na persze most arrol az utopikus vilagrol beszelek, ahol a fidesz leteszi a lantot.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 26., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 26., vasárnap 20:25
Itt van Dr. Kulja András mondandójának egy része, elég erős amiket mond és lehet látni rajta mennyire kibaszottul fáj nekiKercsó írta: ez a postCovid show olyan, mint egy kibsztt black mirror rész, ismét
Kulja András legalább keményen beleállt O.V.-be, érdemes megnézni azt a részt...
a covidot úgy vázolni, mint győzelem és ebből politikai haszonszerzés okán szónokolni qrva nagy öngól. ezt a fidesz megint benézte
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 26., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 26., vasárnap 19:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 26., vasárnap 17:56
A platform tulajdonosainak vannak politikai nézetei, vagy inkább pénzügyi érdekei. Ha a moderációt és az algoritmust is ehhez igazítják, mondhatni ők maguk válasszák meg, hogy milyen nézeteket valló felhasználókat szeretnének.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználói![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. január 26., vasárnap 14:25
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 26., vasárnap 14:24
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 13:12
Mondom, nincs mindenhol elég tapasztalatom, de én tényleg így látom. Kíváncsi lennék, a többiek mit gondolnak, ha már ennyire lepontoztak.halamadrid írta:Nincsenek egálban a különböző platformokon szerzett tapasztalataim, de eddigi karrierem során ezekre a megállapításokra jutottam.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
Reddit: döntően lipsi
Face és Insta: jobbos (a kommentszekciók alapján biztosan)
X: szélsőjobbos (legalábbis Musk térhódítása óta biztosan, elég benézni Orbán és MP kommentszekcióiba, mondjuk utóbbi csak egy replika-fiók)
YouTube: ez kb. annyira független, amennyire csak lehet, az adott videótól függ.
Tiktok: ezt nem tudom, nem támogatom az instant agyrohasztást.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 26., vasárnap 10:25
Én szoktam redditezni, de nem tapasztaltam ilyet a nem politikai témájú subokon.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 26., vasárnap 0:31
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 0:19
Mindkét amerikai nagypárt elk*rvulását szomorúan követem, egyikkel sem tudok azonosulni, de ami a The Boys sorozat reddit csoportjában lement, miközben erős neorepublikénus és szőke Torgyán kritikát vonultatott fel a sorozat, na az "hatalmas" volt. Ott leütközött a sorozat elfajzott propagandája a woke hallgatósággal, megnézném, most mi van ott.ikarus93 írta:Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználóiA redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.
Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 26., vasárnap 0:14
Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználóiA redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.
Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 26., vasárnap 0:12
Nincsenek egálban a különböző platformokon szerzett tapasztalataim, de eddigi karrierem során ezekre a megállapításokra jutottam.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. január 25., szombat 23:59
Ferni 0-24ben. Itt releváns választ csak ő tud adni.ikarus93 írta: Itt van aki hasznal redditet? Ez eddig is tiszta volt nekem hogy a reddit az teljesen balszelso nezeteket vall, de Trump ota kb mindent amit Trump csinal az szar meg kb minden egyes subbon rola vagy Muskrol szolnak a dolgok. De itt olyan subokra kell gondolni hogy soccer meg tennis.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 25., szombat 23:59
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 25., szombat 23:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 25., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. január 25., szombat 11:02
1madridista írta:Szlovakia es bulgaria is kapott ilyet elozo heten... azok is ok voltak akkor?M1Ö írta:
Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.
Az elozmenyek ismereteben szerintem kell hozza debilseg h ezt is rajuk fogd...
Mas kerdes h mp alhire egybol eszukbe jutott (talan jogosan) de az h netanyahut meghivtak nyilvanosan az nem noveli a terrorveszelyt![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 24., péntek 21:22
https://mta.hu/koztestuleti_tagok?PersonId=14486kiserik írta: Hát, ha már kapom a downvote-okat, akkor legyen itt egy kis szösszenet a WHO ténykedéséről a Covid járvány alatt: https://www.facebook.com/tamas.letoha/v ... 7S9Ucbxw6v
Egyébként, ha már a múltkor feljött, én azon is elgondolkodtam, hogy, ha már a szakemberek is annó azt mondták, hogy mindent jól csináltunk, miért pont Rusvai volt ez egyik ilyen megmondó szakember? Nem lebecsülve tudását és munkásságát, de mégiscsak egy állatorvosról van szó![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 24., péntek 20:41
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem