Mindkét amerikai nagypárt elk*rvulását szomorúan követem, egyikkel sem tudok azonosulni, de ami a The Boys sorozat reddit csoportjában lement, miközben erős neorepublikénus és szőke Torgyán kritikát vonultatott fel a sorozat, na az "hatalmas" volt. Ott leütközött a sorozat elfajzott propagandája a woke hallgatósággal, megnézném, most mi van ott.ikarus93 írta:Inkabb ugy mondanam hogy nagyon tultoljak ezt a woke kulturat. Legalabbis szamomra.Halfkey írta: Egy platform semmilyen nézeteket nem vall, max a felhasználóiA redditen felülreprezentáltak a felsőfokú végzettségű, relatíve jómódú emberek. Ha követed a politikát, azt is tudod hogy ez nem a tipikus Trump/Brexit/Orbán/stb szavazó. Így az ilyen korreláció nem meglepő.
Kimondottan balszélső, kommunista nézetekkel mondjuk nem szoktam találkozni, de gondolom nem is ezt akarod mondani.
Hozzáteszem, imádom a sorozatot. Nem azért említem, mert mérvadó lenne a csoport, csak a magyar sub-on kívül ez az egyetlen, amit hosszú ideig nagy figyelemmel követtem.