OFF
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Sorry a dupla miatt, de van időm és ha már meg lettem szólítva válaszolok bővebben is, ezért van a fórum.
Én azért járok fel erre a fórumra, mert szeretem ezt a közösséget. A társaság nagy része rendes értékrenddel rendelkezik, értelmes hozzászólásokat ír, vagy szórakoztat, vagy informál a fórum. Egy jó közösség.
Ide feltettem egy normális kérdést, mivel nem vagyok jártas mindenben Magyarországon és Mo az az ország, ahol mindenki mindent megold okosban, vagy van egy jó ötlete.
Erre kapok Mátétól(majd később a többiektől) rendes választ erre emberek válasz helyett downvoteoznak, amin én meglepődtem, hogy mi a hiba a kérdésben, mert nem egy vélemény volt, egy kérdés?
Erre megjelensz te, azt sem tudom ki vagy és mély személyiség elemzést vágsz itt le, hogy végre kiadd magadból az irányomba lévő feszültségedet.
Engem se te, se másnak a negatív szarja nem érdekel. Én ide szórakozni járok és addig amíg itt lehetek, vagy amíg jól érzem magam, fókuszálok a jó dolgokra és élvezem a fórumot. Ha kitesznek, vagy már nem élvezem abba hagyom.
A hozzád hasonló frusztrált emberek, illetve az itt a kommunikáció helyett downvote-al kardoskodó vagy beokádott negatív kötöszködéssel szenvedő emberek nem érdekelnek.
Nem tudom ki vagy, én nem gondolkoztam a te érzéseiden, vagy hogy tini picsa vagy-e. Most rád szántam pár percet, de holnaptól újra nem fogsz érdekelni, a negatív megjegyzéseid miatt pláne nem.
Remélem normális hangnemben sikerült válaszolnom, több időt rád vagy más negatív dologra nem szentelnék.
Én azért járok fel erre a fórumra, mert szeretem ezt a közösséget. A társaság nagy része rendes értékrenddel rendelkezik, értelmes hozzászólásokat ír, vagy szórakoztat, vagy informál a fórum. Egy jó közösség.
Ide feltettem egy normális kérdést, mivel nem vagyok jártas mindenben Magyarországon és Mo az az ország, ahol mindenki mindent megold okosban, vagy van egy jó ötlete.
Erre kapok Mátétól(majd később a többiektől) rendes választ erre emberek válasz helyett downvoteoznak, amin én meglepődtem, hogy mi a hiba a kérdésben, mert nem egy vélemény volt, egy kérdés?
Erre megjelensz te, azt sem tudom ki vagy és mély személyiség elemzést vágsz itt le, hogy végre kiadd magadból az irányomba lévő feszültségedet.
Engem se te, se másnak a negatív szarja nem érdekel. Én ide szórakozni járok és addig amíg itt lehetek, vagy amíg jól érzem magam, fókuszálok a jó dolgokra és élvezem a fórumot. Ha kitesznek, vagy már nem élvezem abba hagyom.
A hozzád hasonló frusztrált emberek, illetve az itt a kommunikáció helyett downvote-al kardoskodó vagy beokádott negatív kötöszködéssel szenvedő emberek nem érdekelnek.
Nem tudom ki vagy, én nem gondolkoztam a te érzéseiden, vagy hogy tini picsa vagy-e. Most rád szántam pár percet, de holnaptól újra nem fogsz érdekelni, a negatív megjegyzéseid miatt pláne nem.
Remélem normális hangnemben sikerült válaszolnom, több időt rád vagy más negatív dologra nem szentelnék.
- Steve
Sajnos nem sírok minden hónapban ezért, de a kedvedért megteszem innentől.MVPP írta:De, rosszul alszol, mert ezért sírsz minden hónapban legalább egyszer, mint valami tini hülye picsa.Steve írta:
Haha nem baj Halfi, jön még több is(pláne, hogy megemlítettem a lenyilazást), nem fogok rosszul aludni tőle.
![]()
De amúgy azért jegyeztem meg a downvote-ot, hogy a tartalommal mi a gond, miközben releváns kérdés volt? Te kapsz egy upvote-ot, gondolom ez jelentősen befolyásolja és megszépíti majd a hétvégédet.
![]()
De amúgy köszi, mert erre az aspektusra nem is gondoltam, hogy valaki azért dánvótol mert “nem tudok segíteni”. Úgy értelmeztem le nyíl, mert baromság a kérdés.
Na mindegy a lényeg ha valakinek van még tipp szívesen veszem. Próbáltam ráguglizni, de vagy rövid távú carsharinget találtam, vagy rendes autóbérlést, eddig megfizethető, passzoló szolgáltatást nem..
Bepötyögtem mennyibe kerülne több hét autóbérlés, de nevetségesen drága.
Nagyon jól alszom, ma mégjobban, mert jól szórakoztam.
Remélem te is, hogy kimondtad a benned rejlő frusztrációkat egy fórumon, ahova beszélgetni/szórakozni jár fel az ember.
Csak ne legyél ideges, káros az egészségre.

