Ez sok mindentol fugg azert. Nekem volt olyan fuvarom hogy a repterire indulva megkerdezte a neni h mennyi lesz mondtam h kb 9-10k de pontosat nem tudok, ledobbent mert idefele ugyanez 25 volt. Nyilvan ez a lehuzas, nem tudom a videki percdijakat de itthon delutan 4korul a korut egyik vegebol a masikba a dugoba araszolva "lehuzas nelkul" is siman lehet a duplaja az ut mint amugy dugo nelkul lenne.'shutterisland írta: nem tudom hol milyen a taxi tarifa, de mikor legutobb taxiznom volt muszaj, akkor 8k volt bekescsabarol egy 15p-es fuvar egy sima unalmas kedd este, en mar azon is csak pislogtam, 2 eve meg egy otos volt csak.
gondolom nyaron lenne a tortenet, pest-balaton-gyor...szerintem is olcsobb a berles
Autoberleshez azert hozzatartozik h oke hogy mar van kb 5ezertert is de ezek altalaban azert regi swiftek vagy regi yarisok es elkernek erte akár 50ezer kaukciot is.
De talan ezzel jarsz a legjobban egy hetre kiberelsz egy autot, arra figyelj azert foleg ha egy nap mesz egy pest-gyor-balatont hogy van berlos ceg aki napi kilometer limitet ad meg es ha azt tul leped utana kilometerenkent amortizacio miatt meg kerni fog penzt. Ezt probald ugy lebeszelni hogy 1 hetes berlesnel lehet egyiknap tul leped a 200kilometert de cserebe 3 napig meg all az auto.
U.i. ha palyaudvar, ha repter, olyan taxihoz hogy fuggetlen szolgaltato be ne uljel. Akarmit mond.