Birom az oreg Henry-t.

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 23., csütörtök 17:59
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 23., csütörtök 6:41
A szavazás állása túlzó - én mondjuk nem szavaztam -, szerintem sokaknál az igen szavazat egy "megfelelő ajánlat esetén" kiegészítést is tartalmazna.Gascoigne írta:Legalább a sajátunkat védjük meg, ha már más úgysem fogja.Tjacks írta: Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.
Nálam, amit ő csinál, az nem okádék. Nyilván lehetne több esze, de azért 2025-ben hadd ne kelljen már tűrnie, hogy a sok paraszt spanyol huhogja a bőrszíne miatt. Erre rájött az, ahogy az aranylabdát elcsalták tőle, nem is csodálom, hogy valami elszakadt benne.
Főleg, hogy tavasszal mindig odateszi magát, és már hozott nekünk két Bl-t 24 évesen. Nevetséges, hogy a szavazás ennyire közeli.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. január 23., csütörtök 6:10
Persze, hát nélküle konstans jó játék van! A másik meg, hogy vele nem lehet gálázni. Vannak itt bajok sokak fejébe. 0 objektivitás, csak mennek a gyűlölet cunamival.realmadrid95 írta:Tjacks írta:
Szerintem azt mindenki![]()
A második gólja volt nálam a meccs jelenete, parádé a csel és a kivitelezés, higgadtan, ésszel gurította be.
Nehogy azt hidd!Nagyon sok komment jon arrol, hogy haszontalan a meccseken, foleg mostanaban egyre gyakrabban.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 23., csütörtök 0:32
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2025. január 23., csütörtök 0:23
Legalább a sajátunkat védjük meg, ha már más úgysem fogja.Tjacks írta: Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 22., szerda 23:21
Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.realmadrid95 írta:Tjacks írta:
Szerintem azt mindenki![]()
A második gólja volt nálam a meccs jelenete, parádé a csel és a kivitelezés, higgadtan, ésszel gurította be.
Nehogy azt hidd!Nagyon sok komment jon arrol, hogy haszontalan a meccseken, foleg mostanaban egyre gyakrabban.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 22., szerda 23:15
Tjacks írta:Szerintem azt mindenkirealmadrid95 írta:
A jatektudasat en speciel mindig,![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 22., szerda 23:10
Szerintem azt mindenkirealmadrid95 írta:A jatektudasat en speciel mindig,Halfkey írta: Akkor ma szeretjük?![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 22., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 22., szerda 23:02
A jatektudasat en speciel mindig, olyan jo lenne, ha varazsutesszeruen megvaltozna es nem menne neki a biroknak, jatekosoknak, szurkoloknak.Halfkey írta: Akkor ma szeretjük?![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 22., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 22., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. január 22., szerda 22:50
Remy írta:HISTORY: Vini Jr. becomes the 23rd player to score 100 goals for Real Madrid.
Champions League goals:
Vinicius Jr: 28 goals
Suarez: 27 goals![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 22., szerda 22:40
HISTORY: Vini Jr. becomes the 23rd player to score 100 goals for Real Madrid.
Champions League goals:
Vinicius Jr: 28 goals
Suarez: 27 goals
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 22., szerda 22:38
Realista24 írta:Mindig jelzi, szerencsere ma gólokkal.lestat írta: Jelzi ma hogy azert nem szabad rola megfeledkezni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 22., szerda 22:37
Mindig jelzi, szerencsere ma gólokkal.lestat írta: Jelzi ma hogy azert nem szabad rola megfeledkezni.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 22., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 22., szerda 11:02
Hogy pontosak legyünk, ami szóba lett hozva: Aporl, Tham, Dortmund, PSG, Juve. 17/18Sierra írta:kiserik írta:meg mert CR annó százával rugdosta a gólokat Apoeleknek meg kitudja milyen csapatoknak. Hát...![]()
![]()
Aranyos, a ki tudja milyen csapatok, a teljesseg igenye nelkul: Juventus, Liverpool, Barcelona, Atletico Madrid, Dortmund, PSG, holmi fikuli csapatok ugye.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 22., szerda 10:51
kiserik írta:meg mert CR annó százával rugdosta a gólokat Apoeleknek meg kitudja milyen csapatoknak. Hát...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 22., szerda 10:50
Elhiszem, hogy te vagy a vilag esze, de ha visszaolvasol, az egesz abbol indult ki, hogy valaki azt irta, hogy ennel jobban nem lehet huzni a szekeret, mint ahogy Vini tette.Sikerült megfogni a lényeget, látom. Hoztál egy semmit nem érő statisztikát a mondandód alátámasztása gyanánt, én meg hoztam 2-t. Aztán csak ragaszkodsz a semmit nem érő marhaságokhoz.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem