Carvajalnak erről más véleménye van.BLevi96 írta: Pénzel nem megyünk semmire, kit veszünk belöle? Hátvédeket? Ők nem fognak BL-t nyerni nekünk,

Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Pénzel nem megyünk semmire, kit veszünk belöle? Hátvédeket? Ők nem fognak BL-t nyerni nekünk, Vini viszont nem egy döntőbe vette magára a köpenyt. Ha elöre tudnánk egy baszó csatárt venni aki bever mindent, akkor még talán, de a piac pang jelenleg. Haaland is elkötelezte magát a Citynél szóval off.
Mi nem egy Dortmund, Lipcse vagy Porto vagyunk hogy pénzért nevelünk játékosokat és nem is vagyunk rászorulva. A Real kupákért megy minden évben és ehez Vinire is szükség van.
Mi nem egy Dortmund, Lipcse vagy Porto vagyunk hogy pénzért nevelünk játékosokat és nem is vagyunk rászorulva. A Real kupákért megy minden évben és ehez Vinire is szükség van.
- ikarus93
Nem adnám el. Vele azert a BLek konnyebben jonnek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
gutihaz14 írta:miert kene potolni? azon a poszton pont nem kell potolniKAG írta:
Elso korben en is amugy ravagtam, hogy deal.
De szerintem ez annyira boritana a piacot, hogy a potlasa is kb ennyibe kerulne.
Bappe bal, kell center
Endrére én nem építenek meg. Először játssza be magát a csapatba a padrol.
ZIDANE
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A szavazásnák nemre nyomtam. Én az vagyok, akit valamennyire idegesít a viselkedése, hiszek abban, hogy igazán klasszis tud lenni, amikor kell. Pontosabban úgy fogalmazok, hogy várjuk meg vele a tavaszt, és mutassa meg, hogy az aranylabda hisztéria után is képes olyan BL tavaszt hozni, mint tavaly.
De van az a pénz... És a 350 már az a pénz.
Valamiért nem hiszem, hogy igaz, vagy ha igaz, akkor Vini amúgy menne. Szóval hiszem, ha látom.
De van az a pénz... És a 350 már az a pénz.
Valamiért nem hiszem, hogy igaz, vagy ha igaz, akkor Vini amúgy menne. Szóval hiszem, ha látom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Pad'em
Ha nagyon akarják van kivásárlási ára.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
miert kene potolni? azon a poszton pont nem kell potolniKAG írta:Elso korben en is amugy ravagtam, hogy deal.Realista24 írta: Vissza a topichoz.
A szaudiak elvileg 350 milliot fizetetnenek erte.
Azt mondom deal![]()
De szerintem ez annyira boritana a piacot, hogy a potlasa is kb ennyibe kerulne.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rodrygo klasszis ott, Mbappe klasszis ott, jobbra ott van Brahim jelenleg, kozepre beverjuk Endricket, es maris potolva vanKAG írta:Elso korben en is amugy ravagtam, hogy deal.Realista24 írta: Vissza a topichoz.
Azt mondom deal![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elso korben en is amugy ravagtam, hogy deal.Realista24 írta: Vissza a topichoz.
Azt mondom deal![]()
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Csak megnézném mennyire mély az a pénztárca, 500 milla

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vissza a topichoz.
Azt mondom deal
Azt mondom deal

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mar elotte is fikazta, VDB elkuldese utan evekig kopkodte a klubot, nala az a korszak tett be. Akkor is tobbszor megjegyezte hogy mekkora szar a Real bezzeg a Del Bosque idoszakban milyen latvanyos futballt toltak. Aztan a BL tripla kornyeken kezdett el ujra dicsereket megfogalmazni a csapattal kapcsolatban.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem neki a Mourinho korszak tett be. Akkor pár év alatt öregedett vagy 30 évet. Akkor állandóan szapulta a csapatot.CS0ki írta:Akkor nem értem miért szopod minket újabban újra.Halfkey írta: Ő tényleg az - és ezt el is mondta mindig - aki a szép játékot szereti. Ha ezt mi játsszuk, minket szopkod, ha más, mást.![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Akkor nem értem miért szopod minket újabban újra.Halfkey írta: Ő tényleg az - és ezt el is mondta mindig - aki a szép játékot szereti. Ha ezt mi játsszuk, minket szopkod, ha más, mást.

- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Szerintem is ez a kulcs, az elfogult gyűlölködéssel pedig szerintem menjetek vissza a politika topikba.....Halfkey írta: Ő tényleg az - és ezt el is mondta mindig - aki a szép játékot szereti. Ha ezt mi játsszuk, minket szopkod, ha más, mást.

szuperliga.
Ő tényleg az - és ezt el is mondta mindig - aki a szép játékot szereti. Ha ezt mi játsszuk, minket szopkod, ha más, mást.
Messi idejében elviselhetetlenül elfogult volt. Azóta nem érdekel a "véleménye".
Oreg Ivan a kupa meccsunkon is orult es meltatott minket, hogy szep jatekkal, komolyan veve a meccser nyertunk es mindenkinek oromet jelent ez.Pad'em írta:Az komoly szaktekintély aki ilyen mélységekből elemez egy gólörömötKercsó írta: zavaró az öreg, de ma tényleg remekül vázolták a szituációt
viszont, ki ez a műsorvezető? az is probléma, hogy Vini bemutatta a gólörömnél a 100 gólt
illetve azt is megtudhattuk, hogy háború idején nem illik lövöldözős gólörömmel ünnepelni![]()
Hegyi nem tud szofisztikáltan beszélni, de ahogy tegnap a góljainkról ömlengett a meccs után az nekem jól esett. Leginkább mert tényleg zseniális játékok voltak, igazi fehér balett (fekete alapon)![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Az komoly szaktekintély aki ilyen mélységekből elemez egy gólörömötKercsó írta: zavaró az öreg, de ma tényleg remekül vázolták a szituációt
viszont, ki ez a műsorvezető? az is probléma, hogy Vini bemutatta a gólörömnél a 100 gólt
illetve azt is megtudhattuk, hogy háború idején nem illik lövöldözős gólörömmel ünnepelni

Hegyi nem tud szofisztikáltan beszélni, de ahogy tegnap a góljainkról ömlengett a meccs után az nekem jól esett. Leginkább mert tényleg zseniális játékok voltak, igazi fehér balett (fekete alapon)

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
zavaró az öreg, de ma tényleg remekül vázolták a szituációt
illetve azt is megtudhattuk, hogy háború idején nem illik lövöldözős gólörömmel ünnepelni

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor