meg mindig nem latjak a fideszesek hogy ez mennyire cink mar?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 27., hétfő 8:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 27., hétfő 6:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 27., hétfő 0:03
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 23:21
Hont azért azzal kapcsolatban sem felejtett el savat köpni, hogy Kulja másfél éve még Jesse-nek öltözött Müller Cecília társaságában.ferni írta:Itt van Dr. Kulja András mondandójának egy része, elég erős amiket mond és lehet látni rajta mennyire kibaszottul fáj nekiKercsó írta: ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét
Kulja András legalább keményen beleállt O.V.-be, érdemes megnézni azt a részt...
a covidot úgy vázolni, mint győzelem és ebből politikai haszonszerzés okán szónokolni qrva nagy öngól. ezt a fidesz megint benézte
Borzasztó ami megy
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 26., vasárnap 22:01
Fáj hallgatni amiket és ahogy mondja, ez az orvosoknak is rettentő nehéz időszak volt. Erre Orban most előadja hogy sikerült,megcsinálták..MIT?! Világ viszonylatban az egyik legmagasabb volt a halálozási ráta! Kínai lélegeztető gépekre pedig feleslegesen dobtak ki milliárdokat amiket utána apróért adtak el, mert a tárolásuk is veszteséges volt!ferni írta:Itt van Dr. Kulja András mondandójának egy része, elég erős amiket mond és lehet látni rajta mennyire kibaszottul fáj nekiKercsó írta: ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét
Kulja András legalább keményen beleállt O.V.-be, érdemes megnézni azt a részt...
a covidot úgy vázolni, mint győzelem és ebből politikai haszonszerzés okán szónokolni qrva nagy öngól. ezt a fidesz megint benézte
Borzasztó ami megy
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. január 26., vasárnap 21:58
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 26., vasárnap 21:17
kivesézték rendesen ezeket a témákat.csababarca írta: Nincs gyomrom megnézni.
Annyit mondjatok, hogy a lélegeztetőgép mutyit, maszkok, orvosi szerekkel történő seftelést legalább megemlíti-e Kakadu Peti? OV nyilván nem, az mindegy.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 26., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 26., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 26., vasárnap 20:25
Itt van Dr. Kulja András mondandójának egy része, elég erős amiket mond és lehet látni rajta mennyire kibaszottul fáj nekiKercsó írta: ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 26., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 26., vasárnap 19:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 26., vasárnap 17:56
A platform tulajdonosainak vannak politikai nézetei, vagy inkább pénzügyi érdekei. Ha a moderációt és az algoritmust is ehhez igazítják, mondhatni ők maguk válasszák meg, hogy milyen nézeteket valló felhasználókat szeretnének.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználói![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. január 26., vasárnap 14:25
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 26., vasárnap 14:24
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 13:12
Mondom, nincs mindenhol elég tapasztalatom, de én tényleg így látom. Kíváncsi lennék, a többiek mit gondolnak, ha már ennyire lepontoztak.halamadrid írta:Nincsenek egálban a különböző platformokon szerzett tapasztalataim, de eddigi karrierem során ezekre a megállapításokra jutottam.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
Reddit: döntően lipsi
Face és Insta: jobbos (a kommentszekciók alapján biztosan)
X: szélsőjobbos (legalábbis Musk térhódítása óta biztosan, elég benézni Orbán és MP kommentszekcióiba, mondjuk utóbbi csak egy replika-fiók)
YouTube: ez kb. annyira független, amennyire csak lehet, az adott videótól függ.
Tiktok: ezt nem tudom, nem támogatom az instant agyrohasztást.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 26., vasárnap 10:25
Én szoktam redditezni, de nem tapasztaltam ilyet a nem politikai témájú subokon.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 26., vasárnap 0:31
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 0:19
Mindkét amerikai nagypárt elk*rvulását szomorúan követem, egyikkel sem tudok azonosulni, de ami a The Boys sorozat reddit csoportjában lement, miközben erős neorepublikénus és szőke Torgyán kritikát vonultatott fel a sorozat, na az "hatalmas" volt. Ott leütközött a sorozat elfajzott propagandája a woke hallgatósággal, megnézném, most mi van ott.ikarus93 írta:Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználóiA redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.
Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 26., vasárnap 0:14
Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználóiA redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.
Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem