torgyán kritikát vonultatott fel a sorozat, na az "hatalmas" volt. Ott leütközött a sorozat elfajzott propagandája a woke hallgatósággal, megnézném, most mi van ott.ikarus93 írta:Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználóiA redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.
Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
Hozzáteszem, imádom a sorozatot. Nem azért említem, mert mérvadó lenne a csoport, csak a magyar sub-on kívül ez az egyetlen, amit hosszú ideig nagy figyelemmel követtem.

- ikarus93
Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználóiA redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.
Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- halamadrid
Nincsenek egálban a különböző platformokon szerzett tapasztalataim, de eddigi karrierem során ezekre a megállapításokra jutottam.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
Reddit: döntően lipsi
Face és Insta: jobbos (a kommentszekciók alapján biztosan)
X: szélsőjobbos (legalábbis Musk térhódítása óta biztosan, elég benézni Orbán és MP kommentszekcióiba, mondjuk utóbbi csak egy replika-fiók)
YouTube: ez kb. annyira független, amennyire csak lehet, az adott videótól függ.
Tiktok: ezt nem tudom, nem támogatom az instant agyrohasztást.

Ferni 0-24ben. Itt releváns választ csak ő tud adni.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()