OFF
Re: OFF
Ja én is xpst vettem annó 5cm, meg a legolcsóbb 990/m2 műfüvet azzal bevontam, ráragasztottam, egy két helyen csavar.
Négyzet közepébe rajzoltam a táblát, kettévágtam vertikálisan, és kivágtam a tábla helyét, ha pro vagy akkor ezután vonod be a műfűvel, hogy ne látszódjon az illesztés.
Négyzet közepébe rajzoltam a táblát, kettévágtam vertikálisan, és kivágtam a tábla helyét, ha pro vagy akkor ezután vonod be a műfűvel, hogy ne látszódjon az illesztés.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1. Vagy akár egy vastag parafát is vehetsz.Realista24 írta:Hungarocel, vagy valami ilyesmi szigeteloanyag, vastag filc.filatáska írta: Mivel itt a fórumon népszerű a darts, rákérdezek. Vettem egy táblát meg nyilakat + 1 falvédő karikát, kb 10 cm a tábla körül.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.![]()
Tudtok ajánlani valamit, hogy milyen anyagból csináljam? Fa gondolom gyorsan kiveszi a nyilak élét, vagy? Esetleg olyan anyagból mint a tábla? Bár az gondolom nem olcsó. Amazonon van 1-2 jó, de ilyen 100+ €, annyit nem akarok.
A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hungarocel, vagy valami ilyesmi szigeteloanyag, vastag filc.filatáska írta: Mivel itt a fórumon népszerű a darts, rákérdezek. Vettem egy táblát meg nyilakat + 1 falvédő karikát, kb 10 cm a tábla körül.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.![]()
Tudtok ajánlani valamit, hogy milyen anyagból csináljam? Fa gondolom gyorsan kiveszi a nyilak élét, vagy? Esetleg olyan anyagból mint a tábla? Bár az gondolom nem olcsó. Amazonon van 1-2 jó, de ilyen 100+ €, annyit nem akarok.
A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mivel itt a fórumon népszerű a darts, rákérdezek. Vettem egy táblát meg nyilakat + 1 falvédő karikát, kb 10 cm a tábla körül.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.
A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.
Full amatőr vagyok, így lehet kellene valmi nagyobb falvédő + ha ittasan dobálunk haverokkal akkor tuti.

A lényeg, hogy olcsó legyen, ne bassza szét a nyilakat, és jól is nézzen ki.

Remy írta: Aki jart mar Balin. Hogy oldottatok meg a kozlekedest jobbra balra? Neztem es sok helyen irjak, hogy brutal okadek a kozlekedes, igy eleg necces berelni barmit is. Viszont ugye a tavolsagok nem gyalogturara vannak tervezve.
Volt valakinek bevalt dolog? Sajat sofor berles adott napra programokkal, stb.
Ha van konkret nev, elerhetoseg, sajat tapasztalat utan, azt szivesem meghallgatom.
Van mar 2 elerhetosegem, de nezem tovabb.
Nekem ismerosok akik voltak kint mind motort bereltek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aki jart mar Balin. Hogy oldottatok meg a kozlekedest jobbra balra? Neztem es sok helyen irjak, hogy brutal okadek a kozlekedes, igy eleg necces berelni barmit is. Viszont ugye a tavolsagok nem gyalogturara vannak tervezve.
Ha van konkret nev, elerhetoseg, sajat tapasztalat utan, azt szivesem meghallgatom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
Az a baj ezzel a sok jobb-bal oldali kozossegi mediaval, hogy a fiatalok ezeken nonek fel es aki fbn log sokat az inkabb jobb oldali lesz aki meg redditen az balos. El kene felejteni ezt a bal jobb oldali hulyeseget. Emberek vagyunk mindenkinek megvannak a hibai,hulyesegei,probelmai. Amig egy emberi leny fizikalig nem bantalmaz egy masikat vagy erzelmileg nem zsarolja a masikat az nalam rendben van. Most az hogy magaval ki mit tesz az mindenki sajat felelossege.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
En nem ezt tapasztalom.nmate írta: Threadsen szerintem a felhasználók nagy része AI, live teszt meg adatgyűjtés az emberi válaszokból Zuckéknak.
Ja YT-n en is kerulom a reelseket. De amugy meg ott van kb minden lenyeges dolog info ami erdekelheti az embert.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ezek a reelsek kiakasztanak a YT-on is.lestat írta: A leghasznosabb app amugy az a YouTube.
Nyilvan nem szo szerint social media de mivel hogy ott is vannak mar reelsek ilyen koztes allapotban van szerintem.
De jo neked Nika!
Sajnos nekem a melo miatt kell hasznalni.
Hát, jó vagy sem, ilyen detox jelleg.
Munkahely az viber csoport, fbon pár messze lakó ismerőssel dumálok. Talán 2 csoportban benne is vagyok, az egyik a gyerek ovis csopija.
Épp elég emberrel kontaktolok a melóban, a felesleges interakciók nem izgatnak. Volt egy régebbi fbom, 1900+ ismerőssel, de 98% nem is beszéltem. Töröltem.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
FB-on különböző focis és politikai oldalakat követek; instám még az ismerőseim és volt osztálytársaim miatt van (sokszor ott beszélünk); tiktok sosem volt; Redditem kb. 1 éve van, de sokszor gyűlölöm; a YouTube meg a reelsek nélkül kb. tényleg hibátlan lenne.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- lestat
A leghasznosabb app amugy az a YouTube.
Nyilvan nem szo szerint social media de mivel hogy ott is vannak mar reelsek ilyen koztes allapotban van szerintem.
De jo neked Nika!
De jo neked Nika!
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- lestat
Az összes social media az.halamadrid írta:De, csak az nem instant. Ott sokkal több értékes tartalom van, miközben a tiktok kb. maga az instagram reels.nmate írta: Offban lehet válaszolni, de instagram meg fb nem agyrohasztó?
De ha jol hasznalod lehet hasznos infokat talalni mindegyik platformon.
Ha rosszul. Akkor orakig gorgeted a faszsagot. Tudom mert en is csinaltam.
En a tiktok keresojet jobbnak tartom.
Elobb talalom meg vagy talal meg engem az a tema ami erdekel.
Ami meglepetes szamomra az utobbi idoben az a threads. Ott atlag ember is kitud tunni egy ket posttal es ezreket tudsz megtalalni es beszelgetni egy temarol.
Sokkal jobban mukodik az algorithmusa mint pl a twitternek.
Facebookot evek ota nem hasznalom. Annyira szar lett. Semmi post az ismerosoktol. Csak reklam reklam…
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem a facebook fal legorgetese soran amugy 10-bol 9 poszt reklam, olyan, amit nem is lajkoltam soha, ismeroseim posztjait nem is latom.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
De, csak az nem instant. Ott sokkal több értékes tartalom van, miközben a tiktok kb. maga az instagram reels.nmate írta: Offban lehet válaszolni, de instagram meg fb nem agyrohasztó?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Hozom a hehe féle szövegértelmezés segítséget: az "itt" szó nem a madridom.hu fórumra vonatkozott, hanem Stevere és ezen hozzászólására.Sierra írta:Hát én simán rányomom arra, akit nem bírok, stílusát nem csipom, vagy egyszerűen irritáló számomra.Halfkey írta:
Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem.De látom shutter is hasonlóan használja. Ha már valakin van 6-8-10, akkor már csak azért is nyomok egyet én is, tovább hergelve az illetőt
![]()
Vagy azt akartad mondani, hogy Steve nálad ilyen ember?

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én már csak a beletett energia miatt is szoktam upvote-olniPipita írta:Mert szar filmekről ír hülyeségeketSierra írta: Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?![]()
A Scarface-re meg a Namíbiás posztjára jött vagy 20 upvote, érdekes.
![]()

Teljesen egyetértek, full igazad van. Szép lenne egy sztereotípiák nélküli világ, de ahhoz azért magasabb intelligencia kell, olyan magas, ami széles tömegeknek sosem lesz. Marad ez a lelkisérült roncstársadalom, lubickolhatunk benne.Nika91127 írta:Hát, ha megnyugtat, én se tudom, h ki a háziorvosom.bluebike írta:
Az én környezetemben nagyon rossz a megítélése a hazai orvosoknak. (elblicceli a munkáját, kapzsi, embertelen, nagyképű, ezeket sokat hallom) Tippre a rossz tapasztalatot szerzők szavaznak le. Most az, hogy ez nem a hsz.nek szól, abban logikát ne keress, látod hogy mennek a dolgok.![]()
És tudom, hogy most a buborékodon belül néhkasba nyúlok bele, de ha hiszed, ha nem, nem saját tapasztalat, én vagyok olyan mázlista, hogy szó szerint fogalmam sincs ki a háziorvosom, meg kb semmi saját tapasztalatom nincs az egészségüggyel kapcsolatban. Remélem így is marad.
Ja, hát az orvosok megítélése olyan általánosítás, mint a "minden focista buzi", "minden szakmunkás alkesz", "minden taxis köcsög" és társaiEz ilyen, mindenki stereotipiákat gyárt, önmagát kétesen ítéli meg, és azért tart itt a társadalmunk, ahol.
10 millió tökéletes ember országa vagyunk, akik szerint mindenki más hibás.