Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

nuevo_ericco

Re: Politika

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 13:12

kiserik írta:Lehet megírom és elküldöm privátban
Nem kell, inkább fektesd hasznosabb dolgokba az időt és az energiádat :mrgreen:
kiserik írta: Az, hogy az ország egyik fele mit néz ki a kormányból, az köszönhető a kormánynak, de ennek a remek médiának is.
Szerintem nem kell ellenzék vagy ellenzéki média sem ahhoz már, hogy ma aki nem kormánypárti, és meghallgatja a miniszterelnököt, akár a kormány hivatalos csatornáin keresztül, vagy elolvasson egy kormánypárti cikket, azt érezze, inzultálják az intelligenciáját.
Szerintem túltolták a hazudozást és a nem rájuk szavazók hülyének nézését. Ami elég veszélyes, hiszen ők ülnek a hatalomban, és nem túl jó kiindulópont, főleg ilyen válságokkal tarkított időkben, hogy az ország fele akkor sem hisz nekik, ha kérdeznek.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 24., péntek 13:02

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.
Ezt sem, így van.
Nem konteóztam, mert nem jelentettem ki semmit tényszerűen. Arra utaltam, de látom nem ment át, hogy orbánékból minimum a fél ország kinéz már bármit a hatalom megtartásának érdekében, és kategorikusan nem lehet kizárni őket sem. Ami a jelenlegi információk alapján megállja a helyét. A konteók többsége a felszín megkapargatása után összedől.
kiserik írta: Jönnek itt a nagy orosz szállal is és közben meg eddig annyi alapja van
A cseheknél a hatóságok nyomoztak, szóval kicsit alapozottabb az orosz szál, mint azt te itt megpróbálod beállítani.

Aki pedig már életében torrentezett, annak valószínűleg volt már köze orosz szerverhez, meccsstreamelés ugyanez a kategória. Sőt orosz regényt is olvastam már, orosz terméket is vettem, stb. Másodszor hozod fel ezt, mintha nem írtam volna már le többször, hogy az orosz néppel semmi problémám nincs.
A konteót nem is Neked szántam :-*

Az, hogy az ország egyik fele mit néz ki a kormányból, az köszönhető a kormánynak, de ennek a remek médiának is. Folyamatosan megy az uszítás és a gyűlöletkampány mind a két oldalon.

Oroszok: ahogyan ha eldobható emailcímet szeretnél, akkor valószínűleg lesz köze orosz szerverhez. Ezt próbáltam meg érzékeltetni, hogy ha torrentezel, streamelsz, vagy eldobható emailcímet használsz, akkor az nem egyenesen azt jelenti, hogy orosz kém vagy, még ha a csehek az is mondják, hogy ők elfogtak egy orosz kémet, aki orosz torrent oldalakat használt. Full fals következtetés, sőt nem is következtetés, inkább lebegtetés.

Egy olyan remek cikket tudnék írni telex stílusban, hogy csak na, arról, hogy Te akár orosz ügynök is lehetsz és ha ott jelenne meg, akkor tudok mondani legalább 2-3 embert innen, aki habzó szájjal linkelné 20 perccel a megjelenést követően :lol:

Lehet megírom és elküldöm privátban :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 12:17

kiserik írta: Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt.
Ezt sem, így van.
Nem konteóztam, mert nem jelentettem ki semmit tényszerűen. Arra utaltam, de látom nem ment át, hogy orbánékból minimum a fél ország kinéz már bármit a hatalom megtartásának érdekében, és kategorikusan nem lehet kizárni őket sem. Ami a jelenlegi információk alapján megállja a helyét. A konteók többsége a felszín megkapargatása után összedől.
kiserik írta: Jönnek itt a nagy orosz szállal is és közben meg eddig annyi alapja van
A cseheknél a hatóságok nyomoztak, szóval kicsit alapozottabb az orosz szál, mint azt te itt megpróbálod beállítani.

Aki pedig már életében torrentezett, annak valószínűleg volt már köze orosz szerverhez, meccsstreamelés ugyanez a kategória. Sőt orosz regényt is olvastam már, orosz terméket is vettem, stb. Másodszor hozod fel ezt, mintha nem írtam volna már le többször, hogy az orosz néppel semmi problémám nincs.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 24., péntek 11:20

nuevo_ericco írta:
1madridista írta: Johetsz azzal h fico meg orbi ugyanugy csinaljak biztos egymasrol koppintottak, de ez meg mindig csak az erintett orszagok fele.
Es sem kizáró ok, semmibe sem kerül lekoppintani a módszert.
De korábban leírtam, hogy nem azt állítom, hogy ők álltak a háttérben, de kizárni sem lehet 100%-ig.
Nem akarok nagyon belefolyni, mert az utóbbi időben, napban, eléggé elfajultak a dolgok (és még én vagyok a konteós :D ), de pont ez a sejtetés a gyomorforgató. Ugye a Telex módszer.

Nem a kormány áll a háttérben, de 100%-ig kizárni sem lehet. A tudósok, meg ugranak rá és vicsorognak.

Ahogy például azt sem lehet 100%-ig kizárni, hogy pont az ellenzék tette, hogy befeketítse a kormányt. Vagy ki lehet? Jönnek itt a nagy orosz szállal is és közben meg eddig annyi alapja van, mint Téged vádolni orosz ügynökösködéssel, mert orosz torrentről streamelve nézed a Netflixet :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 24., péntek 10:40

1madridista írta:
Nem tudom mi lett a cseheknel az eredmenye a nyomozasnak es nem is erdekel (egy szoval se mondtam h ez valos v jogy muszlim bevandorlo kuldte volna)
Ez a spiritusz baratom! Igy kell tajekozodni.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 10:35

istimester írta:Viktor Vezénylőtábornukúr személyesen küldte ki
Van még szolgáltató, amelyik támogatja a WAP-ot? :mrgreen:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. január 24., péntek 10:06

swfan írta: Bombariadó van több budapesti iskolában. A fenyegető levél, amit szétküldtek úgy van megfogalmazva, mintha egy iszlamista csoport tervezne robbantásokat.

Nem akarok nagyon konteókat gyártani, de nem lehet, hogy a kormány áll emögött, hogy legyen egy kis rettegéspropaganda? Propagandalapok már persze egyből össze is kötötték a korábbi szír gépes kamuhírrel, hogy ez bizony annak a következménye.

Vagy vajon tényleg iszlamisták fenyegetőznek? (ez Magyarországra eddig abszolút nem volt jellemző)

https://telex.hu/belfold/2025/01/23/bom ... rol-percre
Viktor Vezénylőtábornukúr személyesen küldte ki :sziv:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 9:42

1madridista írta: Johetsz azzal h fico meg orbi ugyanugy csinaljak biztos egymasrol koppintottak, de ez meg mindig csak az erintett orszagok fele.
Es sem kizáró ok, semmibe sem kerül lekoppintani a módszert.
De korábban leírtam, hogy nem azt állítom, hogy ők álltak a háttérben, de kizárni sem lehet 100%-ig.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 24., péntek 9:36

nuevo_ericco írta:
1madridista írta:Szlovakia
Fico és Orbán elég gyakran cserélnel illiberális know-how-t, úgy a lopással, mint a félelelemkeltéssel, hazugságokkal kapcsoaltban, szóval ez még magában nem kizáró ok. A csehek is kaptak, de valamiért az ő nyomozásaik eredménye ezekkel kapcsolatban nincs sűrűn emlegetve a kormányoldalon.
Nem tudom mi lett a cseheknel az eredmenye a nyomozasnak es nem is erdekel (egy szoval se mondtam h ez valos v jogy muszlim bevandorlo kuldte volna)

A mondandom lenyege h masik 3 orszag is kapott, valoszinutlen h a fidesz csinalta vna mert mashol is problema ez ahol nincs fidesz.

Johetsz azzal h fico meg orbi ugyanugy csinaljak biztos egymasrol koppintottak, de ez meg mindig csak az erintett orszagok fele.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 24., péntek 9:20

1madridista írta:Szlovakia
Fico és Orbán elég gyakran cserélnel illiberális know-how-t, úgy a lopással, mint a félelelemkeltéssel, hazugságokkal kapcsoaltban, szóval ez még magában nem kizáró ok. A csehek is kaptak, de valamiért az ő nyomozásaik eredménye ezekkel kapcsolatban nincs sűrűn emlegetve a kormányoldalon.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 24., péntek 9:13

M1Ö írta:
Marky írta: Annyira ne legyetek mar debilek, hogy azt hiszitek csak a hecc kedveert megfenyegetnek Viktorek 230 iskolat es orszagos riadot fujatnak.
Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.
Szlovakia es bulgaria is kapott ilyet elozo heten... azok is ok voltak akkor?

Az elozmenyek ismereteben szerintem kell hozza debilseg h ezt is rajuk fogd...

Mas kerdes h mp alhire egybol eszukbe jutott (talan jogosan) de az h netanyahut meghivtak nyilvanosan az nem noveli a terrorveszelyt :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 24., péntek 5:53

ha mar valaki bedobta, hogy szerinte csak hirverest akart majka a koncertjehez :

Rááááadás!! Ráááadás!
A március 8-ai buli előtt a nagy érdeklődésre való tekintettel március 7-én szintén meglepjük Bindzsisztán népét egy koncerttel a Papp László Arénában!! Duplázunk!! Köszönjük mindenkinek! ❤️💋
❤️❤️
Tessenek jegyet venni, mert ez is el fog fogyni!!!
ISTEN ÁLDJA BINDZSISZTÁNT!❤️❤️
nesze. :mrgreen:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 23., csütörtök 17:50

Rozsabimbo2019 írta: https://youtu.be/iyZFFduNvmg?si=fivGlbMe5Xls-UXu

Minden mi hazánkosnak, igazán fontos videó. 17. Perctől pl. Elmagyarázza , kiserik miért látens( :mrgreen: ) fideszes.
Majd elmondjak, hogy feligazsag, csusztatas, nem fekete-feher, minden oldalt meg kell nezni, es szevasz. Laposfold halo.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. január 23., csütörtök 17:10

https://youtu.be/iyZFFduNvmg?si=fivGlbMe5Xls-UXu

Minden mi hazánkosnak, igazán fontos videó. 17. Perctől pl. Elmagyarázza , kiserik miért látens( :mrgreen: ) fideszes.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 23., csütörtök 15:28

Koszi sracok, igy azert vilagosabb.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 23., csütörtök 15:22

realmadrid95 írta:
M1Ö írta:

Nem is olyan rég az egész országot fenyegették azzal, hogy jön az atom. Nem azt mondom, hogy ők állnak emögött, de nem kell hozzá debilség, hogy kinézzem belőlük.
Kerdem en, aki nagyon messze all a politikatol, keves hirt olvasok, azt is leginkabb innen… hogy nem mi vagyunk kb az egyetlen Orosz parti europaban? Miert probalnanak fenyegetni minket valos, valotlan emailekkel?
Orbán Viktor személyesen magyarázza el, hogy miért jó taktika az emberek félelmeire építeni: https://youtu.be/9wLm38sAPxQ?si=rrs7BVQhL91czSC5

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 23., csütörtök 15:20

realmadrid95 írta:
M1Ö írta:

Kerdem en, aki nagyon messze all a politikatol, keves hirt olvasok, azt is leginkabb innen… hogy nem mi vagyunk kb az egyetlen Orosz parti europaban? Miert probalnanak fenyegetni minket valos, valotlan emailekkel?
Mondjuk azert, mert a csatlos kormanynak kifele all a zaszlo es ezzel lehet a szelsosegeket gerjeszteni. Nem sokara jon Toroczkai es bejelenti, hogy az osszes muszlimot ki kell toloncolni, amivel jol egymasnak lehet ugrasztani az embereket.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 23., csütörtök 15:16

M1Ö írta:
Marky írta: Annyira ne legyetek mar debilek, hogy azt hiszitek csak a hecc kedveert megfenyegetnek Viktorek 230 iskolat es orszagos riadot fujatnak.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 23., csütörtök 15:04

nuevo_ericco írta:
'shutterisland írta:ilyet szerintem sem mer meghuzni a fidesz,
Nem azt állítom, hogy ők voltak, de miért ne merné? Lebukástól nem kell tartaniuk, az ügyészség, rendőrség a zsebükben.
nem feltetlen a buntetojogi kockazatra gondoltam, hanem arra, hogy ha valoban kibukna, hogy az o huzasuk ez az egesz, azzal vegleg eltemetnek a 26-os sanszaikat.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 23., csütörtök 14:44

'shutterisland írta:ilyet szerintem sem mer meghuzni a fidesz,
Nem azt állítom, hogy ők voltak, de miért ne merné? Lebukástól nem kell tartaniuk, az ügyészség, rendőrség a zsebükben.

Vissza: