Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Re: Kommentáld a híreket
Ha ilyen utemben fejlődik akkor egyértelműen vissza kell hozni es o lehet a csapat esze. Ilyen esetben nem erőltetném wirtz leigazolasat. Különben nagyon kell egy jol osztogato kps.
ma is lott golt a kis nicoPad'em írta: BREAKING: Como are now negotiating with Real Madrid to take out ALL clauses related to Nico Paz.
Real Madrid currently have a €12m buy-back clause, and own 50% of the rights to the player, and Como wants to cancel these clauses and own the player fully. @DiMarzio
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Daviest nem sajnálom. Nem nézek túl sűrűn Bayern meccseket, de ha tényleg akkora ász lenne, akkor arról többet hallanánk. Az elhivatottsága is megkérdőjelezhető a híreket olvasva. Bayernes haver sincs annyira elszállva tőle.
Szerintem Miguel Gutival is jól járnánk. De azt én sem akarom, hogy akkor ennek hatására nem jön senki, amíg a Mendy-Fran duónak szerződése van
Szerintem Miguel Gutival is jól járnánk. De azt én sem akarom, hogy akkor ennek hatására nem jön senki, amíg a Mendy-Fran duónak szerződése van

Értem, amit mondasz, és alapvetően igazad is van, de...R. Carlos írta:Az lehet, csak akkor lesz kérdés, ha ez a szezon 0 kupás lesz. Én tudom, hogy voltak a csapatnak nagy feltámadásai, meg úgy néz ki, hogy még most sem érték el a legmagasabb szintet, de ebben a szezonban erősen benne van az, hogy nem nyerünk semmit sem. Abból indulok ki, hogy látom ezeket a nagy pofonokat, amiket kapunk a Barcától és, hogy nagy csapatot a Dortmundon kívül nem tudtunk ütni eddig.bluebike írta: Teljesen mindegy, hogy milyen (potenciális) transzfereken mit nyavajgunk, az eredmények akkor is a vezetőséget igazolják.
Értem én, hogy nekünk az kell, aki valóban ide akar jönni, meg aki szabadúszó, de azért ne libbenjünk már át a ló másik oldalára sem ebből a szempontból, meg abból sem, hogy itt bele fér pár kupa nélküli szezon. Igenis van olyan játékos, akit hozni kell, amikor lehet. Én abban sem vagyok biztos, hogy Trentet meg tudjuk majd szerezni, de ha igen még azzal sincs megoldva a védelmi problémánk.
Át lehet tenni középpályásokat védőnek, csak azzal meg a középpályát gyengítjük. Én hosszú távon Fedét sem akarom jobbhátvédnek, hiába patika ott. Ő a középpályára kell, azaz elsődleges helye, illetve Tchouaméninek is és Camavingának is. Úgyhogy a részemről az lenne a helyes, ha nyáron - még ha pénzbe kerül akkor is - megoldjuk a védelmi problémáinkat. Miguel Gutival, Trenttel (ha őt látják jónak) és egy középhátvéddel.
Egyrészt nullakupás szezon nem lesz, már nyertünk 2t. Nem a legrangosabbak, de azért na..

Másrészt a három fő sorozatban mind állunk, a formánk folyamatosan javul, a Teknőc is kezdi egyre feljebb pakolni a lécet, Bellingham szintén. Igen, vannak hiányosságai a keretnek, de közel sem olyan vészes a helyzet, mint amilyen hangulat tud lenni a fórumon néha. Meglátjuk mit nyerünk, aztán a nyáron lehet reagálni a piacon a történésekre.
Amúgy, annak, hogy így viselkedünk a piacon, nyilván megvannak a maga furcsaságai, hátrányai, de mindenképpen következetes, és kell is ez a következetesség, mert sokszor meg jól jön. Madridban nincs végtelen pénz külső forrásból, muszáj ragaszkodni a gazdasági racionalizmushoz a vezetőségnek. Egy apró kivétel is elindíthat egy olyan lavinát, ami lebontja a fennálló, rendkívül sikeres rendszert. Nem olyan egyszerű történet ez, mintahogy a laikusok kívülről beleböfögve sejtetik. Persze ez szubjektív, és elfogadom, ha nem értesz egyet velem, de én nagyon élem ezt a második Pérez érát, és baromira tetszik, hogy a focin túli tényezőkben is mennyire profi és stabil a klub. És amúgy enélkül eredmények sincsenek.
Eredmények, amiket az utóbbi években nem lehet megkérdőjelezni. Eddig ebben a rendszerben jöttek minek változtatnának? Remélem idén is minél sikeresebbek leszünk, de ha neadjisten becsúszna egy nullakupás szezon, akkor mi van? Világvége semmiképp. Nem tökéletes a keret, de van olyan csapat, aki nem cserélne szívesen keretet velünk? Hát nagyon maximum 1-2, ha egyáltalán.
Szóval ja, szerintem totál jogosan mondja Papa Flo a lelkiszemeim előtt, hogy "Ne szarjatok be, amíg engem láttok!"

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amúgy az a helyzet, hogy nagyon szeretem Modricot és még most is nagy zsugásnak tartom, de neki is be kellene látnia, hogy mikor áll útjában a dolgoknak. Tudom lenyilatkozta, hogy 40 éves koráig játszani szeretne és a VB is célpont neki még, de ha ilyen ára van annak, hogy másokat próbálgassunk a helyén - annak a jegyében, hogy a jövőre is gondolunk -, akkor nyáron elengedném. A horvát válogatottba a nevelő egyesületéből is be tudna kerülni.wZoLee7 írta: Vissza kell venni, nyáron kipróbálni a kp-n ha jó akkor megtartani de egy év kölcsön amíg Modric itt van, ha nem jó eladni egy jó árért. Miguel tuti jobb mint bármelyik mostani opciónk, szóval kettejüknél nem is lehet kérdés hogy mit kell és fogunk csinálni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vissza kell venni, nyáron kipróbálni a kp-n ha jó akkor megtartani de egy év kölcsön amíg Modric itt van, ha nem jó eladni egy jó árért. Miguel tuti jobb mint bármelyik mostani opciónk, szóval kettejüknél nem is lehet kérdés hogy mit kell és fogunk csinálni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Loszart.Pad'em írta: BREAKING: Como are now negotiating with Real Madrid to take out ALL clauses related to Nico Paz.
Real Madrid currently have a €12m buy-back clause, and own 50% of the rights to the player, and Como wants to cancel these clauses and own the player fully. @DiMarzio
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
BREAKING: Como are now negotiating with Real Madrid to take out ALL clauses related to Nico Paz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
Az lehet, csak akkor lesz kérdés, ha ez a szezon 0 kupás lesz. Én tudom, hogy voltak a csapatnak nagy feltámadásai, meg úgy néz ki, hogy még most sem érték el a legmagasabb szintet, de ebben a szezonban erősen benne van az, hogy nem nyerünk semmit sem. Abból indulok ki, hogy látom ezeket a nagy pofonokat, amiket kapunk a Barcától és, hogy nagy csapatot a Dortmundon kívül nem tudtunk ütni eddig.bluebike írta: Teljesen mindegy, hogy milyen (potenciális) transzfereken mit nyavajgunk, az eredmények akkor is a vezetőséget igazolják.
Értem én, hogy nekünk az kell, aki valóban ide akar jönni, meg aki szabadúszó, de azért ne libbenjünk már át a ló másik oldalára sem ebből a szempontból, meg abból sem, hogy itt bele fér pár kupa nélküli szezon. Igenis van olyan játékos, akit hozni kell, amikor lehet. Én abban sem vagyok biztos, hogy Trentet meg tudjuk majd szerezni, de ha igen még azzal sincs megoldva a védelmi problémánk.
Át lehet tenni középpályásokat védőnek, csak azzal meg a középpályát gyengítjük. Én hosszú távon Fedét sem akarom jobbhátvédnek, hiába patika ott. Ő a középpályára kell, azaz elsődleges helye, illetve Tchouaméninek is és Camavingának is. Úgyhogy a részemről az lenne a helyes, ha nyáron - még ha pénzbe kerül akkor is - megoldjuk a védelmi problémáinkat. Miguel Gutival, Trenttel (ha őt látják jónak) és egy középhátvéddel.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Teljesen mindegy, hogy milyen (potenciális) transzfereken mit nyavajgunk, az eredmények akkor is a vezetőséget igazolják.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Davies is hosszabbít. Így gondolom nem igazolunk senkit, legalábbis nem Mendy helyére. Hihetetlen, hogy mindig van egy-két kolonc a csapatban, aki túl sokáig marad.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- R. Carlos
Nekünk nem kell az egyik legjobb jobbhátvéd a mai piacon, hiszen úgy sincs igazából jobbhátvédünk kb. október óta.Realista24 írta: “Kyle Walker has been OFFERED to REAL MADRID this month, the club said NO”, reports Marca today
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
“Kyle Walker has been OFFERED to REAL MADRID this month, the club said NO”, reports Marca today
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
#freeferland #teammendy
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Én vagyok az irónia maga, de ez még nekem is erős volt.. belegondoltam, de tényleg csak egy pillanatrazsuninnyo írta: Ha Vini megy, kell egy jo labdaugyes, gyors, jo cselezo kreativ jatekos a bal szelre. Szoval fel lehetne tolni Mendyt.

Ha Vini megy, kell egy jo labdaugyes, gyors, jo cselezo kreativ jatekos a bal szelre. Szoval fel lehetne tolni Mendyt.
- R. Carlos
Szerintem Vini nem akar elmenni, ez tűnt ki a legutóbbi nyilatkozataiból is. Legalábbis most olvastam egy olyat, hogy nem áll messze attól, hogy megdöntse Ronaldo gólrekordját és ő legyen a legeredményesebb brazil a Real Madrid történetében. Erre reagálva mondta azt, hogy a klubtörténelem fontos része akar lenni és a szurkolók emlékezetében meg akar maradni.
Bár lehet a viselkedésére gondolt, az szerintem minden szurkolónak beleégett a retinájába.
Bár lehet a viselkedésére gondolt, az szerintem minden szurkolónak beleégett a retinájába.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha nem akar menni akkor nem adjuk el. Képességekre top 3, nála fejben vannak a problémák amikkel lehúzza a csapatot is. Most ha egy top3-as játékosod aki sokat is keres nem akar menni, nem fogod neki azt mondani, de mi elakarunk adni, mert ha végül nem tudod eladni akkor Vinicius itt lenne 2027 végéig motiválatlanul, fejben végleg szétesve, nulla haszonnal, magas fizetéssel majd ingyen lépne le. Ilyen marhaságot nem csinálunk. Csak azt tudom elképzelni, hogy ha nagyon nyíltan nem is lesz kimondva de egyszer meggyőzik, hogy neki is jobb lenne. Ez nem idén lesz, kell egy év ahol MBappe magasan fölé emelkedik esetleg aranylabdát nyer valaki más a csapatból, akkor belátná, hogy neki ebben ennyi volt.cart írta: Annyi pénzért akkor is eladnám ha nem akar menni
![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megvesszuk belole Yamalt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots