Taktikai háború (Legyél Xabi)
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
A lényeg, hogy ceba legyen, de ne modriccsal parban. Csak az egyik.
És minél kevesebb néger. Ezt most okosan kell lehozni. Szép kulcspasszokkal. Ésszel.
Tobbit bappéék megoldják.
És minél kevesebb néger. Ezt most okosan kell lehozni. Szép kulcspasszokkal. Ésszel.
Tobbit bappéék megoldják.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi lesz ma, szokásos 433, Valverde jhv-ben?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Pad'em
A Salzburgot mindenki rommá verte eddig a BLben 6ból 5ször úgyhogy nem hinném hogy probléma lesz a sok támadó.
De igen ki ki meccseken nem fog beleférni az a 4-es.
De igen ki ki meccseken nem fog beleférni az a 4-es.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Jah hat en egy percig se hittem, hogy ez változni fog. Tavaly is a clasico/milan zakok utan jottek a hirek,hogy újratervezés,meg változás,aztan a galakezdo mindig ez maradt

- ___Samy___
Vini, Bappe, Rodry, Belli megint elol, es most meg vero ember sincs a kozepen....
Tulsagosan orrsulyos a csapat ezzel a negy emberrel.
Tulsagosan orrsulyos a csapat ezzel a negy emberrel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pad'em
Ez a legvalószínűbb kezdő holnap AS szerint.
Courtois,
Valverde Asencio Rüdiger Mendy,
Modric Ceballos Bellingham,
Rodrygo Mbappé Vinicius
Ha Tchou vállalja a játékot akkor ő lesz Modric vagy Ceba helyett.
Courtois,
Valverde Asencio Rüdiger Mendy,
Modric Ceballos Bellingham,
Rodrygo Mbappé Vinicius
Ha Tchou vállalja a játékot akkor ő lesz Modric vagy Ceba helyett.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Na Lucas nélkül akkor nem 0-1-ről indulunk.
Fortea egyebkent bl kerettag.Pad'em írta: Just In: Real Madrid will be without recognised right-back against RB Salzburg. Lorenzo Aguado is unavailable as he was not included on Madrid's A list for UEFA competitions and cannot join list B due to age.
Raul Asencio could start as a right back on Wednesday.
— @MarioCortegana

Valverde fog ott kezdeni, vagy ha nagyon extrem az oreg akkor Asencio.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Igen.Yazid írta: LV sárgás vagy mi?![]()
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

LV sárgás vagy mi?

- Pad'em
Just In: Real Madrid will be without recognised right-back against RB Salzburg. Lorenzo Aguado is unavailable as he was not included on Madrid's A list for UEFA competitions and cannot join list B due to age.
— @MarioCortegana
— @MarioCortegana
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Viniből mi csináltunk sztárt az évek alatt. Nem saját nevelés, de szerintem úgy tekintenek rá, mivel egy félkész játékosként érkezett és kompletté nálunk vált. Emiatt Perezék egyik legféltettebb kincse.reeed_ati írta:Minimális a realitása a dolognak, de nagyon adom, amit írsz.Babinho írta: Nekem a Jude-Rodrygo-Kylian hármasé a jövő, nyáron az idény alapján instant sell out Vini. A viselkedése, és a jövő potenciálja miatt, ő neki ez sok lesz fejben ez a cirkusz, amit ő teremt. Nem ragozom tovább, az érte kapott pénzből rendbe raknám a védelmet és pótolnám a brazilt is.
Akkora pénzt kapnánk érte, hogy a komplett védelmet rendbe lehetne rakni + Florian.![]()
Nem mellesleg, lenne egy számomra sokkal szimpatikusabb csapatunk, kevesebb balhéval, több focival.
Egyedül akkor látok sanszot a távozásra, ha Bappa tartja a tegnapit és Vini egója ezt nem bírná el..
Mint mondjuk anno neymar a barcában, hozzá hasonlóan, a mi brazilunk sem a legélesebb kés a fiókban..
Szerintem csak akkor menne el innen, ha konkrétan ő kérné ezt. Ez is benne van a pakliban, ugyanis a spanyol szurkolókra folyamatosan panaszkodik, de a csapatot meg imádja. Nem gondolom azt, hogy a jelenlegi szerződését nem akarná kitölteni, maximum az utolsó 1-2 szezonban fog megfordulni a fejében a váltás, de arab földre nem fog menni.
Amúgy én se bírom már a viselkedését, de még mindig azt gondolom, hogy meg van benne az a plusz, ami a BL-győzelemhez és a bajnokság megnyeréséhez kell. Nem játszik mindig rosszul, de egyre többet elborul az agya. Remélhetőleg ez a tavaszra egy kicsit enyhül, mert akkor benne lehet a döntő faktor mint a tavalyi szezonban. Padra nem fogják tenni és a bal oldal az övé marad, hiába játszik jól Rodrygo.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Wirtzes reszt kiveve nagy plusz egy, az is csak azert kivetel nalam, mert nem ismerem, nem latom jatszani, de hiszek nekedBabinho írta: Nekem a Jude-Rodrygo-Kylian hármasé a jövő, nyáron az idény alapján instant sell out Vini. A viselkedése, és a jövő potenciálja miatt, ő neki ez sok lesz fejben ez a cirkusz, amit ő teremt. Nem ragozom tovább, az érte kapott pénzből rendbe raknám a védelmet és pótolnám a brazilt is.
Szerintem Trent jönni fog, ezt már elkönyveltem, tetszik, nem tetszik ez van. Ha mégsem jön, lehet majd ötletelni.
Viniből én Wirtzet venném meg, pure class az a gyerek, nekem Brahimnál jobb játékos, akit szeretek, de nálam egy erős realban nem kezdő...szerintem a rodrygo, wirtz, brahim, arda kell egy 60 meccses szezonra.
A vini pénzből még megvenném a védelembe Ruben Diast, nem tudom mennyire reális, de nekem ő lenne a megoldás KH posztra, rohadt jó az a játékos, es szerintem nagyon madrid kompatibilis.
Akit még igazolnék a további fehérítés jegyében az Nico Paz. Én hiszek Toninak hogy jó ez a gyerek, amikor láttam nekem tetszett, kell az ész a pályára. Ne felejtsük hogy amikor leigazoltuk Tonit, ois előrébb játszott, mint most Nico...saját nevelés, bizonyított.
Nekem ez a jövő madridjának alapja a teljesség igénye nélkül (bhv és más posztról szot nem ejtettem még).
Építsük Jude es Kylian köré a következő éveket, nincs szükség Vinire. Ez a mez tisztább annál, mint amit ő képvisel.

Ahol en a hibat latom az egyenletben, az Vini eladasi ara. Ha nem hosszabbit, akkor a pozicionk jelentosen romlik.
Ha en lennek Perez, akkor kapna egy magasabb fizetest, de a kivasarlasi arat levinnem 200-250 milliora, aztan onnantol kezdbe ha van olyan csapat, ami ezt kifizetne, akkor a jatekoson mulik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Minimális a realitása a dolognak, de nagyon adom, amit írsz.Babinho írta: Nekem a Jude-Rodrygo-Kylian hármasé a jövő, nyáron az idény alapján instant sell out Vini. A viselkedése, és a jövő potenciálja miatt, ő neki ez sok lesz fejben ez a cirkusz, amit ő teremt. Nem ragozom tovább, az érte kapott pénzből rendbe raknám a védelmet és pótolnám a brazilt is.
Akkora pénzt kapnánk érte, hogy a komplett védelmet rendbe lehetne rakni + Florian.

Nem mellesleg, lenne egy számomra sokkal szimpatikusabb csapatunk, kevesebb balhéval, több focival.
Egyedül akkor látok sanszot a távozásra, ha Bappa tartja a tegnapit és Vini egója ezt nem bírná el..
Mint mondjuk anno neymar a barcában, hozzá hasonlóan, a mi brazilunk sem a legélesebb kés a fiókban..
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Sajnos van benne valamiFaust írta:Ez már science-fiction a javából. Vagy inkább fantasy.RealRaúl77 írta:ha Vini kevesebbet foglalkozik a pofázással.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem, Vinit szeretném padon látniGalacticos írta:Es ezt a mostani bappet hogy tervezed kispadra ultetni?gólvonal írta: A sokat emlegetett stabilitáshoz jelenleg szerintem az kell, hogy Brahim és Rodrygo játsszon a széleken. Vininek vagy Bappenak padra kell kerülnie.
A kulcs szerintem sokkal inkabb az hogy a balhatved poszton vegre olyan jatszik aki beletud lepni a tamadasokba, a kozeppalyan van egy ceballos aki osztogat es rudiger mellett valodi vedo van.
Ez már science-fiction a javából. Vagy inkább fantasy.RealRaúl77 írta:ha Vini kevesebbet foglalkozik a pofázással.
- Galacticos
Egyebkent imadom judeot tenyleg, de ezt a gorcsosen golt akarok loni dolgot ma szerintem kicsit tultolta.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jude után a 2 legfontosabb játékosunk, egyiket se lehet padra tenni.
A védelem jobb oldalát kell megoldani, közepét Rüdi, Ase, Alabánk intézik.
Sem Mendy, sem Fran nem lesznek elegek a nagy meccseken Vini elképesztő melója nélkül.
A védelem jobb oldalát kell megoldani, közepét Rüdi, Ase, Alabánk intézik.
Sem Mendy, sem Fran nem lesznek elegek a nagy meccseken Vini elképesztő melója nélkül.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- flori
Mbappéra kell építeni ezt a csapatot. Jude is nagyon fasza, Vini is, de hármójuk közül a francia a legjobb.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!