Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 22., szerda 13:34

nuevo_ericco írta:
kiserik írta:
Csak a Sorozatbarát (tcskhun, örök hálám :sziv: :salute: ), de most elgondolkodtattál. Fizetem a Netflixet megszokásból, nincs rajta semmi jó és rohadt drága. Mindjárt le is mondom :kalapos:
Én feltelepítettem, beállítottam a Streamiot, ami pár napja volt itt téma, azóta nemhogy a netflixet még az ncore-t sem nyitottam meg :mrgreen:
Havi 4 Euró, és minden fent van, az osszes streaming-szolgáltató sorozata, filmek, stb. Persze nem a leglegálisabb megoldás.
Ez alapján simán ment:
https://www.reddit.com/r/StremioAddons/ ... wto_guide/
Nekem 16 euró volt fél évre (így havi €2.67-re jön ki :mrgreen: ), én is köszönöm az itteni ajánlást, megváltoztatta az életemet, zseniális a cucc.

Most a Severance-t kezdtem el nézni, 3 rész alapján 10/10, nagyon kíváncsi vagyok, hova fut ki. Filmeknél pedig a mubira tervezek előfizetni hónapok óta, csak nincs időm filmezni mostanában, de az ő készletük is fellelhető, ami zseniális.

Ha valaki megfejti, hogy sport tv-ket hogy lehet hozzáadni, kvázi kiváltva a meccsek streamelését, szóljon légyszi, és azonnal le is mondom az rtl+-t meg a kábeltévét :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 22., szerda 13:05

kiserik írta:
Halfkey írta: Látom nem csak én fizettem be a Skyshowtimera :D Ez a lista olyan mint az ő best of-juk, nem? :D
Csak a Sorozatbarát (tcskhun, örök hálám :sziv: :salute: ), de most elgondolkodtattál. Fizetem a Netflixet megszokásból, nincs rajta semmi jó és rohadt drága. Mindjárt le is mondom :kalapos:
Én feltelepítettem, beállítottam a Streamiot, ami pár napja volt itt téma, azóta nemhogy a netflixet még az ncore-t sem nyitottam meg :mrgreen:
Havi 4 Euró, és minden fent van, az osszes streaming-szolgáltató sorozata, filmek, stb. Persze nem a leglegálisabb megoldás.
Ez alapján simán ment:
https://www.reddit.com/r/StremioAddons/ ... wto_guide/

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 22., szerda 12:43

Halfkey írta: Látom nem csak én fizettem be a Skyshowtimera :D Ez a lista olyan mint az ő best of-juk, nem? :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. január 22., szerda 12:35

Dupla D írta: Jöttem beírni, hogy Dark 10/10.
én még csak az 5. résznél vagyok de nemrosz, nemrossz.
Kép

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 22., szerda 12:12

Látom nem csak én fizettem be a Skyshowtimera :D Ez a lista olyan mint az ő best of-juk, nem? :D

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 22., szerda 12:00

Halfkey írta: Azigen, akkor felírtam a listára, a régi Dextert (a befejezést leszámítva) imádtam.

Asszonnyal most kezdtük el a Tulsa Kinget, nemtudom hova fog kifutni a dolog, de elég jó a hangulata.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tetszik hogy olyan filmsablonokkal szakít, hogy itt a maffia családja nem viselte a gondját neki és a valós családjának. Általában ez nagyon el van romantizálva a maffiafilmekben.

Gyere realbeckham, posztoltam még egyet, keress itt is valamit amibe beleköthetsz, látom hogy ez éltet :)
Elég jók a Sheriden cuccok. Tulsa king, Yellowstone, 1883, 1923, Lioness. Nálam most az Olajügynök lesz terítéken, meg a Yellowstone záró évada, csak előtte befejezem a Sakált.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 22., szerda 11:24

Jöttem beírni, hogy Dark 10/10. Végig lehetett érezni, higy az elejétől kezdve tudták, hogy zárják le, ez adta meg a lehetőséget arra, hogy úgy adagolják a nézőknek az anyagot, hogy ne értsenek meg egyből mindent.

De ennek ellenére nem tudnám mindenkinek ajánlani, mert tényleg nagyon bonyolult, és az ember kapkodja a fejét, hogy most mikor, mi és hol történt. Nekem az tetszett a legjobban ahogy egy mezei thrillerből eljutottunk ide a végére.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 22., szerda 11:11

Ne feszitsd túl halfi. Ne feszitsd...

Tulsa amugy gci jo cucc :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 22., szerda 11:03

Azigen, akkor felírtam a listára, a régi Dextert (a befejezést leszámítva) imádtam.

Asszonnyal most kezdtük el a Tulsa Kinget, nemtudom hova fog kifutni a dolog, de elég jó a hangulata.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tetszik hogy olyan filmsablonokkal szakít, hogy itt a maffia családja nem viselte a gondját neki és a valós családjának. Általában ez nagyon el van romantizálva a maffiafilmekben.

Gyere realbeckham, posztoltam még egyet, keress itt is valamit amibe beleköthetsz, látom hogy ez éltet :)

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. január 21., kedd 20:33

Uma Thurman is joining the cast of Dexter Resurrection.
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 20., hétfő 0:21

h3x0r írta: Good Omens S01
Meg het elejen olvastam, hogy egy kereszteny csoport peticiot inditott, hogy kaszaljak el a sorozatot. Eleve mini, csak 6 resz keszult belole, ugyhogy hiaba a sok igyekezet. Viszont legalabb felhivtak ra a figyelmemet. Egy angyalrol es egy demonrol szol, akik evezredeken keresztul, mar a kezdetektol az emberek kozott eltek. Majd napjainkban megszuletik az antikrisztus, kozeledik az apokalipszis. En vegig nagyon elveztem, egy probat mindenkepp meger. :coffee:
Good Omens S02
Pár hete vettem észre, hogy még 2013-ban kijött a második évad, úgyhogy most hétvégén meg is néztem. A sztorija, hogy Gabriel lejöjjön a Földre meztelenül, teljes amnéziával, a két főszereplő (az angyal és a démon) megpróbálja elrejteni, miközben a Menny és a Pokol is őt keresi. Kettejük dinamikája most is jól működött, hátukon vitték az évadot. Voltak jó pillanatok, mint a teremtés, Jób vagy a hullarablás (főleg utóbbihoz hasonlóból kellett volna több). De ennek ellenére nem akart összeállni ez az évad. Sok volt a töltelék pillanat, az, amikor össze akarták hozni a két eladó csajt, annak minden percét untam. A Pokol és a Menny teljes inkompetenciája mintha egy béna paródia lett volna. De legalább az utolsó részben mindent megmagyaráztak. Belengettek egy harmadik évadot is, de ahogy nézem, csak egy 90 perces rész lesz belőle.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. január 17., péntek 11:44

Nem tudom, én nem örülök az ilyen produkcióknak. Nincs ötletünk, akkor csináljunk valami remaket, spinoffot, folytatást, előzményt egy sikeres sorozatnak.

Mind jön a Dexter előzmény sorozatnak is a promója Facen, már az utólag hozzá vágott 2 évad is nagyon rossz és szükségtelen volt, ezt is kihagyom.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 17., péntek 11:24

realbeckham írta: Spartacus: House of Ashur

:sziv:
Korabban szo volt egy Caesar sorozatrol, annak azert jobban orultem volna. Ashur nem a kedvenc karakterem, valoszinuleg senkinek se :lol: de azert kivancsi vagyok milyen lesz.

Lehet elotte par hettel ujranezni kene a regi sorozatot. :sziv:

Aki azota elfelejtette vagy anno nem nezte, ez a sorrend:
Spartacus Blood and Sand S01
Spartacus Gods of the Arena S01
Spartacus Blood and Sand S02 (Vengeance)
Spartacus Blood and Sand S03 (War Of The Damned)

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 17., péntek 7:19

Spartacus: House of Ashur

:sziv:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. január 16., csütörtök 15:45

hehetheoriginal írta: btw kurvavicces, most volt egy meetingem 2-tol olaszokkal - tanult, diplomas, ertelmisegi arcok, az olasz autopalya, vasut es telekom iparagban dolgoznak -, de ugyanazok a fejek pislognak ram a teams callban, mint amiket a gomorrahban latok :lol: :lol: :lol:
Itt elek lassan két éve.
Valóban így van :lol:
ZIDANE

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 15:38

btw kurvavicces, most volt egy meetingem 2-tol olaszokkal - tanult, diplomas, ertelmisegi arcok, az olasz autopalya, vasut es telekom iparagban dolgoznak -, de ugyanazok a fejek pislognak ram a teams callban, mint amiket a gomorrahban latok :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. január 16., csütörtök 15:36

soadroli írta: A Dark-ot szinkronnal látta valaki? nagyon szar? valahogy nincs kedvem 3 évadnyi német nyelvet hallgatni :mrgreen:
En angol szinkronnal neztem vegig, de botranyos. :lol:

Pedig en sok szinkronos filmet/sorit nezek, szoval nem zavarna, de ez tenyleg elkepesztoen szar lett.

wolves004

HozzászólásSzerző: wolves004 » 2025. január 16., csütörtök 15:33

nzooli93 írta:
soadroli írta: A Dark-ot szinkronnal látta valaki? nagyon szar? valahogy nincs kedvem 3 évadnyi német nyelvet hallgatni :mrgreen:
Szerintem nem is kapott magyar szinkront. En angollal neztem anno.

Ha jól emlékszem,akkor én is angol szinkronnal kezdtem el anno,de 3 perc után sírva menekültem tőle és raktam át az eredeti nyelvre. Én sem vagyok németes,de meg szoktam elég hamar.

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. január 16., csütörtök 15:32

nzooli93 írta: Szerintem nem is kapott magyar szinkront. En angollal neztem anno.
tényleg, akkor mindegy. :D
Kép

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 16., csütörtök 15:26

Szerintem nem is kapott magyar szinkront. En angollal neztem anno.

Vissza: