Elso korben en is amugy ravagtam, hogy deal.Realista24 írta: Vissza a topichoz.
A szaudiak elvileg 350 milliot fizetetnenek erte.
Azt mondom deal![]()
De szerintem ez annyira boritana a piacot, hogy a potlasa is kb ennyibe kerulne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. január 24., péntek 14:00
Elso korben en is amugy ravagtam, hogy deal.Realista24 írta: Vissza a topichoz.
A szaudiak elvileg 350 milliot fizetetnenek erte.
Azt mondom deal![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 24., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 24., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 24., péntek 13:41
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 24., péntek 10:52
Szerintem neki a Mourinho korszak tett be. Akkor pár év alatt öregedett vagy 30 évet. Akkor állandóan szapulta a csapatot.CS0ki írta:Akkor nem értem miért szopod minket újabban újra.Halfkey írta: Ő tényleg az - és ezt el is mondta mindig - aki a szép játékot szereti. Ha ezt mi játsszuk, minket szopkod, ha más, mást.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. január 24., péntek 10:39
Akkor nem értem miért szopod minket újabban újra.Halfkey írta: Ő tényleg az - és ezt el is mondta mindig - aki a szép játékot szereti. Ha ezt mi játsszuk, minket szopkod, ha más, mást.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 24., péntek 10:37
Szerintem is ez a kulcs, az elfogult gyűlölködéssel pedig szerintem menjetek vissza a politika topikba.....Halfkey írta: Ő tényleg az - és ezt el is mondta mindig - aki a szép játékot szereti. Ha ezt mi játsszuk, minket szopkod, ha más, mást.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 23., csütörtök 23:19
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. január 23., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 23., csütörtök 21:34
Oreg Ivan a kupa meccsunkon is orult es meltatott minket, hogy szep jatekkal, komolyan veve a meccser nyertunk es mindenkinek oromet jelent ez.Pad'em írta:Az komoly szaktekintély aki ilyen mélységekből elemez egy gólörömötKercsó írta: zavaró az öreg, de ma tényleg remekül vázolták a szituációt
viszont, ki ez a műsorvezető? az is probléma, hogy Vini bemutatta a gólörömnél a 100 gólt
illetve azt is megtudhattuk, hogy háború idején nem illik lövöldözős gólörömmel ünnepelni![]()
Hegyi nem tud szofisztikáltan beszélni, de ahogy tegnap a góljainkról ömlengett a meccs után az nekem jól esett. Leginkább mert tényleg zseniális játékok voltak, igazi fehér balett (fekete alapon)![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 23., csütörtök 20:29
Az komoly szaktekintély aki ilyen mélységekből elemez egy gólörömötKercsó írta: zavaró az öreg, de ma tényleg remekül vázolták a szituációt
viszont, ki ez a műsorvezető? az is probléma, hogy Vini bemutatta a gólörömnél a 100 gólt
illetve azt is megtudhattuk, hogy háború idején nem illik lövöldözős gólörömmel ünnepelni
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 23., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 23., csütörtök 18:38
Akarmit mond Hegyi Ivan, en nem tudom meghallgatni. Az a gugyoges sokszor, rendesen fel orat dunnyog, mire el tud mondani egy mondatot.krisz24 írta: A csillagok közöttbe Hegyi Iván meg Vladimir Koman is védik Vinit. Nagyot nőttek a szemembe es igazakat mondtak, aki teheti majd hallgassa meg.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. január 23., csütörtök 18:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 23., csütörtök 18:00
Henry és Rio a legnagyobbaklestat írta: Jamie Carragher: “Is it fair to say since we have been on this show for 2/3 years, Vinicius Jr has been the best UCL player?”
Thierry Henry: “Yes.”
Birom az oreg Henry-t.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 23., csütörtök 17:59
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 23., csütörtök 6:41
A szavazás állása túlzó - én mondjuk nem szavaztam -, szerintem sokaknál az igen szavazat egy "megfelelő ajánlat esetén" kiegészítést is tartalmazna.Gascoigne írta:Legalább a sajátunkat védjük meg, ha már más úgysem fogja.Tjacks írta: Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.
Nálam, amit ő csinál, az nem okádék. Nyilván lehetne több esze, de azért 2025-ben hadd ne kelljen már tűrnie, hogy a sok paraszt spanyol huhogja a bőrszíne miatt. Erre rájött az, ahogy az aranylabdát elcsalták tőle, nem is csodálom, hogy valami elszakadt benne.
Főleg, hogy tavasszal mindig odateszi magát, és már hozott nekünk két Bl-t 24 évesen. Nevetséges, hogy a szavazás ennyire közeli.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. január 23., csütörtök 6:10
Persze, hát nélküle konstans jó játék van! A másik meg, hogy vele nem lehet gálázni. Vannak itt bajok sokak fejébe. 0 objektivitás, csak mennek a gyűlölet cunamival.realmadrid95 írta:Tjacks írta:
Szerintem azt mindenki![]()
A második gólja volt nálam a meccs jelenete, parádé a csel és a kivitelezés, higgadtan, ésszel gurította be.
Nehogy azt hidd!Nagyon sok komment jon arrol, hogy haszontalan a meccseken, foleg mostanaban egyre gyakrabban.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 23., csütörtök 0:32
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2025. január 23., csütörtök 0:23
Legalább a sajátunkat védjük meg, ha már más úgysem fogja.Tjacks írta: Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem