Politika
Re: Politika
Szerintem a kolykok leszarjak, orulnek hogy nem kell oran lenni. Bar, hideg van.
Anno nekem 4 ev alatt volt harom bombariado, orultunk mint majom a farkanak.
Anno nekem 4 ev alatt volt harom bombariado, orultunk mint majom a farkanak.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
eddig 121 iskola kapott fenyegető levelet.
de hogyan vittek volna ennyi iskolába bombát?
jó xar világot élünk, hogy valakinek ez a poén.
de legalább a fordítást vették volna komolyan
de hogyan vittek volna ennyi iskolába bombát?
jó xar világot élünk, hogy valakinek ez a poén.
de legalább a fordítást vették volna komolyan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2025. január 23., csütörtök 10:58-kor.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Komoly level
Tenyleg chatgpt szaga van.

Tenyleg chatgpt szaga van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
gyerekkoromban volt egy ido mikor tobb bombariado is volt a sulimban, senki nem felt vagy sirt vagy rettegett. kurvara tudta mindenki hogy kamu, tanarok sem keltettek a feszkot csak szepen sorban elhagytuk a sulit ahogy a gyakorlaton tanultuk es kesz
mitol rettegne?
mitol rettegne?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Adom, mindenesetre kurva nagy poén a gyerekeket ilyennel ilyesztgetni, belegondolok hogy 1 év múlva már a nagyobbik gyerek is belefuthat ilyenbeFaust írta:Figyelj, ez olyan, mintha Berlinben szoltak volna a karacsonyi vasar elott, hogy a tomegbe fognak hajtani. Teljesen irrealis, plane egyebkent - szerencsere - Magyarorszagon. Remelem ha megtalaljak aki kuldte (ha meg akarjak talalni egyaltalanTjacks írta: Annyi farkast kiálltottunk már, kitudja eldönteni mikor valós a baj/fenyegetés. Modern kor nagy problémája.
90% hogy fake, valaki die hard 3-asat játszik.), nagyon ellatjak a bajat.

tuti nem iskolak lennenek a celpontok az iszlamistaknak...
mindegy legalabb felulhet erre a vonatra is a propaganda
meg egy ujabb kamu ami elol megmentheti az orszagot a fidesz, eljen
mindegy legalabb felulhet erre a vonatra is a propaganda
meg egy ujabb kamu ami elol megmentheti az orszagot a fidesz, eljen
valamelyik univerzumban:

Figyelj, ez olyan, mintha Berlinben szoltak volna a karacsonyi vasar elott, hogy a tomegbe fognak hajtani. Teljesen irrealis, plane egyebkent - szerencsere - Magyarorszagon. Remelem ha megtalaljak aki kuldte (ha meg akarjak talalni egyaltalanTjacks írta: Annyi farkast kiálltottunk már, kitudja eldönteni mikor valós a baj/fenyegetés. Modern kor nagy problémája.
90% hogy fake, valaki die hard 3-asat játszik.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyetértek, ez nem az ő stílusuk. Sem az iskola, sem az "előre szólunk".
Ettől függetlenül a fasz kivan ezzel tetves világgal már.
Ettől függetlenül a fasz kivan ezzel tetves világgal már.
https://www.reddit.com/r/hungary/s/geBO9MNHXo
Buzlik, ez a komment eleg valos:
“Onnan érződik, hogy kamu az arab száll, mert azok nem így tolják. Előbb végrehajtják a akciót, majd a káosz közepette jelentkeznek be a szociális média platformjaikon és jelentik be, hogy ők állnak a merényletek között. Nem lennék meglepődve, ha a végén kiderülne valamelyik nem 100% diák küldte.”
Buzlik, ez a komment eleg valos:
“Onnan érződik, hogy kamu az arab száll, mert azok nem így tolják. Előbb végrehajtják a akciót, majd a káosz közepette jelentkeznek be a szociális média platformjaikon és jelentik be, hogy ők állnak a merényletek között. Nem lennék meglepődve, ha a végén kiderülne valamelyik nem 100% diák küldte.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem csak pest, orszagszerte, fehervaron is.swfan írta: Bombariadó van több budapesti iskolában. A fenyegető levél, amit szétküldtek úgy van megfogalmazva, mintha egy iszlamista csoport tervezne robbantásokat.
Nem akarok nagyon konteókat gyártani, de nem lehet, hogy a kormány áll emögött, hogy legyen egy kis rettegéspropaganda? Propagandalapok már persze egyből össze is kötötték a korábbi szír gépes kamuhírrel, hogy ez bizony annak a következménye.
Vagy vajon tényleg iszlamisták fenyegetőznek? (ez Magyarországra eddig abszolút nem volt jellemző)
https://telex.hu/belfold/2025/01/23/bom ... rol-percre
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Annyi farkast kiálltottunk már, kitudja eldönteni mikor valós a baj/fenyegetés. Modern kor nagy problémája.
Egy 20 éves megafonos hülyegyerek is írhatta gpt-velFaust írta: Nyilvan, biztosan nem egy 20 eves hulyegyerek irta chatgpt-vel. Asszony is teljes panikban van, mintha barmikor valaha robbantottak volna iskolat.

Nyilvan, biztosan nem egy 20 eves hulyegyerek irta chatgpt-vel. Asszony is teljes panikban van, mintha barmikor valaha robbantottak volna iskolat.
Bombariadó van több budapesti iskolában. A fenyegető levél, amit szétküldtek úgy van megfogalmazva, mintha egy iszlamista csoport tervezne robbantásokat.
Nem akarok nagyon konteókat gyártani, de nem lehet, hogy a kormány áll emögött, hogy legyen egy kis rettegéspropaganda? Propagandalapok már persze egyből össze is kötötték a korábbi szír gépes kamuhírrel, hogy ez bizony annak a következménye.
Vagy vajon tényleg iszlamisták fenyegetőznek? (ez Magyarországra eddig abszolút nem volt jellemző)
Az EP jogi bizottsága ma tárgyalja MP mentelmi jogát
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Csenyéte 26-os adataira leszek kíváncsi, ahol 2024 júniusában 228 szavazatból 224 ment a Fideszre (98,5%, tehét negyvenkilenc-ötvened'shutterisland írta: kozbe egyre tobb cigany lesz tiszas igy eye test alapjan.![]()
lattam roma tisza szigetek alakulnak, lattam tiszas csoportokban kommenteket/bejegyzeseket is.
azert ezt pl nem lattam jonni.![]()

A határon túli helyekre is elindul szerintem még idén, na ott mennyire szorulhat vissza a 22-es 94%. Mondjuk egyesek azt javasolják, hogy óvakodjon Székelyföldtől, mert ott vannak csak az igazi szellemi gyarmatosított fideszesek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozbe egyre tobb cigany lesz tiszas igy eye test alapjan.
lattam roma tisza szigetek alakulnak, lattam tiszas csoportokban kommenteket/bejegyzeseket is.
azert ezt pl nem lattam jonni.

azert ezt pl nem lattam jonni.

Lassan eljon az az ido is, amikor bejelenti sikerkent, hogy ma is felkelt a nap.Marky írta: Azert az kemeny, hogy Viktorunk nagy dirrel-durral bejelentette, hogy kifizetik az allampapirok utan jaro kamatokat, ergo nincs allamcsodMint a ciganyoknal, ahol az ovodai ballagast is ugy megunneplik, mint masok az eskuvojuket se.
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Azert az kemeny, hogy Viktorunk nagy dirrel-durral bejelentette, hogy kifizetik az allampapirok utan jaro kamatokat, ergo nincs allamcsod
Mint a ciganyoknal, ahol az ovodai ballagast is ugy megunneplik, mint masok az eskuvojuket se.

egy kis fideszes csavarzsuninnyo írta:Miert? Mar az elso perctol kezdve tudni mi lesz a vege. Felepul vmi szar, amire rafogjak, hogy jo, ha meg neked nem tetszik akkor egy hazaarulo kulfoldi berenc fasz vagy. A bevallalt fejlesztesek tizedet megcsinaljak vmi hulladek szar modon, es majd mutogatnak ra, hogy na bezzeg a fovaros mit kezdett ennyi ido alatt az egesszel (ami egy jogos kritika is lehetne, de nem lesz). Szevasz, fidesz tempo, nincs uj a nap alatt a hulyektol csak ennyire telik.ferni írta: Követem már a témát egy ideje de egyre szánamasabb lesz csak.

https://444.hu/2025/01/22/habony-arpad- ... srendezore
trump varo buli az ufo-lato patakyval es a "fiatal" birkakkal volt mar ? hatalmas megfejtesek mennek az interjukban

valamelyik univerzumban: