Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 0:03

Az egészségügyi államtitkár feljelentést tesz Magyarék járványkezeléssel kapcsolatos kritikái miatt

Egészen ijesztő mennyire gerinctelen féreg az összes.

Természetesen a kritikákra nulla darab reakció van, na de a személyeskedés az megy.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 23:21

ferni írta:
Kercsó írta: ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét

Kulja András legalább keményen beleállt O.V.-be, érdemes megnézni azt a részt...

a covidot úgy vázolni, mint győzelem és ebből politikai haszonszerzés okán szónokolni qrva nagy öngól. ezt a fidesz megint benézte
Itt van Dr. Kulja András mondandójának egy része, elég erős amiket mond és lehet látni rajta mennyire kibaszottul fáj neki

Borzasztó ami megy
Hont azért azzal kapcsolatban sem felejtett el savat köpni, hogy Kulja másfél éve még Jesse-nek öltözött Müller Cecília társaságában.
https://www.facebook.com/photo?fbid=120 ... 5589161533

Imádom, hogy magától megszerveződik a suttogó megafon, és ilyen aljas cinizmus, valamint a Tisza minden lépésére való ugrás mellett is képes magát kormányellenesnek, vagy legalább kritikusnak beállítani. Érdekes, hogy nála, Ceglédinél és Dopeman Laci bácsinál valamiért konszolidálódik a rendszer az utóbbi évek során. Esetleg csak az MP-posztok hozzák a legtöbb elérést, innen a nagy lelkesedés.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 26., vasárnap 22:01

ferni írta:
Kercsó írta: ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét

Kulja András legalább keményen beleállt O.V.-be, érdemes megnézni azt a részt...

a covidot úgy vázolni, mint győzelem és ebből politikai haszonszerzés okán szónokolni qrva nagy öngól. ezt a fidesz megint benézte
Itt van Dr. Kulja András mondandójának egy része, elég erős amiket mond és lehet látni rajta mennyire kibaszottul fáj neki

Borzasztó ami megy
Fáj hallgatni amiket és ahogy mondja, ez az orvosoknak is rettentő nehéz időszak volt. Erre Orban most előadja hogy sikerült,megcsinálták..MIT?! Világ viszonylatban az egyik legmagasabb volt a halálozási ráta! Kínai lélegeztető gépekre pedig feleslegesen dobtak ki milliárdokat amiket utána apróért adtak el, mert a tárolásuk is veszteséges volt!

Gratulálok nekik!

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. január 26., vasárnap 21:58

Ebből a Covid best ofból azért lejön, hogy Döbrögiék teljesen elszakadtak a valóságtól. Ember legyen a talpán aki végignézi, nekem nem sikerült. Tudathasadás.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 26., vasárnap 21:17

csababarca írta: Nincs gyomrom megnézni.

Annyit mondjatok, hogy a lélegeztetőgép mutyit, maszkok, orvosi szerekkel történő seftelést legalább megemlíti-e Kakadu Peti? OV nyilván nem, az mindegy.
kivesézték rendesen ezeket a témákat.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 26., vasárnap 20:57

Nincs gyomrom megnézni.

Annyit mondjatok, hogy a lélegeztetőgép mutyit, maszkok, orvosi szerekkel történő seftelést legalább megemlíti-e Kakadu Peti? OV nyilván nem, az mindegy.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 26., vasárnap 20:45

a kulja andrist amugy szepen epiti fel petyko, szerintem o 26 utan eros szerepet kaphat az uj vilagban.
na persze most arrol az utopikus vilagrol beszelek, ahol a fidesz leteszi a lantot. :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 26., vasárnap 20:25

Borzasztó ami megy

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 26., vasárnap 20:23

Washington tovabbi lepeseket tett a vilagbeke erdekeben

President Donald Trump has instructed the US military to release a hold imposed by former President Joe Biden on the supply of 2,000-pound bombs to Israel, a White House source told Reuters on Saturday.

Gazai Trump szalloda 3… 2…

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 26., vasárnap 19:45

ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét

#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 26., vasárnap 17:56

Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználói :)
A platform tulajdonosainak vannak politikai nézetei, vagy inkább pénzügyi érdekei. Ha a moderációt és az algoritmust is ehhez igazítják, mondhatni ők maguk válasszák meg, hogy milyen nézeteket valló felhasználókat szeretnének.

Remek példa erre a Twitter, ami egy erősen bal oldali platform volt. Nem egy olyan történetet olvastam, hogy Musk előtt ha egy transz személyt szándékosan rossz névmással szólítottál meg, ő jelentett és rövid idő után letiltott a twitter "hateful speech"-re hivatkozva. Ezzel szemben ha ma jelenti ugyanazért, néhány hét után kap egy értesítést, hogy nem történt semmilyen szabálytalanság. (NBC-n volt egy riport erről transz emberekkel, screenshotokkal alátámasztva)

Vagy Pride hónap alatt is lehet transz szervezetek posztjait népszerűsíteni vagy Musk 'What is a woman?' posztját eljuttatni 190 millió emberhez. (Ez egy másfél órás film volt)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. január 26., vasárnap 14:25

Offban lehet válaszolni, de instagram meg fb nem agyrohasztó?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 26., vasárnap 14:24

https://telex.hu/belfold/2025/01/26/sze ... mutet-hiba

ez se rossz
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 13:12

halamadrid írta:
ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis. :fpalm:
Nincsenek egálban a különböző platformokon szerzett tapasztalataim, de eddigi karrierem során ezekre a megállapításokra jutottam.

Reddit: döntően lipsi
Face és Insta: jobbos (a kommentszekciók alapján biztosan)
X: szélsőjobbos (legalábbis Musk térhódítása óta biztosan, elég benézni Orbán és MP kommentszekcióiba, mondjuk utóbbi csak egy replika-fiók)
YouTube: ez kb. annyira független, amennyire csak lehet, az adott videótól függ.
Tiktok: ezt nem tudom, nem támogatom az instant agyrohasztást.
Mondom, nincs mindenhol elég tapasztalatom, de én tényleg így látom. Kíváncsi lennék, a többiek mit gondolnak, ha már ennyire lepontoztak.
Persze nem magát a platformot tekintve, hanem a felhasználók többségét.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 26., vasárnap 10:25

ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis. :fpalm:
Én szoktam redditezni, de nem tapasztaltam ilyet a nem politikai témájú subokon.

De r/hungary-n, ami túlnyomóan politika, ott se nagyon van szó Trumpról, max arról, hogy amit az oroszokról mondott, az full az ellentéte annak, amit Viktorunk mond.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 26., vasárnap 0:31

Ami a Boys 4.évadába volt az most tiszta Amerika :lol: Musk és Trump bármit csinál éljeneznek az emberek..
Várható is volt, most jobbra leng ki az inga, pár év és balra fog megint.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 0:19

ikarus93 írta:
Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználói :) A redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.

Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.
Mindkét amerikai nagypárt elk*rvulását szomorúan követem, egyikkel sem tudok azonosulni, de ami a The Boys sorozat reddit csoportjában lement, miközben erős neorepublikénus és szőke Torgyán kritikát vonultatott fel a sorozat, na az "hatalmas" volt. Ott leütközött a sorozat elfajzott propagandája a woke hallgatósággal, megnézném, most mi van ott.

Hozzáteszem, imádom a sorozatot. Nem azért említem, mert mérvadó lenne a csoport, csak a magyar sub-on kívül ez az egyetlen, amit hosszú ideig nagy figyelemmel követtem.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 26., vasárnap 0:14

Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználói :) A redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.

Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 0:12

Nincsenek egálban a különböző platformokon szerzett tapasztalataim, de eddigi karrierem során ezekre a megállapításokra jutottam.

Reddit: döntően lipsi
Face és Insta: jobbos (a kommentszekciók alapján biztosan)
X: szélsőjobbos (legalábbis Musk térhódítása óta biztosan, elég benézni Orbán és MP kommentszekcióiba, mondjuk utóbbi csak egy replika-fiók)
YouTube: ez kb. annyira független, amennyire csak lehet, az adott videótól függ.
Tiktok: ezt nem tudom, nem támogatom az instant agyrohasztást.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. január 25., szombat 23:59

Ferni 0-24ben. Itt releváns választ csak ő tud adni.

Vissza: