Várható is volt, most jobbra leng ki az inga, pár év és balra fog megint.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 26., vasárnap 0:31
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 0:19
Mindkét amerikai nagypárt elk*rvulását szomorúan követem, egyikkel sem tudok azonosulni, de ami a The Boys sorozat reddit csoportjában lement, miközben erős neorepublikénus és szőke Torgyán kritikát vonultatott fel a sorozat, na az "hatalmas" volt. Ott leütközött a sorozat elfajzott propagandája a woke hallgatósággal, megnézném, most mi van ott.ikarus93 írta:Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználóiA redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.
Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 26., vasárnap 0:14
Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználóiA redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.
Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 0:12
Nincsenek egálban a különböző platformokon szerzett tapasztalataim, de eddigi karrierem során ezekre a megállapításokra jutottam.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. január 25., szombat 23:59
Ferni 0-24ben. Itt releváns választ csak ő tud adni.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 25., szombat 23:59
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 25., szombat 23:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 25., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. január 25., szombat 11:02
1madridista írta:Szlovakia es bulgaria is kapott ilyet elozo heten... azok is ok voltak akkor?M1Ö írta:
Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.
Az elozmenyek ismereteben szerintem kell hozza debilseg h ezt is rajuk fogd...
Mas kerdes h mp alhire egybol eszukbe jutott (talan jogosan) de az h netanyahut meghivtak nyilvanosan az nem noveli a terrorveszelyt![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 24., péntek 21:22
https://mta.hu/koztestuleti_tagok?PersonId=14486kiserik írta: Hát, ha már kapom a downvote-okat, akkor legyen itt egy kis szösszenet a WHO ténykedéséről a Covid járvány alatt: https://www.facebook.com/tamas.letoha/v ... 7S9Ucbxw6v
Egyébként, ha már a múltkor feljött, én azon is elgondolkodtam, hogy, ha már a szakemberek is annó azt mondták, hogy mindent jól csináltunk, miért pont Rusvai volt ez egyik ilyen megmondó szakember? Nem lebecsülve tudását és munkásságát, de mégiscsak egy állatorvosról van szó![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 24., péntek 20:41
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 24., péntek 16:16
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 24., péntek 14:22
Nem árulok zsákbamacskát, jár a downvote, de értékelem hogy legalább a kattintástól megkíméltélkiserik írta: Nem árulok zsákbamacskát, Toroczkai videó lesz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 13:53
Sem én, sem pedig te nem vagyunk az esetekiserik írta: Pedig az orosz munkatársnőre nagy hangsúlyt fektettem volna
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 24., péntek 13:46
Köszi, köszi, itt a nagy események között, nem tudtam, hogy visszakanyarodni Csenyétére, de ez megteszih3x0r írta:Nekem is eszembe jutott a mi hazánk, de így, hogy még kiserik se tudta őket kizárni, lehet nem is olyan nagy hülyeség.kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.![]()
Csenyéte itt van nem messze. Tudnék mit mesélni. Most inkább egy olyan videót hozok, ahol érdekes leplek hullanak le a Fideszről a cigány szavazatok megvásárlásával kapcsolatosan. Nem árulok zsákbamacskát, Toroczkai videó leszhalamadrid írta:Csenyéte 26-os adataira leszek kíváncsi, ahol 2024 júniusában 228 szavazatból 224 ment a Fideszre (98,5%, tehét negyvenkilenc-ötvened'shutterisland írta: kozbe egyre tobb cigany lesz tiszas igy eye test alapjan.![]()
lattam roma tisza szigetek alakulnak, lattam tiszas csoportokban kommenteket/bejegyzeseket is.
azert ezt pl nem lattam jonni.![]()
), 2 DK-MSZP, 1-1 MEMO és Jobbik, 0 Tisza! Ugye ez az ország legszegényebb települése, voltak is a tiszások ajándékozni. A videó is nagyon durva, rendesen ugrottak szegény emberek: https://www.youtube.com/watch?v=R0Ito1yeOTg&t=5s
A határon túli helyekre is elindul szerintem még idén, na ott mennyire szorulhat vissza a 22-es 94%. Mondjuk egyesek azt javasolják, hogy óvakodjon Székelyföldtől, mert ott vannak csak az igazi szellemi gyarmatosított fideszesek.
Pedig az orosz munkatársnőre nagy hangsúlyt fektettem volnanuevo_ericco írta:Nem kell, inkább fektesd hasznosabb dolgokba az időt és az energiádatkiserik írta:Lehet megírom és elküldöm privátban![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 24., péntek 13:33
Nekem is eszembe jutott a mi hazánk, de így, hogy még kiserik se tudta őket kizárni, lehet nem is olyan nagy hülyeség.kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 13:21
Én értem mit akart mondani ezzel, hogy konteó bármiből gyártható. Viszont az nem konteó, ha van egy vita, jelen esetben, hogy a Fidesz is állhat mögötte, erre valaki írja, hogy nem, mert ez és az, és aztán erre jön a reakció, hogy ezek még mindig nem kizáró okok. Ez egy sima vita, érvekkel, ellenérvekkel.csababarca írta: Az jó azért megint, hogy a torrentezés, meg majdnem 300 iskolához kiküldött fenyegető levél egy kalap alá van véve
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. január 24., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 24., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 13:12
Nem kell, inkább fektesd hasznosabb dolgokba az időt és az energiádatkiserik írta:Lehet megírom és elküldöm privátban
Szerintem nem kell ellenzék vagy ellenzéki média sem ahhoz már, hogy ma aki nem kormánypárti, és meghallgatja a miniszterelnököt, akár a kormány hivatalos csatornáin keresztül, vagy elolvasson egy kormánypárti cikket, azt érezze, inzultálják az intelligenciáját.kiserik írta: Az, hogy az ország egyik fele mit néz ki a kormányból, az köszönhető a kormánynak, de ennek a remek médiának is.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem