A szavazás állása túlzó - én mondjuk nem szavaztam -, szerintem sokaknál az igen szavazat egy "megfelelő ajánlat esetén" kiegészítést is tartalmazna.Gascoigne írta:Legalább a sajátunkat védjük meg, ha már más úgysem fogja.Tjacks írta: Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.
Nálam, amit ő csinál, az nem okádék. Nyilván lehetne több esze, de azért 2025-ben hadd ne kelljen már tűrnie, hogy a sok paraszt spanyol huhogja a bőrszíne miatt. Erre rájött az, ahogy az aranylabdát elcsalták tőle, nem is csodálom, hogy valami elszakadt benne.
Főleg, hogy tavasszal mindig odateszi magát, és már hozott nekünk két Bl-t 24 évesen. Nevetséges, hogy a szavazás ennyire közeli.
A hozott két BL-t nem tudom értelmezni, azért kellettek másoktól is extrák, de tény hogy az egyik legjobbunk volt.
A huhogás meg nem a bőrszín miatt van kizárólag,nem hallom meccs közben hogy csucsu,cama,rodrygo,mendy konstans kapná az ívet,de javítsatok ki ha nem így van.
Mégegyszer grat a tegnapi teljesítményért Neki, nagyot ment!