Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 30., csütörtök 6:32

Ez egy teljesen folosleges gyozelem volt, hogy beszopassuk magunkat.
"Ilyen fontos" meccs...le kellett volna hozni dontetlenre, aztan kenyelmesen varhattunk volna egy kozepes vagy gyengebb ellenfelet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 29., szerda 23:09

Jim írta:
ferni írta: Védelem botrány volt, hatalmas szerencsénk volt a 0 érvényes kapott góllal....
az a baj, hogy ez a "gálakezdő" védelem :roll: :lol:

Asencio, Fran stb akkor játszik, ha pihentetünk/eltiltott/sérült valaki...
De én nem hiszem el, hogy az egész világ látja, hogy egy fos a védelem, az egész net is már sírt LV meg Tchouameni miatt, erre a szakmai stáb nem látja mennyivel rosszabb ez így?

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 29., szerda 23:06

ferni írta: Védelem botrány volt, hatalmas szerencsénk volt a 0 érvényes kapott góllal....
az a baj, hogy ez a "gálakezdő" védelem :roll: :lol:

Asencio, Fran stb akkor játszik, ha pihentetünk/eltiltott/sérült valaki...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 29., szerda 22:57

Védelem botrány volt, hatalmas szerencsénk volt a 0 érvényes kapott góllal....
Reméljük ez Carlonak is kitossza a szemét mekkora visszaesés volt az előző meccsekhez képest

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 26., vasárnap 15:43

Nem is értem a sok praiset, kurvára színvonaltalan, szánalmas kommentátor, Real gyűlölettől függetlenül is. Fixen autista is hozzá, mert minden meccsen vannak ilyen wtf pillanatai.

Na de kinek mi, bár gondolom normális külföldi kommentátort azok sokan nem hallottak, akiknek ez ok.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 26., vasárnap 12:53

Lehet nagy szakerto de en miatta valtottam angol streamre. :lol:

Elvezhetetlen szamomra az a kettos merce amit kepvisel.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 26., vasárnap 10:46

Nekem norbival semmi bajom nem lenne, ha jól szineszkedne es eljatszana a pártatlant. Nagyon tetszik a hangszine egyébként, a legunalmasabb kiesőjelölt meccseit is lehozza izgalmasan. Rekorder, iro, stb... érdekes fickó.

Ilyen Hajdu b, meg ricsi féle kamu legendáknál, akiket pusztán az évek alatt felcimkéztek ilyen rangra, mintha nem lenne más kommentátor rajtuk kívül... ő náluk 100x jobb Norbi.

"A nők bálványa Beckham"
Meg azok a faradt szoviccek. Az unott hangok. Az elfogult undok stilus, ha magyar csapat jatszik. Nos, ezektől jobban falra tudok mászni, mint a prime farkasnorbiXbarca tól.

Plusz ma már mindenki szakértő. Nézd meg peet et, vagy ateszt. Pofam leszakad. Ha tudod kezelni az internetet, meg navigalni TMon, sofascoreon, akkor kész vagy. Szakértő vagy. Felolvasol 16 adatot a meccsről es kesz van fél órás podcasted, vagy el tudsz mondani eloben a spileren 4 mondatot. Nevetséges.
Norbi meg olyan, hogy minden nelkuk a legismeretlenebb masodikligas emberről is tud 4 órát beszelni és összekötni őt az aktualis hirekkel.
Na jo. A szajrol olavasas a vga portos monitorrol az nekem is sok. Az tenyleg már ilyen tarot mágia szint.

Megjelentek az ujgeneracios szpikerek az elmult evben. Szépen feltöltötte a sport tv a posztot. Gondolom vegzett a kretén evfolyam és dobálják be őket a mélyvizbe szépen. Geci . Multkori bl meccsen lévő, kifejezetten jó kommentatoron kívül a mezőny elszomorító. Olyan mértékű idegbetegseget valtanak ki az emberből, hogy kettebasznad a tv t legszivesebben. kurvaanyjukat.

Norbi ezekhez képest is kb istenkiraly. Akarmekkora pöcs barcas, akkor is király a szakmaban.

#teamfarkasnorbi, #teamhegyiivan, #halfkey
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 26., vasárnap 10:22

bluebike írta: Na de azóta a Celta volt a legnagyobb (ellenállást tanusító) ellenfelünk, aki ellen ledatunk 2 gólos fort. Plusz Tchoua is visszakerült védőposztra. :mrgreen:

Amúgy alakulunk, és jók is leszünk, én bízon a csapatban, de nem hiszem, hogy ebből a 3 meccsből kéne kiindulni. Most jön a Brest, az a meccs már egy komolyabb szint lesz. Ott kell bizonyítani. Bár a valódi tét hiánya, és az energiatakarékos focinkat ismerve, szerintem arra a meccsre is azt mondom majd utólag, hogy felesleges komoly következtetéseket levonni abból a meccsből. :D

De mindegy, lépdeljük a szinteket következetesen, aztán jön a tavasz, lassan el kell érni a csúcsfordulatszámot.
Nyilván a sorsolás is kedvező volt aztán, de valahogy mégis azt érzem, hogy feljebb tűrték az ingujjat.

Meg Bapi most nagyon éles, megy a bromance Bellivel, kezd megérkezni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 26., vasárnap 9:38

Magasan a legnagyobb spanyol futball szakértő az országban a kommentátorok közt, de akár országosan is ő van az egyik legjobban képben mindennel is.
Mit gondolsz, ő a nagyobb spanyol foci szakértő, vagy te a nagyobb guggolva futós szkander expert? :mrgreen:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 26., vasárnap 7:55

bluebike írta:
R. Carlos írta:

Nagyon sok példa volt arra az elmúlt években, hogy a kis csapatok ellen lehet megnyerni a bajnokságot. :) A Barcának is volt egy jó "1-0-ás szezonja" nem rég. Van 4-5 nagy csapat itt is, a többi közép- és kiscsapat, akik buszoznak minden nagy csapat ellen és sokszor pontot, pontokat hoznak el ezzel. Szóval teljesen jó szerintem, hogy ilyen csapatok ellen is jön a győzelem/3 pont. :)
Persze, hogy jó, nyilván ezek a 3 pontok nélkül nem lehet bajnokságot nyerni. Meg kell becsülni ezeket a győzelmeket, nem kérdés számomra se. Nem ez volt a mondandóm lényege. :D Arra céloztam, hogy a Madrid formájára mennyire lehet következtetni ilyen meccsekből. Ezek energiatakarékos győzelmek voltak, aminek teljes létjogosultsága van, amikor lehetőség adódik rá. Messze még a csúcsforma, (és nem is most van a helye,) de az ilyen meccsek alapozzák meg.
+1 :mrgreen: Pintus barátunk tudni fogja mikorra kell őket maximumra pörgetni. :)
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. január 26., vasárnap 7:47

R. Carlos írta:
bluebike írta:

Na de azóta a Celta volt a legnagyobb (ellenállást tanusító) ellenfelünk, aki ellen ledatunk 2 gólos fort. Plusz Tchoua is visszakerült védőposztra. :mrgreen:

Amúgy alakulunk, és jók is leszünk, én bízon a csapatban, de nem hiszem, hogy ebből a 3 meccsből kéne kiindulni. Most jön a Brest, az a meccs már egy komolyabb szint lesz. Ott kell bizonyítani. Bár a valódi tét hiánya, és az energiatakarékos focinkat ismerve, szerintem arra a meccsre is azt mondom majd utólag, hogy felesleges komoly következtetéseket levonni abból a meccsből. :D

De mindegy, lépdeljük a szinteket következetesen, aztán jön a tavasz, lassan el kell érni a csúcsfordulatszámot.
Nagyon sok példa volt arra az elmúlt években, hogy a kis csapatok ellen lehet megnyerni a bajnokságot. :) A Barcának is volt egy jó "1-0-ás szezonja" nem rég. Van 4-5 nagy csapat itt is, a többi közép- és kiscsapat, akik buszoznak minden nagy csapat ellen és sokszor pontot, pontokat hoznak el ezzel. Szóval teljesen jó szerintem, hogy ilyen csapatok ellen is jön a győzelem/3 pont. :)
Persze, hogy jó, nyilván ezek a 3 pontok nélkül nem lehet bajnokságot nyerni. Meg kell becsülni ezeket a győzelmeket, nem kérdés számomra se. Nem ez volt a mondandóm lényege. :D Arra céloztam, hogy a Madrid formájára mennyire lehet következtetni ilyen meccsekből. Ezek energiatakarékos győzelmek voltak, aminek teljes létjogosultsága van, amikor lehetőség adódik rá. Messze még a csúcsforma, (és nem is most van a helye,) de az ilyen meccsek alapozzák meg.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 26., vasárnap 7:35

bluebike írta:
raul 4 ever írta: Lehet nekünk szarul esett, de úgy tűnik a csapatnak kellett a barca bukó. Azzal vmi átkattant. A padon is, a pályán is..

Grande..
Na de azóta a Celta volt a legnagyobb (ellenállást tanusító) ellenfelünk, aki ellen ledatunk 2 gólos fort. Plusz Tchoua is visszakerült védőposztra. :mrgreen:

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. január 26., vasárnap 7:19

raul 4 ever írta: Lehet nekünk szarul esett, de úgy tűnik a csapatnak kellett a barca bukó. Azzal vmi átkattant. A padon is, a pályán is..

Grande..

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 25., szombat 23:42

ferni írta:
ikarus93 írta: Ez a Norbi igazi Anti Madridista, csak tudnam hogy miert o kozvetiti a Madridi meccsek nagyreszet ha ennyire nagy Barcas.
Magasan a legnagyobb spanyol futball szakértő az országban a kommentátorok közt, de akár országosan is ő van az egyik legjobban képben mindennel is.
Elképesztő a felkészültsége, a szakértelme és a spanyol foci iránti szerete is meg mint kommentátor is összességében jó, tényleg mikor nem a Real - Barca játszik simán el lehet hallgatni, rossz kommentátor nem itt kezdődik.
Akkor ő egy újságíró. Kommentátornak semmilyen háttértudásra nincs szüksége a minimálison kívül, hogy élvezhetően közvetítse a meccset. Ha felismeri a játékosokat és tisztába van a szabályokkal már irányba van egy megfelelő hanggal.

Emberünk a meccs egyik felén fiktív szájról olvasósat játszik a másikon meg nem bírja leplezni az elfogultságát. Nyilván csak Real meg barsza meccseken hallottam lehet, hogy egy biszembaszom spanyol alsóházi meccsen jól jönnek a történetei de a mi meccseinken erre semmi szükség.

Ezt valamikor behozták a 90-es 2000es években a hajduék azt azóta azt kell hallgatni, hogy melyik játékosnak milyen alsógatyája van. Az összes közvetítés lényegtelen bulvárhírekkel van telehányva közben arról meg, hogy mi történik a pályán egyre kevesebbet beszélnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 25., szombat 23:33

ikarus93 írta: Ez a Norbi igazi Anti Madridista, csak tudnam hogy miert o kozvetiti a Madridi meccsek nagyreszet ha ennyire nagy Barcas.
Elképesztő a felkészültsége, a szakértelme és a spanyol foci iránti szerete is meg mint kommentátor is összességében jó, tényleg mikor nem a Real - Barca játszik simán el lehet hallgatni, rossz kommentátor nem itt kezdődik.

Sajnos viszont ezzel az elfogultságával nem tud mit kezdeni már emberemlékezet óta, ezt el kell fogadni sajnos.
Még ha sokszor idegesítő is, hogy egy random Yamal labdaérintésre elélvez, mi meg mindegy milyen gólt lövünk, hangját is alig emeli fel néha, de a tudását el kell ismerni :kalapos:
Kéne egy fix emberke aki csak a Real meccseket castolja, mert a többire jó ám Farkas Norbi nagyon.

Mostani BL meccsünkön is jó volt a magyar caster, de nagyon felszínes volt a tudása a Real kapcsán, lehetett hallani végig, fura volt Farkas Norbi után, aki mindenről mindent is tud :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 25., szombat 23:23

Lehet nekünk szarul esett, de úgy tűnik a csapatnak kellett a barca bukó. Azzal vmi átkattant. A padon is, a pályán is..

Grande..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 25., szombat 23:20

Én se szeretem,de megértem ,hogy ő közvetít minden spanyol meccset kb. Ember nincs az országban,aki így élvezi ezt a ligát. Egy semmilyen meccsen is egy hátrapasszra is elhiszi ,hogy ez mekkora labda, meg micsoda játékos. Azt még könyvet is írt mostanában, ha jól láttam :lol:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 25., szombat 23:18

Ez a Norbi igazi Anti Madridista, csak tudnam hogy miert o kozvetiti a Madridi meccsek nagyreszet ha ennyire nagy Barcas.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 25., szombat 23:17

Süti írta:
Pad'em írta: ..Kiki hattrick...
Ha ez raragad miattad, megerdemelsz 2 honap zarkat. :mrgreen:
Ez a beceneve, nem az én szerzeményem :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2025. január 25., szombat 23:10

Pad'em írta: ..Kiki hattrick...
Ha ez raragad miattad, megerdemelsz 2 honap zarkat. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.