De, rosszul alszol, mert ezért sírsz minden hónapban legalább egyszer, mint valami tini hülye picsa.Steve írta:Haha nem baj Halfi, jön még több is(pláne, hogy megemlítettem a lenyilazástHalfkey írta: Segítek: gondolom az hogy ‘nem, nem tudok segíteni’.
De tőlem az új hszedre kaptál downvoteot, mert (megint) a downvoteról kell beszélni![]()
), nem fogok rosszul aludni tőle.
![]()
De amúgy azért jegyeztem meg a downvote-ot, hogy a tartalommal mi a gond, miközben releváns kérdés volt? Te kapsz egy upvote-ot, gondolom ez jelentősen befolyásolja és megszépíti majd a hétvégédet.
![]()
De amúgy köszi, mert erre az aspektusra nem is gondoltam, hogy valaki azért dánvótol mert “nem tudok segíteni”. Úgy értelmeztem le nyíl, mert baromság a kérdés.
Na mindegy a lényeg ha valakinek van még tipp szívesen veszem. Próbáltam ráguglizni, de vagy rövid távú carsharinget találtam, vagy rendes autóbérlést, eddig megfizethető, passzoló szolgáltatást nem..
- Steve
Micsoda? Lenne képed ennyi év közös fórumozás után pénzt kérni?Realista24 írta: Egy ötvenesért hoztak viszlek egy napig céges üzemanyaggal![]()

A minimum az lenne, hogy egy velkámhóm Steve feliratú táblával vársz a reptéren és direkt sörözni viszel(kicccsaládot addig lerakjuk valahova) és utána le Balatonra..természetesen ingyen.

Nem is értem, nincs Nektek szívetek, megyek inkább az Eurobarcara vagy Teletippel és a botokkal fórumozni a distára.

Ps kapsz egy dánvótot is

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy ötvenesért hoztak viszlek egy napig céges üzemanyaggal

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Ok köszi, akkor ezert nem találok. Amíg édesapám élt, addig kölcsön vettük a kocsiját. Az utóbbi pár alkalommal meg csak egyedül voltam Mo-n, csak Budapesten és környékén, akkor el voltam BKV-val, taxival.Nika91127 írta:Mo-n nincs ilyen kiterjed hálózat.Steve írta:
Köszi!Van valami spéci transzfer akit ismernek a magyar kebabosjaid?
![]()
Az zavar be, hogy csak két teljes napra kellene, viszont akkor intenzíven BP-Balaton kombó több helyszínnel BP-en és környékén, meg Győr visszaúton valószínűleg, így viszonylag sok autókáz lenne, de csak két nap.
Amúgy pont Téged akartalak említeni Laci, hogy mindig van valami jó tipped.![]()
Gyerekekkel, rakat csomaggal, országosan nagyobb távokat megtenni azért jobb kocsival.
Na, de akkor legalább feleslegesen teleszemeteltem az off-topicot.

Megragadtam az alkalmat, hogy Hehe nem tudja írni a napi 220 hozzászólását most.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Érdeklődő kérdés.
Dolgozott valaki (vagy valakinek a valakije) futárként? Érdekelne miként van náluk a lift nélküli 3., 4. emeletes kiszállás. nem szekrény, csak érdekel a dolog.
Dolgozott valaki (vagy valakinek a valakije) futárként? Érdekelne miként van náluk a lift nélküli 3., 4. emeletes kiszállás. nem szekrény, csak érdekel a dolog.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Mo-n nincs ilyen kiterjed hálózat.Steve írta:Köszi!Realista24 írta: Taxi vagy egyéb transzfer.Van valami spéci transzfer akit ismernek a magyar kebabosjaid?
![]()
Az zavar be, hogy csak két teljes napra kellene, viszont akkor intenzíven BP-Balaton kombó több helyszínnel BP-en és környékén, meg Győr visszaúton valószínűleg, így viszonylag sok autókáz lenne, de csak két nap.
Amúgy pont Téged akartalak említeni Laci, hogy mindig van valami jó tipped.![]()
- Steve
Köszi!Realista24 írta: Taxi vagy egyéb transzfer.

Amúgy pont Téged akartalak említeni Laci, hogy mindig van valami jó tipped.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Taxi vagy egyéb transzfer.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Haha nem baj Halfi, jön még több is(pláne, hogy megemlítettem a lenyilazástHalfkey írta: Segítek: gondolom az hogy ‘nem, nem tudok segíteni’.
De tőlem az új hszedre kaptál downvoteot, mert (megint) a downvoteról kell beszélni![]()

Segítek: gondolom az hogy ‘nem, nem tudok segíteni’.
De tőlem az új hszedre kaptál downvoteot, mert (megint) a downvoteról kell beszélni
De tőlem az új hszedre kaptál downvoteot, mert (megint) a downvoteról kell beszélni

- Steve
Köszi szépen Máté a válaszod!nmate írta: Carsharinggel lemehetsz a Balatora, de bérlésben kell tartani és max 3 nap. Hosszútávú opciót nem vágom, Limonak az is vam, de nem erről szól. Limo, Wigo játszik ebben, ahol van belsőégéses, GreenGo Uppal nem jutsz le.
Nem tudom ezen mi a dánvótolni való, ha valaki nem Magyarországon él, nyilván megkérdezi a legoptimálisabb, legolcsóbb megoldást? Itt meg ha a dezodor tippek elfértek akkor ez is, szóval leszarok mindenkit, kivéve Mátét.

Balatonon nem akarunk kocsikázni, tehát nem hosszabb időre bérelnék kocsit, csak Budapesten felvenni az autót, meglátogatni rokonokat, majd le Balatonra, ahol leadnám a kocsit, hogy ne kelljen fizetni hetekig.
Majd Balatonon felvenni egy új kocsit, fel Budapestre útba ejteni Győrt.
Ezt a kiccccsaláddal és egy rakat bőrönddel. Persze busz, meg vonat, meg még busz és még vonat is opció lenne, de nyilván praktikusabb a kocsi. Viszont több hétre nem akarok fizetni autóbérlést.
Itt nálunk van olyan, hogy felveszed a kocsit Stockholmban, majd leadod Göteborgban például. Hasonló felől érdeklődnék.
Ha valakinek még van ötlete köszönöm. A dánvótolást is köszi, gyorsan dánvótolom én is magamat.

Nézem a Wigot,Limot köszi Máté.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Carsharinggel lemehetsz a Balatora, de bérlésben kell tartani és max 3 nap. Hosszútávú opciót nem vágom, Limonak az is vam, de nem erről szól. Limo, Wigo játszik ebben, ahol van belsőégéses, GreenGo Uppal nem jutsz le.
- Steve
Hello, Kérdés, hátha valaki tud ajánlani, valami okosat. Már nem ismerem ezeket a dolgokat, guglizni tudok persze, de Madridom népe mindig okosabb, mint a google.
Ha az ember nyáron Balatonra menne le Budapestről, illetve vissza Pestre. Csak erre a két útra bérelne kocsit milyen lehetőségek vannak?
Van valami megfizethetőbb dolog? Pl. car sharing működik úgy Magyarországon, hogy felveszed a kocsit a Balatonnál, leadod Pesten? Vagy más normális árú bérlés létezik?
Köszi!
Ha az ember nyáron Balatonra menne le Budapestről, illetve vissza Pestre. Csak erre a két útra bérelne kocsit milyen lehetőségek vannak?
Van valami megfizethetőbb dolog? Pl. car sharing működik úgy Magyarországon, hogy felveszed a kocsit a Balatonnál, leadod Pesten? Vagy más normális árú bérlés létezik?
Köszi!
rakoczi feri is mar kapott ilyet es az ettermebe rendeltek ahol persze kifizette az alkalmazottja mert johiszemuen azt hitte hogy a feri rendelte. etrendkiegeszito volt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, futar mondta hogy több ilyen csomagot is vitt már ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Sok cégnél van az, hogy személyes átvételnél kinyithatod a futár előtt, hogy épségben érkezett meg stb.Realista24 írta:Eleg fura a szitu, mert ertesito nem jott rola, hogy csomag erkezne, ami mindig szokott. (de aztan lehet van olyan feladasi opcio, hogy nem ertesitik a masik felet, passz)RealMadridFanatic írta: Telefonszammal, mindennel, vagy epp elkapott otthon a futar?
Csak jott, en nem voltam otthon, szoval nem en vettem volna at, de a futart ismerjuk, aztan magatol mondta, hogy szerintem nem kene atvenni.
De ha lesz ujra ilyen, biztos leirom a csomagszamot.
Kinyitod, megnézed, nem a tiéd visszaküldöd.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- RealMadridFanatic
Jol hangzik, koszi az infot.Realista24 írta:Eleg fura a szitu, mert ertesito nem jott rola, hogy csomag erkezne, ami mindig szokott. (de aztan lehet van olyan feladasi opcio, hogy nem ertesitik a masik felet, passz)RealMadridFanatic írta: Telefonszammal, mindennel, vagy epp elkapott otthon a futar?
Csak jott, en nem voltam otthon, szoval nem en vettem volna at, de a futart ismerjuk, aztan magatol mondta, hogy szerintem nem kene atvenni.
Szolok felesegemnek inkabb, hajlamos figyelmetlenkedni, meg sogornomek is szomszedban laknak, O csomagjait is at szokta venni...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ugyanez volt.Nem kaptak semmi értesítőt és nem is rendeltek semmit.Realista24 írta:Eleg fura a szitu, mert ertesito nem jott rola, hogy csomag erkezne, ami mindig szokott. (de aztan lehet van olyan feladasi opcio, hogy nem ertesitik a masik felet, passz)RealMadridFanatic írta: Telefonszammal, mindennel, vagy epp elkapott otthon a futar?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”