Egy 20 éves megafonos hülyegyerek is írhatta gpt-velFaust írta: Nyilvan, biztosan nem egy 20 eves hulyegyerek irta chatgpt-vel. Asszony is teljes panikban van, mintha barmikor valaha robbantottak volna iskolat.

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 23., csütörtök 10:25
Egy 20 éves megafonos hülyegyerek is írhatta gpt-velFaust írta: Nyilvan, biztosan nem egy 20 eves hulyegyerek irta chatgpt-vel. Asszony is teljes panikban van, mintha barmikor valaha robbantottak volna iskolat.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. január 23., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 23., csütörtök 10:05
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 23., csütörtök 9:30
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 22., szerda 20:28
Csenyéte 26-os adataira leszek kíváncsi, ahol 2024 júniusában 228 szavazatból 224 ment a Fideszre (98,5%, tehét negyvenkilenc-ötvened'shutterisland írta: kozbe egyre tobb cigany lesz tiszas igy eye test alapjan.![]()
lattam roma tisza szigetek alakulnak, lattam tiszas csoportokban kommenteket/bejegyzeseket is.
azert ezt pl nem lattam jonni.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 22., szerda 19:07
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 22., szerda 17:46
Lassan eljon az az ido is, amikor bejelenti sikerkent, hogy ma is felkelt a nap.Marky írta: Azert az kemeny, hogy Viktorunk nagy dirrel-durral bejelentette, hogy kifizetik az allampapirok utan jaro kamatokat, ergo nincs allamcsodMint a ciganyoknal, ahol az ovodai ballagast is ugy megunneplik, mint masok az eskuvojuket se.
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 22., szerda 17:36
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 22., szerda 16:57
egy kis fideszes csavarzsuninnyo írta:Miert? Mar az elso perctol kezdve tudni mi lesz a vege. Felepul vmi szar, amire rafogjak, hogy jo, ha meg neked nem tetszik akkor egy hazaarulo kulfoldi berenc fasz vagy. A bevallalt fejlesztesek tizedet megcsinaljak vmi hulladek szar modon, es majd mutogatnak ra, hogy na bezzeg a fovaros mit kezdett ennyi ido alatt az egesszel (ami egy jogos kritika is lehetne, de nem lesz). Szevasz, fidesz tempo, nincs uj a nap alatt a hulyektol csak ennyire telik.ferni írta: Követem már a témát egy ideje de egyre szánamasabb lesz csak.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 22., szerda 16:42
Miert? Mar az elso perctol kezdve tudni mi lesz a vege. Felepul vmi szar, amire rafogjak, hogy jo, ha meg neked nem tetszik akkor egy hazaarulo kulfoldi berenc fasz vagy. A bevallalt fejlesztesek tizedet megcsinaljak vmi hulladek szar modon, es majd mutogatnak ra, hogy na bezzeg a fovaros mit kezdett ennyi ido alatt az egesszel (ami egy jogos kritika is lehetne, de nem lesz). Szevasz, fidesz tempo, nincs uj a nap alatt a hulyektol csak ennyire telik.ferni írta: Követem már a témát egy ideje de egyre szánamasabb lesz csak.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 22., szerda 16:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 22., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 22., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 22., szerda 12:31
Szerintem nem trollkodasnak szanta, hanem o is akar egy CR fele goloromot, egy emblematikus mozdulatot, akar csak Trump YMCA tanca. A kampany soran ezert probalta az ugras kozbeni X formalasat a karjaival es labaival, csak eleg benan nezett ki, nem tudott eleg magasra ugrani, mindig elcsuszott a mozdulat, stb. Ezt is hasonlonak szanta, csak hat nem a legszerencsesebb mozdulat.Realista24 írta: Mellette le merem fogadni, hogy erre all fel neki, hogy az egesz vilag ezen a trollkodason(?) pörög.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. január 22., szerda 9:14
A szó amit keresel az a kokó.nuevo_ericco írta:Ha megnézed az egész videót, beszédet, akkor nehéz nem észrevenni, hogy mennyire túlmozgásos, mennyire fel van pörögve. Szerintem csak spontán akart tenni egy gesztust a közönség felé, és hát pont a legrosszabbat választotta. Nem tudta magát kontrolálni, mint mikor egy gyerek viselkedik furcsán közönség előtt.Halfkey írta: Elég jól dokumentált mára hogy Elon mennyire élvezi a trollkodást és a publicitást. Személy szerint nem gondolom hogy náci, de szerintem direkt akarta keverni itt a szart azzal hogy ilyen mozdulatot alkalmazott.
Most pedig megy a kármentés, beismerni, elnézést kérni, stb. bűn abban a politikai kultúrában, inkább tagadni kell, támadni, felvenni az áldozatpózt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 22., szerda 9:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. január 22., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 22., szerda 9:08
Ha megnézed az egész videót, beszédet, akkor nehéz nem észrevenni, hogy mennyire túlmozgásos, mennyire fel van pörögve. Szerintem csak spontán akart tenni egy gesztust a közönség felé, és hát pont a legrosszabbat választotta. Nem tudta magát kontrolálni, mint mikor egy gyerek viselkedik furcsán közönség előtt.Halfkey írta: Elég jól dokumentált mára hogy Elon mennyire élvezi a trollkodást és a publicitást. Személy szerint nem gondolom hogy náci, de szerintem direkt akarta keverni itt a szart azzal hogy ilyen mozdulatot alkalmazott.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. január 22., szerda 9:01
Mint, amikor a gyerek sokadik kérésre még egy ujjal belenyúl a festékbe. Próbálgatja a határait, mi fér még bele, mitől fog epét hányni az a kb >20% meggyőződéses liberális. Nehéz eldönteni, ha most nem háborodik fel a nép, végül is igazi bűn vagy bármi komoly nem történt, akkor lehet, hogy még ilyenebb produkciók lesznek. Az is lehet, hogy elég neki a tudat, hogy lám szalutáltam és senki nem tehetett velem semmit. Amúgy én amellett vagyok, hogy haladjunk tovább, nem történt semmi szokatlan.Halfkey írta: Elég jól dokumentált mára hogy Elon mennyire élvezi a trollkodást és a publicitást. Személy szerint nem gondolom hogy náci, de szerintem direkt akarta keverni itt a szart azzal hogy ilyen mozdulatot alkalmazott.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 22., szerda 8:50
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem