De amúgy mi értelme, mi hasznod van belőle? Húszezredik alkalomra sem jut el a mogyorónyi agyadig, hogy itt már régóta persona non grata vagy, és ráadásként már nem először állsz bele olyan játékosba, aki klubikon. Elismered vagy sem RC-t, de az etikett alap része tiszteletben tartani egy csapat játékosait abban a szurkolói közösségben ahová külsősként csatlakozol, ráadásul sokadik kiutasítás után. Ez még az itt aktív Barca szurkolóknak is leesik. És hagyd az álnaiv faszságaidat, hogy te csak beszélgettél volna, és hogy nem lehet beszélni egykori játékosok képességeiről, mert akkora szektás, elvakult ez a fórum. Amit csinálsz, az egyetlen szurkolói közösségben sincs tolerálva.kettonull írta: Persze nyilvánvaló volt, hogy én leszek az ördög, mert leszólom a régi nosztalgia focistát.
Nincs ma már relevanciája, hogy RC milyen lenne jelenleg, vagy úgy bárki más. Teljesen megszokott dolog, hogy csapatok szurkolói kellemes, szubjektív nosztalgiával tekintenek vissza korszakokra, játékosokra, mert egyszerűen nincs jelentősége, és jobb pozitívan visszatekinteni pozitív dolgokra, időkre, játékosokra, mint negatívan. Ez nem tudom mire fel fáj neked. (Tudom, "nem fáj". Faszt nem fáj. Minden kommented vagy provokálás, vagy lenéző "vitaindító".)