a, nekem nem tetszik, nem ertek vele egyet
b, nem csipem a stilusat
c, az amugy mar 8 rajta levo downvote arulkodo.

egy pelda kiserik ( bocsi

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 25., szombat 14:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 25., szombat 14:41
Én már meg sem merem kérdezni, hogy ennek mi értelme.realmadrid95 írta:Fura, de legalabb oszinte.'shutterisland írta: nekem van par ember, akire olvasas nelkul reflexbol azonnal ravagom a downvoteot, nehogy elfelejtsem.
aztan vegigolvasom a hsz-t, es vagy ugy hagyom, ha jogos, vagy visszavonom, ha nem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 25., szombat 14:24
Fura, de legalabb oszinte.'shutterisland írta: nekem van par ember, akire olvasas nelkul reflexbol azonnal ravagom a downvoteot, nehogy elfelejtsem.
aztan vegigolvasom a hsz-t, es vagy ugy hagyom, ha jogos, vagy visszavonom, ha nem.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 25., szombat 14:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 25., szombat 14:03
Tartalmas hozzászólásokat író, egyenes ember vagy, én is szeretlek Halfi.Halfkey írta:Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem. Stevet nem lehet nem szeretni, olyan mint a kedves habókos öreg nagybácsi a családban.Sierra írta: Embereknek meg kene mar ertenie, hogy a downvoteolas nem csak a hsz tartalmanak szol, hanem az illeto szemelyet is downolhatjak. Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?Steve valszeg ugyanezert.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 25., szombat 13:46
Én pontosan ezt javasoltam neked múltkor, hajráRemy írta: Lehet akkor rá kéne mennem az utazós posztokra.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 25., szombat 13:00
Ez van ahol így van, de itt kötve hiszem. Stevet nem lehet nem szeretni, olyan mint a kedves habókos öreg nagybácsi a családban.Sierra írta: Embereknek meg kene mar ertenie, hogy a downvoteolas nem csak a hsz tartalmanak szol, hanem az illeto szemelyet is downolhatjak. Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?Steve valszeg ugyanezert.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 25., szombat 12:35
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 25., szombat 12:34
Mert szar filmekről ír hülyeségeketSierra írta: Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 25., szombat 12:02
Szerintem pont ez a fura. Vegyünk ki engem az egyenletből, mert megint felbukkan valami szorongó, frusztrált ember akinek a legfontosabb dolog, hogy beszóljon másnak.Sierra írta: Embereknek meg kene mar ertenie, hogy a downvoteolas nem csak a hsz tartalmanak szol, hanem az illeto szemelyet is downolhatjak. Sztetek Remy miert kap annyit folyton, akarmit ir?Steve valszeg ugyanezert.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 25., szombat 11:12
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 25., szombat 10:50
Ez esetleg?Steve írta:Nagyon köszi, ha megkérdezed!Realista24 írta:
Itt az a kérdés Steve hogy mit akarsz és mennyit szánsz ra. Nekem van egy ismerősöm, amikor hazajön Angliából mindig egy helyen bérel autót két három hetre.
Ha akarod megkérdezem mennyi es kik azok, nyilván nagyban függ majd a kocsi típusától is az ár.
Olyan megoldás nem lesz, hogy olcsó is, jó is és megfelel mindennek. Valamelyik ponton lazítani kell.![]()
A sima autóbérlőknél, ha bepötyögsz 2-3 hetet olyan ár jön ki, mint 2db luxusnyaralás. Így az nem opció. Car sharing tökéletes lett volna, de nincs lehetőség ezek szerint leadni különböző helyeken. Így marad mégis az autóbérlés ahogy látom, ha lenne olcsó.
Amit írtatok korábban, hogy a kocsi öreg, vagy leharcolt, vagy bármi, az engem nem érdekel. Számomra csak előny ha nem egy új, méregdrága kocsit kell félteni(azzal együtt hogy jól vezetek és vigyázok mindenre).
Nagy elvárásaim abszolút nincsenek, annyi, hogy beférjen 2-3 nagy bőrönd, két gyerekülés meg egy összecsukhatós kicsi babakocsi.
Köszi ha megkérdezed, nagyon rendes Tőled!![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 25., szombat 10:29
Nagyon köszi, ha megkérdezed!Realista24 írta:Itt az a kérdés Steve hogy mit akarsz és mennyit szánsz ra. Nekem van egy ismerősöm, amikor hazajön Angliából mindig egy helyen bérel autót két három hetre.Steve írta: Köszi srácok a válaszaitokat!
Így nyilván akkor vonat/busz vagy autóbérlés marad.
Csaba,Győr beiktatása gyerekkori barátok miatt.![]()
Próbáljuk úgy összehozni a logisztikát,hogy a legtöbb baráttal illetve testvéreimmel és családjukkal tudjunk találkozni, de nem akarunk csak utazni körbe mindenkihez, nyaralásra is kell jusson idő.Ezért akarjuk besűríteni pár napba a dolgot és autóval mobilisabbak vagyunk.
A végén mégis R24fekete taxizása lesz a legjobb megoldás.![]()
Nem akarok itt spamelni tovább a témában, akkor ezek szerint az valóban nincs amire én gondoltam, nem csak én nem találtam. Köszi mégegyszer srácok!![]()
Ha akarod megkérdezem mennyi es kik azok, nyilván nagyban függ majd a kocsi típusától is az ár.
Olyan megoldás nem lesz, hogy olcsó is, jó is és megfelel mindennek. Valamelyik ponton lazítani kell.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 25., szombat 10:12
Itt az a kérdés Steve hogy mit akarsz és mennyit szánsz ra. Nekem van egy ismerősöm, amikor hazajön Angliából mindig egy helyen bérel autót két három hetre.Steve írta: Köszi srácok a válaszaitokat!
Így nyilván akkor vonat/busz vagy autóbérlés marad.
Csaba,Győr beiktatása gyerekkori barátok miatt.![]()
Próbáljuk úgy összehozni a logisztikát,hogy a legtöbb baráttal illetve testvéreimmel és családjukkal tudjunk találkozni, de nem akarunk csak utazni körbe mindenkihez, nyaralásra is kell jusson idő.Ezért akarjuk besűríteni pár napba a dolgot és autóval mobilisabbak vagyunk.
A végén mégis R24fekete taxizása lesz a legjobb megoldás.![]()
Nem akarok itt spamelni tovább a témában, akkor ezek szerint az valóban nincs amire én gondoltam, nem csak én nem találtam. Köszi mégegyszer srácok!![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 25., szombat 9:52
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 25., szombat 7:23
Ok altalaban azok a fazonok akik melle nem ertem hogy miert ul be valaki szoval ja valahogy ugy.'shutterisland írta:ok altalaban a pocakos, rovidgatyas, trikos, baseballsapkas, romario-stoichkov szerelemgyerek kinezetu shady fazonok ?olyan taxihoz hogy fuggetlen szolgaltato be ne uljel. Akarmit mond.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 25., szombat 7:19
ok altalaban a pocakos, rovidgatyas, trikos, baseballsapkas, romario-stoichkov szerelemgyerek kinezetu shady fazonok ?olyan taxihoz hogy fuggetlen szolgaltato be ne uljel. Akarmit mond.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 25., szombat 7:00
Ez sok mindentol fugg azert. Nekem volt olyan fuvarom hogy a repterire indulva megkerdezte a neni h mennyi lesz mondtam h kb 9-10k de pontosat nem tudok, ledobbent mert idefele ugyanez 25 volt. Nyilvan ez a lehuzas, nem tudom a videki percdijakat de itthon delutan 4korul a korut egyik vegebol a masikba a dugoba araszolva "lehuzas nelkul" is siman lehet a duplaja az ut mint amugy dugo nelkul lenne.'shutterisland írta: nem tudom hol milyen a taxi tarifa, de mikor legutobb taxiznom volt muszaj, akkor 8k volt bekescsabarol egy 15p-es fuvar egy sima unalmas kedd este, en mar azon is csak pislogtam, 2 eve meg egy otos volt csak.
gondolom nyaron lenne a tortenet, pest-balaton-gyor...szerintem is olcsobb a berles
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 25., szombat 6:00
nem tudom hol milyen a taxi tarifa, de mikor legutobb taxiznom volt muszaj, akkor 8k volt bekescsabarol egy 15p-es fuvar egy sima unalmas kedd este, en mar azon is csak pislogtam, 2 eve meg egy otos volt csak.Vagy tényleg taxi, ha találsz.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 25., szombat 1:00
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem