Serie A
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Serie A
Cancelonal ugyanez volt nagyjabol.
Nem hoztuk el, volt pár jó meccse, ment a Perezek hülyék mantra. Aztán most azt sem tudom hol van.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy most is így lett volna, de teljes mértékben érthető és védhető a döntés. Ráadásul a 6.5m meg nekünk sem kevés.
Nem hoztuk el, volt pár jó meccse, ment a Perezek hülyék mantra. Aztán most azt sem tudom hol van.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy most is így lett volna, de teljes mértékben érthető és védhető a döntés. Ráadásul a 6.5m meg nekünk sem kevés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A 6 millió meg a mi büdzsénkben lepkefing. Nem azt mondom hogy le KELL igazolni, de korrekt próbálkozás lett volna. Ha bejön (mert a Nostradamusokon kívül azért nem garantálható hogy ha van valakinek pár szar meccse, akkor az embernek örökre vége) akkor zseni, ha nem akkor sincs semmi. Egy foci kaparós sorsjegy

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Samy, ezek nagyjabol valid dolgok, de Walker nulla, lefott és meg csak játékban sincs. Mellette a magánélete is romokban, ami fix kihat a mentális állapotára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Mondjuk iden az egesz city egy tragya, szoval ezt most annyira nem vennem elo nala. Mig Lucasrol akkor is kaptuk a golokat, mig nem volt ennyire rossz formaban a csapat. A csavo kiegeszito embernek tokeletes, de hosszabb tavon a kezdoben rendre emberhatranyt jelent. Evek ota, nem csak most.RaúlCF írta:Leírtad a tavalyi Walkert aminek igazat is adnék. Idei Walker azt se tudja merre áll a feje és az nem forgatta be aki a pálya másik szélén volt. Ha itt az a vélemény, hogy Lucasról nyeljük a gólokat akkor ez Walkerre hatványozottan igaz idén. Nem véletlen események miatt történt ez a transfer.___Samy___ írta: Egy fizikalisan eros, dinamikus PL-ben lehet, hogy kispados mar, de nalunk kozel sincs akkora tempo. Aki 33-34 evesen kepes Vinivel lepest tartani a szelen, szerintem az nem kutyaszar.
Persze, hogy nem. Senki erkezese nem jelent garanciat semmire. De legalabb megprobaltuk.Nem hinnem, hogy Walker leigazolasa garancia lett volna arra, hogy nyerunk barmit is.
Erdeklodestol fuggetlenul tartom azt, hogy jelenleg ebben a fel evben hasznosabb lett volna nekunk Walker, mint TAA. Utobbi engem egyaltalan nem gyozott meg. Nekunk meg most inkabb egy vedekezesben eros emberre lenne szuksegToniKroos írta:Ez azért már vicc, amit egyesek művelnek. Gondolom ha meg Walkert akartuk volna, akkor meg TTA lenne a jobb játékos. A csávó nagyon lefőtt, kikerült a kezdőből, míg Trent stabil kezdő a magasan vezető poolba, de igen Walker jobb___Samy___ írta: Erosnek eros, de, hogy jo dontes, azt ketlem. Az oreg walker meg mindig jobb jatekos, mint TAA, keves penzbol tudtunk volna venni egy jo jobb bekket tuzoltasra.
De nem, nekunk nem kell, nekimegyunk a tavasznak jobb bekk nelkul. Raadasul Carletto meg egy fiatalnak sem ad ott lehetoseget. Szoval szerintem netto hulyeseg volt ez a dontes.
A Milan meg jol jart.![]()
Lehet masra mutogatni, jogos is, amit mondasz, de te is nagyon jol tudod, hogy hogyan mukododnek a dolgok a Madridban. Ket vereseg es vilag vege hangulat van, de nem csak a szurkoloknal.mexes írta:Nem létfontosságú gazdasági szempontból ha IDÉN nem nyer semmit - nem mintha nem vezetnénk a bajnokságot.___Samy___ írta: Mondjuk azt, hogy nem nyerunk semmit.
Szentimentális szurkolókènt meg remekül alszik a 15x annyi BL címével mint a januárban 150millat költő City, és még jobban mint a szurkolók álmát valóra váltó Laporta, a Barca elmúlt években látott európai dominanciáját követően.![]()
6 millió euró fixen.___Samy___ írta: Fel ev Walker kolcsonben mi lett volna a riziko?
Egy 34 éves angol 2-4 hét alatt szükséges beillesztèsèt, aki idén nagyon gyenge formában tolja, gondolom spanyolul se tud.
Mellé egy - onnantol- feleslegesen tartott Lucast, aki nem játszik de fizetjük. -100% megtérülés.
Persze kibsztt jó lenne valami baszo jobbhátvéd, de azért "nettó hülyeség"-nek nevezni bármely döntésüket...egy Twitter bejegyzesnyi és fifányi "adat" ismeretében. Elég komoly.
Engem kifejezetten bosszant, hogy egy oriasi lyuk van a vedelem jobb oldalan, amit meg sem probalunk megerositeni, pedig mindent adott volt hozza. Atigazolasi idoszak, ideiglenes, rutinos jatekos a posztra fel evre.
Helyette kivesszuk az egyik motort a kp-rol, es beeroltetjuk jobb bekknek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hinnem, hogy Walker leigazolasa garancia lett volna arra, hogy nyerunk barmit is.___Samy___ írta: Mondjuk azt, hogy nem nyerunk semmit. Fel ev Walker kolcsonben mi lett volna a riziko?
Az viszont teny, hogy ahogy jonnek vissza a jatekosok a serulesekbol, ugy melyul a keret, Mbappe kezdi elkapni a ritmust, vezetjuk a bajnoksagot egy oriasi lemaradasbol, es a BL-ben is stabilizalodunk lassan.
Nem mellekesen itt van Asencio, akit elobb szoktatnek a beugros jobb vedo szerephez, minthogy felmeruljon Walker neve egyaltalan. B opcio nyilvan Valverde.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez azért már vicc, amit egyesek művelnek. Gondolom ha meg Walkert akartuk volna, akkor meg TTA lenne a jobb játékos. A csávó nagyon lefőtt, kikerült a kezdőből, míg Trent stabil kezdő a magasan vezető poolba, de igen Walker jobb___Samy___ írta: Erosnek eros, de, hogy jo dontes, azt ketlem. Az oreg walker meg mindig jobb jatekos, mint TAA, keves penzbol tudtunk volna venni egy jo jobb bekket tuzoltasra.
De nem, nekunk nem kell, nekimegyunk a tavasznak jobb bekk nelkul. Raadasul Carletto meg egy fiatalnak sem ad ott lehetoseget. Szoval szerintem netto hulyeseg volt ez a dontes.
A Milan meg jol jart.

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem létfontosságú gazdasági szempontból ha IDÉN nem nyer semmit - nem mintha nem vezetnénk a bajnokságot.___Samy___ írta: Mondjuk azt, hogy nem nyerunk semmit.
Szentimentális szurkolókènt meg remekül alszik a 15x annyi BL címével mint a januárban 150millat költő City, és még jobban mint a szurkolók álmát valóra váltó Laporta, a Barca elmúlt években látott európai dominanciáját követően.

6 millió euró fixen.___Samy___ írta: Fel ev Walker kolcsonben mi lett volna a riziko?
Egy 34 éves angol 2-4 hét alatt szükséges beillesztèsèt, aki idén nagyon gyenge formában tolja, gondolom spanyolul se tud.
Mellé egy - onnantol- feleslegesen tartott Lucast, aki nem játszik de fizetjük. -100% megtérülés.
Persze kibsztt jó lenne valami baszo jobbhátvéd, de azért "nettó hülyeség"-nek nevezni bármely döntésüket...egy Twitter bejegyzesnyi és fifányi "adat" ismeretében. Elég komoly.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Leírtad a tavalyi Walkert aminek igazat is adnék. Idei Walker azt se tudja merre áll a feje és az nem forgatta be aki a pálya másik szélén volt. Ha itt az a vélemény, hogy Lucasról nyeljük a gólokat akkor ez Walkerre hatványozottan igaz idén. Nem véletlen események miatt történt ez a transfer.___Samy___ írta: Egy fizikalisan eros, dinamikus PL-ben lehet, hogy kispados mar, de nalunk kozel sincs akkora tempo. Aki 33-34 evesen kepes Vinivel lepest tartani a szelen, szerintem az nem kutyaszar.
- ___Samy___
Egy fizikalisan eros, dinamikus PL-ben lehet, hogy kispados mar, de nalunk kozel sincs akkora tempo. Aki 33-34 evesen kepes Vinivel lepest tartani a szelen, szerintem az nem kutyaszar.
Elorebb lettunk volna vele, mint Lucassal, raadasul igy nem lennenk -1 emberrel a kozeppalyan Valverde miatt.
Elorebb lettunk volna vele, mint Lucassal, raadasul igy nem lennenk -1 emberrel a kozeppalyan Valverde miatt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Aki Walker után kesereg az látta is úgy az eb óta játszani vagy csak a nevével dobálózik? Nem a véletlen műve, hogy egy angol csapat angol csk-a le lett vágva a padra és télen a hátsó ajtón kidobták egy nyugdíjas otthonba. Még csak nem is egy kisebb angol csapatba ment. Senkinek nem kellett, az embernek vége van.
- ___Samy___
Mondjuk azt, hogy nem nyerunk semmit. Fel ev Walker kolcsonben mi lett volna a riziko?
- mexes
És mit kockáztat ezzel Perez?___Samy___ írta: De nem, nekunk nem kell, nekimegyunk a tavasznak jobb bekk nelkul.
- ___Samy___
Erosnek eros, de, hogy jo dontes, azt ketlem. Az oreg walker meg mindig jobb jatekos, mint TAA, keves penzbol tudtunk volna venni egy jo jobb bekket tuzoltasra.
A Milan meg jol jart.
A Milan meg jol jart.
- mexes
1 Misi loan fee, és a Milan állja a fizetését. (~5.5M eur fél évre).gutihaz14 írta: milan --> walker kolcson
5 millios opcioval
nem tudok reszleteket de fel evre mi is hozhattuk volna
Semmi meglepő nincs abban, hogy nemet mondtunk, erős és jó döntés. Rég abahagyták Perezèk az FMezo-fórumozó reaktív döntéseket...a projekt alatt kell eredmény, nem kedden este.
milan --> walker kolcson
5 millios opcioval
5 millios opcioval
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pazt visas kell venni.
Ha nem más túl lehet adni haszonnal, mint tettük azt sok hasonló esetben a múlt folyamán.
De szerintem elférne a kpn
Ha nem más túl lehet adni haszonnal, mint tettük azt sok hasonló esetben a múlt folyamán.
De szerintem elférne a kpn
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
hát, az idei teljesítményét látva, nekem nem kéne, durván visszaesett fizikailag, kb bárki megverte már. eléggé benne van ő is a shitty rossz szereplésébe'shutterisland írta: walker - milan, kolcsonben, offi.
gondolom nem tul nepszeru arc a forumon, de lehet nektek se jott volna annyira rosszul fel evre kolcsonben, kivancsi leszek ra az olaszoknal.![]()
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
walker - milan, kolcsonben, offi.
gondolom nem tul nepszeru arc a forumon, de lehet nektek se jott volna annyira rosszul fel evre kolcsonben, kivancsi leszek ra az olaszoknal.
gondolom nem tul nepszeru arc a forumon, de lehet nektek se jott volna annyira rosszul fel evre kolcsonben, kivancsi leszek ra az olaszoknal.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cesc azt mondta rola (ha jol remlik), hogy a Real visszaveheti egy bizonyos osszegert, de ha ok nem vinnek es mas csapat jelentkezne erte, 50 millioert sem adna oda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Jah, közben láttam en is,hogy beallt.
Eloszor azt hittem,hogy megy Interbe,es azert lett pados. Jo ideje jarkal ki Inzaghi miatta Como meccsekre. Voltak hirek, hogy januárban ramennek.
Eloszor azt hittem,hogy megy Interbe,es azert lett pados. Jo ideje jarkal ki Inzaghi miatta Como meccsekre. Voltak hirek, hogy januárban ramennek.