Nekem is eszembe jutott a mi hazánk, de így, hogy még kiserik se tudta őket kizárni, lehet nem is olyan nagy hülyeség.kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 24., péntek 13:33
Nekem is eszembe jutott a mi hazánk, de így, hogy még kiserik se tudta őket kizárni, lehet nem is olyan nagy hülyeség.kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 13:21
Én értem mit akart mondani ezzel, hogy konteó bármiből gyártható. Viszont az nem konteó, ha van egy vita, jelen esetben, hogy a Fidesz is állhat mögötte, erre valaki írja, hogy nem, mert ez és az, és aztán erre jön a reakció, hogy ezek még mindig nem kizáró okok. Ez egy sima vita, érvekkel, ellenérvekkel.csababarca írta: Az jó azért megint, hogy a torrentezés, meg majdnem 300 iskolához kiküldött fenyegető levél egy kalap alá van véve
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. január 24., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 24., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 13:12
Nem kell, inkább fektesd hasznosabb dolgokba az időt és az energiádatkiserik írta:Lehet megírom és elküldöm privátban
Szerintem nem kell ellenzék vagy ellenzéki média sem ahhoz már, hogy ma aki nem kormánypárti, és meghallgatja a miniszterelnököt, akár a kormány hivatalos csatornáin keresztül, vagy elolvasson egy kormánypárti cikket, azt érezze, inzultálják az intelligenciáját.kiserik írta: Az, hogy az ország egyik fele mit néz ki a kormányból, az köszönhető a kormánynak, de ennek a remek médiának is.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 24., péntek 13:02
A konteót nem is Neked szántamnuevo_ericco írta:Ezt sem, így van.kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.
Nem konteóztam, mert nem jelentettem ki semmit tényszerűen. Arra utaltam, de látom nem ment át, hogy orbánékból minimum a fél ország kinéz már bármit a hatalom megtartásának érdekében, és kategorikusan nem lehet kizárni őket sem. Ami a jelenlegi információk alapján megállja a helyét. A konteók többsége a felszín megkapargatása után összedől.
A cseheknél a hatóságok nyomoztak, szóval kicsit alapozottabb az orosz szál, mint azt te itt megpróbálod beállítani.kiserik írta: Jönnek itt a nagy orosz szállal is és közben meg eddig annyi alapja van
Aki pedig már életében torrentezett, annak valószínűleg volt már köze orosz szerverhez, meccsstreamelés ugyanez a kategória. Sőt orosz regényt is olvastam már, orosz terméket is vettem, stb. Másodszor hozod fel ezt, mintha nem írtam volna már le többször, hogy az orosz néppel semmi problémám nincs.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 12:17
Ezt sem, így van.kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.
A cseheknél a hatóságok nyomoztak, szóval kicsit alapozottabb az orosz szál, mint azt te itt megpróbálod beállítani.kiserik írta: Jönnek itt a nagy orosz szállal is és közben meg eddig annyi alapja van
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 24., péntek 11:20
Nem akarok nagyon belefolyni, mert az utóbbi időben, napban, eléggé elfajultak a dolgok (és még én vagyok a konteósnuevo_ericco írta:Es sem kizáró ok, semmibe sem kerül lekoppintani a módszert.1madridista írta: Johetsz azzal h fico meg orbi ugyanugy csinaljak biztos egymasrol koppintottak, de ez meg mindig csak az erintett orszagok fele.
De korábban leírtam, hogy nem azt állítom, hogy ők álltak a háttérben, de kizárni sem lehet 100%-ig.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 24., péntek 10:40
Ez a spiritusz baratom! Igy kell tajekozodni.1madridista írta:
Nem tudom mi lett a cseheknel az eredmenye a nyomozasnak es nem is erdekel (egy szoval se mondtam h ez valos v jogy muszlim bevandorlo kuldte volna)
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 10:35
Van még szolgáltató, amelyik támogatja a WAP-ot?istimester írta:Viktor Vezénylőtábornukúr személyesen küldte ki
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. január 24., péntek 10:06
Viktor Vezénylőtábornukúr személyesen küldte kiswfan írta: Bombariadó van több budapesti iskolában. A fenyegető levél, amit szétküldtek úgy van megfogalmazva, mintha egy iszlamista csoport tervezne robbantásokat.
Nem akarok nagyon konteókat gyártani, de nem lehet, hogy a kormány áll emögött, hogy legyen egy kis rettegéspropaganda? Propagandalapok már persze egyből össze is kötötték a korábbi szír gépes kamuhírrel, hogy ez bizony annak a következménye.
Vagy vajon tényleg iszlamisták fenyegetőznek? (ez Magyarországra eddig abszolút nem volt jellemző)
https://telex.hu/belfold/2025/01/23/bom ... rol-percre
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 9:42
Es sem kizáró ok, semmibe sem kerül lekoppintani a módszert.1madridista írta: Johetsz azzal h fico meg orbi ugyanugy csinaljak biztos egymasrol koppintottak, de ez meg mindig csak az erintett orszagok fele.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 24., péntek 9:36
Nem tudom mi lett a cseheknel az eredmenye a nyomozasnak es nem is erdekel (egy szoval se mondtam h ez valos v jogy muszlim bevandorlo kuldte volna)nuevo_ericco írta:Fico és Orbán elég gyakran cserélnel illiberális know-how-t, úgy a lopással, mint a félelelemkeltéssel, hazugságokkal kapcsoaltban, szóval ez még magában nem kizáró ok. A csehek is kaptak, de valamiért az ő nyomozásaik eredménye ezekkel kapcsolatban nincs sűrűn emlegetve a kormányoldalon.1madridista írta:Szlovakia
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 9:20
Fico és Orbán elég gyakran cserélnel illiberális know-how-t, úgy a lopással, mint a félelelemkeltéssel, hazugságokkal kapcsoaltban, szóval ez még magában nem kizáró ok. A csehek is kaptak, de valamiért az ő nyomozásaik eredménye ezekkel kapcsolatban nincs sűrűn emlegetve a kormányoldalon.1madridista írta:Szlovakia
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 24., péntek 9:13
Szlovakia es bulgaria is kapott ilyet elozo heten... azok is ok voltak akkor?M1Ö írta:Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.Marky írta: Annyira ne legyetek mar debilek, hogy azt hiszitek csak a hecc kedveert megfenyegetnek Viktorek 230 iskolat es orszagos riadot fujatnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 24., péntek 5:53
nesze.Rááááadás!! Ráááadás!
A március 8-ai buli előtt a nagy érdeklődésre való tekintettel március 7-én szintén meglepjük Bindzsisztán népét egy koncerttel a Papp László Arénában!! Duplázunk!! Köszönjük mindenkinek!
![]()
Tessenek jegyet venni, mert ez is el fog fogyni!!!
ISTEN ÁLDJA BINDZSISZTÁNT!
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 23., csütörtök 17:50
Majd elmondjak, hogy feligazsag, csusztatas, nem fekete-feher, minden oldalt meg kell nezni, es szevasz. Laposfold halo.Rozsabimbo2019 írta: https://youtu.be/iyZFFduNvmg?si=fivGlbMe5Xls-UXu
Minden mi hazánkosnak, igazán fontos videó. 17. Perctől pl. Elmagyarázza , kiserik miért látens() fideszes.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. január 23., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 23., csütörtök 15:28
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 23., csütörtök 15:22
Orbán Viktor személyesen magyarázza el, hogy miért jó taktika az emberek félelmeire építeni: https://youtu.be/9wLm38sAPxQ?si=rrs7BVQhL91czSC5realmadrid95 írta:Kerdem en, aki nagyon messze all a politikatol, keves hirt olvasok, azt is leginkabb innen… hogy nem mi vagyunk kb az egyetlen Orosz parti europaban? Miert probalnanak fenyegetni minket valos, valotlan emailekkel?M1Ö írta:
Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem