az Alaba Rüdi Asencio 3-ast

csak Ase is kezdjen időnként

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 23., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 23., csütörtök 10:00
Hajra Asencio - Alaba - Rudiger - Fran kezdo!Remy írta:Nesze neked Ase. Meg barki, aki jo formaban van.Ancelotti: "David Alaba is very CLOSE to start games. It depends on how he feels. When he tells me he's ready I will start him."![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 23., csütörtök 7:27
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 22., szerda 23:57
Nem biztos, hogy rossz lenne egy stabil Alaba oda hátra. Tapasztalt és a mélységi labdákban nála nincs jobb a keretben. Illetve néha pihenhetne Rudi és máskor meg Asencio megerősíthetné a jobb oldalt, így nem kellene ott Fedét pazarolni, LV-t meg nézniRemy írta:Nesze neked Ase. Meg barki, aki jo formaban van.Ancelotti: "David Alaba is very CLOSE to start games. It depends on how he feels. When he tells me he's ready I will start him."![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 22., szerda 23:53
Nesze neked Ase. Meg barki, aki jo formaban van.Ancelotti: "David Alaba is very CLOSE to start games. It depends on how he feels. When he tells me he's ready I will start him."
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 22., szerda 23:13
Az a baj, hogy szerintem berogzodese az oregnek, hogy a szupernegyesunknek egyszerre kell fent lennie. Pedig ez jo kis kezdo lenne.Pad'em írta:Egy combosabb ellenfél ellen sztem elfér Csucsu is középen. Persze csak amíg nincs Cama, utána pad.realbeckham írta: Ha csuameni bevethető lesz, akkor kell majd villognia, hogy a padon tartsa.
Olyan fluid a kp nélküle. A vedelem is fasza asencioval.
A cserek es az időzítés viszont tényleg jo volt tőle. Ennek én is örülök
Tchou -- Ceba -- Fede
---------Bellingham
Mbappé ------- Vinicius
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 22., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 22., szerda 23:01
Egy combosabb ellenfél ellen sztem elfér Csucsu is középen. Persze csak amíg nincs Cama, utána pad.realbeckham írta: Ha csuameni bevethető lesz, akkor kell majd villognia, hogy a padon tartsa.
Olyan fluid a kp nélküle. A vedelem is fasza asencioval.
A cserek es az időzítés viszont tényleg jo volt tőle. Ennek én is örülök
HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 22., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 22., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. január 22., szerda 22:36
Salzburg.flori írta: Főnök ma villog.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 22., szerda 22:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 22., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 22., szerda 11:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 22., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 21., kedd 15:13
Azert sunyiba ott van megint az Atletico, nem szabad felvallrol venni oket. Foleg ha azt nezzuk hogy Ancelotti Madridja kb folyamatosan szopik/x-el ellenuk, necces lesz a tavaszi visszavago.nzooli93 írta: Bl tavasz, meg kupában egy esetleges elclasico dönt majd ugyis mi lesz.
Ezt a bajnokságot,ilyen kerettel ,egy ennyire hullámzó barcaval szinte kötelező lesz lehozni. A tobbi nagy meccs lesz a kérdés,javulunk e. Iden azt még nem sikerült nyerni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 21., kedd 13:36
Together with Modric?Pad'em írta:Erről majd Carlónak is szóljunk azért.flori írta:
Szerintem bármi történik egy irányba megy a sztori. Ha nyer bármit, akkor leköszön a csúcson, ha nem, akkor meg egyértelmű. Xabi sem fog várni még egy évet, Perez is tudja. Más alternatíva meg nem lesz 26-ban.
Carlo Ancelotti: “I’ve absolutely NOT decided to leave Real Madrid… I hope to stay for FOUR more years, same as president Florentino Pérez”.
“That would be perfect in order to do a big farewell together in 2029!”.
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 21., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 21., kedd 13:23
Erről majd Carlónak is szóljunk azért.flori írta:Szerintem bármi történik egy irányba megy a sztori. Ha nyer bármit, akkor leköszön a csúcson, ha nem, akkor meg egyértelmű. Xabi sem fog várni még egy évet, Perez is tudja. Más alternatíva meg nem lesz 26-ban.Marad Carlo, ha jonnek az eredmenyek, ha meg nem, akkor Xabi ball kovetkezik.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 21., kedd 12:39
Szerintem bármi történik egy irányba megy a sztori. Ha nyer bármit, akkor leköszön a csúcson, ha nem, akkor meg egyértelmű. Xabi sem fog várni még egy évet, Perez is tudja. Más alternatíva meg nem lesz 26-ban.Marad Carlo, ha jonnek az eredmenyek, ha meg nem, akkor Xabi ball kovetkezik.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem