A konteót nem is Neked szántamnuevo_ericco írta:Ezt sem, így van.kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.
Nem konteóztam, mert nem jelentettem ki semmit tényszerűen. Arra utaltam, de látom nem ment át, hogy orbánékból minimum a fél ország kinéz már bármit a hatalom megtartásának érdekében, és kategorikusan nem lehet kizárni őket sem. Ami a jelenlegi információk alapján megállja a helyét. A konteók többsége a felszín megkapargatása után összedől.
A cseheknél a hatóságok nyomoztak, szóval kicsit alapozottabb az orosz szál, mint azt te itt megpróbálod beállítani.kiserik írta: Jönnek itt a nagy orosz szállal is és közben meg eddig annyi alapja van
Aki pedig már életében torrentezett, annak valószínűleg volt már köze orosz szerverhez, meccsstreamelés ugyanez a kategória. Sőt orosz regényt is olvastam már, orosz terméket is vettem, stb. Másodszor hozod fel ezt, mintha nem írtam volna már le többször, hogy az orosz néppel semmi problémám nincs.

Az, hogy az ország egyik fele mit néz ki a kormányból, az köszönhető a kormánynak, de ennek a remek médiának is. Folyamatosan megy az uszítás és a gyűlöletkampány mind a két oldalon.
Oroszok: ahogyan ha eldobható emailcímet szeretnél, akkor valószínűleg lesz köze orosz szerverhez. Ezt próbáltam meg érzékeltetni, hogy ha torrentezel, streamelsz, vagy eldobható emailcímet használsz, akkor az nem egyenesen azt jelenti, hogy orosz kém vagy, még ha a csehek az is mondják, hogy ők elfogtak egy orosz kémet, aki orosz torrent oldalakat használt. Full fals következtetés, sőt nem is következtetés, inkább lebegtetés.
Egy olyan remek cikket tudnék írni telex stílusban, hogy csak na, arról, hogy Te akár orosz ügynök is lehetsz és ha ott jelenne meg, akkor tudok mondani legalább 2-3 embert innen, aki habzó szájjal linkelné 20 perccel a megjelenést követően

Lehet megírom és elküldöm privátban