Minden mi hazánkosnak, igazán fontos videó. 17. Perctől pl. Elmagyarázza , kiserik miért látens(

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. január 23., csütörtök 17:10
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 23., csütörtök 15:28
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 23., csütörtök 15:22
Orbán Viktor személyesen magyarázza el, hogy miért jó taktika az emberek félelmeire építeni: https://youtu.be/9wLm38sAPxQ?si=rrs7BVQhL91czSC5realmadrid95 írta:Kerdem en, aki nagyon messze all a politikatol, keves hirt olvasok, azt is leginkabb innen… hogy nem mi vagyunk kb az egyetlen Orosz parti europaban? Miert probalnanak fenyegetni minket valos, valotlan emailekkel?M1Ö írta:
Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 23., csütörtök 15:20
Mondjuk azert, mert a csatlos kormanynak kifele all a zaszlo es ezzel lehet a szelsosegeket gerjeszteni. Nem sokara jon Toroczkai es bejelenti, hogy az osszes muszlimot ki kell toloncolni, amivel jol egymasnak lehet ugrasztani az embereket.realmadrid95 írta:Kerdem en, aki nagyon messze all a politikatol, keves hirt olvasok, azt is leginkabb innen… hogy nem mi vagyunk kb az egyetlen Orosz parti europaban? Miert probalnanak fenyegetni minket valos, valotlan emailekkel?M1Ö írta:
Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 23., csütörtök 15:16
Kerdem en, aki nagyon messze all a politikatol, keves hirt olvasok, azt is leginkabb innen… hogy nem mi vagyunk kb az egyetlen Orosz parti europaban? Miert probalnanak fenyegetni minket valos, valotlan emailekkel?M1Ö írta:Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.Marky írta: Annyira ne legyetek mar debilek, hogy azt hiszitek csak a hecc kedveert megfenyegetnek Viktorek 230 iskolat es orszagos riadot fujatnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 23., csütörtök 15:04
nem feltetlen a buntetojogi kockazatra gondoltam, hanem arra, hogy ha valoban kibukna, hogy az o huzasuk ez az egesz, azzal vegleg eltemetnek a 26-os sanszaikat.nuevo_ericco írta:Nem azt állítom, hogy ők voltak, de miért ne merné? Lebukástól nem kell tartaniuk, az ügyészség, rendőrség a zsebükben.'shutterisland írta:ilyet szerintem sem mer meghuzni a fidesz,
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 23., csütörtök 14:44
Nem azt állítom, hogy ők voltak, de miért ne merné? Lebukástól nem kell tartaniuk, az ügyészség, rendőrség a zsebükben.'shutterisland írta:ilyet szerintem sem mer meghuzni a fidesz,
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. január 23., csütörtök 14:43
Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.Marky írta: Annyira ne legyetek mar debilek, hogy azt hiszitek csak a hecc kedveert megfenyegetnek Viktorek 230 iskolat es orszagos riadot fujatnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 23., csütörtök 14:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 23., csütörtök 13:34
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 23., csütörtök 13:22
Viktor egy hatart sosem lep at. Ez meg mindig az EU, nem fog terrorizmust es nyilt agressziot bevetni.swfan írta:Mondjuk éppenséggel egy bizonyos Vlagyimir Putyin is hasonló módszerekkel jutott 1999-ben hatalomraMarky írta: Nem kell konteozni, nyilvan a Mandinernek van direkt osszekottetese a tankeruletekkel es az iskolak is csak kozponti engedellyel adhatnak ki kozlemenyt.
Rohadt veszelyes ez az attitud, nem szabad hitelteleniteni a hatosagokat...
Annyira ne legyetek mar debilek, hogy azt hiszitek csak a hecc kedveert megfenyegetnek Viktorek 230 iskolat es orszagos riadot fujatnak.Viktor sok mindent lemásolt már onnan. Bár ott nemcsak fenyegetések történtek, hanem tényleg voltak terrortámadások
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 23., csütörtök 12:54
Mondjuk éppenséggel egy bizonyos Vlagyimir Putyin is hasonló módszerekkel jutott 1999-ben hatalomraMarky írta:Nem kell konteozni, nyilvan a Mandinernek van direkt osszekottetese a tankeruletekkel es az iskolak is csak kozponti engedellyel adhatnak ki kozlemenyt.gutihaz14 írta:
harcos neven ki mas irta ha nem egy migatyank vagy mandineres vadhajtasos vegleny?
Rohadt veszelyes ez az attitud, nem szabad hitelteleniteni a hatosagokat...
Annyira ne legyetek mar debilek, hogy azt hiszitek csak a hecc kedveert megfenyegetnek Viktorek 230 iskolat es orszagos riadot fujatnak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 23., csütörtök 12:53
Láttam emailt ami 6:33kor ment már ki, simán kijöhetett a hír korábban.Halfkey írta: Elvileg 8kor ment az iskoláknak a mail, a promenád (bármi is az) oldalán 7:53-kor jelent meg a cikk![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 23., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 23., csütörtök 12:31
Nem kell konteozni, nyilvan a Mandinernek van direkt osszekottetese a tankeruletekkel es az iskolak is csak kozponti engedellyel adhatnak ki kozlemenyt.gutihaz14 írta:harcos neven ki mas irta ha nem egy migatyank vagy mandineres vadhajtasos vegleny?p.csabi1 írta:
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 23., csütörtök 12:00
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. január 23., csütörtök 11:55
Húgom sulijában nincs betartvazsuninnyo írta:Amennyire tudom, mindenhol betartjak.Tjacks írta:
Őszinte leszek veled, nem tudom ez mennyire van betartva. Okosak a "kis" szarosok.![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 23., csütörtök 11:43
halamadrid írta:Mikorra várható ítélet? Komolyan veszik egyáltalán?swfan írta: Az EP jogi bizottsága ma tárgyalja MP mentelmi jogát
Az eljárási szabályok szerint az ügy előadója először zárt ajtók mögött ismerteti az ügyet az EP Jogi Bizottságában. Ha kell, meghallgatják az érintett képviselőt, iratokat szereznek be. Ezt követően a jelentéstevő elkészíti az előterjesztését, amelyben a mentelmi jog felfüggesztését vagy fenntartását kéri. A bizottság szavazással dönt, egyszerű többséggel – írta az EUrologus.
Hozzátették: ezt követően az ajánlást az EP plenáris ülése elé viszik, ahol vita nélkül szavaznak, ott szintén egyszerű többségre van szükség a javaslat elfogadásához. Az eljárás várhatóan néhány hónapot vesz igénybe, tehát tavasszal megszülethet a döntés Magyar Péter mentelmi jogával kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 23., csütörtök 11:36
Amennyire tudom, mindenhol betartjak.Tjacks írta:Őszinte leszek veled, nem tudom ez mennyire van betartva. Okosak a "kis" szarosok.gutihaz14 írta:
kotelezo leadni a telokat, nem?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 23., csütörtök 11:29
Nálunk és amit hallok, ott 100%ban.Tjacks írta:Őszinte leszek veled, nem tudom ez mennyire van betartva. Okosak a "kis" szarosok.gutihaz14 írta:
kotelezo leadni a telokat, nem?![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem